mnowak355 03.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 WitamMam krótkie pytanie. Podczas wznowienia granicy mojej działki okazało się że sąsiad posadził tuje już w mojej działce. Dodatkowo żywopłot który z tego powstał ma ze 3m wysokości i cieniuje na moją działkę. Pytanie czyj jest ten żywopłot jeśli rośnie na moim gruncie i jak "nakłonić" sąsiada do zmniejszenia jego wysokości.Pozdrawiam i proszę o jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.04.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Skoro rośnie na twoim gruncie, no to Twój.A sąsiada nie nakłonisz.... dlaczego ma robić nie przy swoim ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 03.04.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 WitamDz za odpowiedź. Gdzieś widziałem paragraf który określał że żywopłoty posadowione w granicy powinny odpowiadać wysokością płotów ale nie mogę tego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts