agu69 10.05.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 witam ponownie,działka k/Pomiechówka, konkretnie Błędowo,całe 909mkw,tylko szkopuł-rolna, co prawda wyłożyli już nowe studium, ale jak znam życie, zmiany dotyczą niedalekiego pola golfowego. Zobaczymy co czas przyniesie, póki co mogę wybudować 10-cio metrowy pałac. Szlag mnie trafia, bo mieszkamy w betonowym pudełku w 100-licy i ten kawałek ziemki był dla nas wybawieniem. Plany były skromne, jakieś 50 meterków, tak, co by łikendzik spędzić. pozd.Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 a sprawdzaliście już to studium? w razie co to chyba możecie wybudować 5 x 10 metrowy pałac i połączyć je potem daszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 11.05.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 na każde 500 m2 tylko jeden 10-cio metrowy, a że działka nie ma pełnego 1000-ca metrów, możemy postawić tylko jeden. Studium sprawdzę w przyszłym tygodniu, może powieje optymizmem. pozdrówkaAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 11.05.2005 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 11.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.05.2005 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 agu69 wybierasz sie do Whisperów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 13.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Hejka, przepraszam, że tak późno się odzywam, cały dzień w drodze, BYŁAM DZIŚ U JAGNY !!!, kurczę, Jagna widuje moją działkę z dużo większą częstotliwością niż ja, u niej tak pięknie a moje chaszcze po pachi . Ale powiało optymizmem, byłam w gminie, studium dla mnie korzystne, tylko cholera wie jak to długo potrwa. Do Whisperków nie mogę niestety jechać, zobowiązaliśmy się wcześniej do lepikowania dachu u teściów. Dobrej zabawy, cudownych nastrojów i duuuużo słońca buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.05.2005 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Czyli co, ze studium wynika że będziecie mogli budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 14.05.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 yessss!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.05.2005 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Macie już jakiś projekt na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 14.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Jeszcze nie, do tego daleka droga, nasza działka jako budowlana jest dopiero w fazie studium, a od studium do zatwierdzenia planu zagospodarowania przestrzennego baaardzo daleka droga. Tym bardziej, że dla naszego Błędowa plan został sporządzony i zatwierdzony w zeszłym roku, więc zmiany zależą od finansów gminy. Jak mają to zmienią, jak nie mają, to rozwlecze sie to w czasie i chyba te 10m2 powiększę o lepiankę bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.05.2005 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 My na konkretny projekt nie mogliśmy się zdecydować przez parę miesięcy, potem jeszcze przeróbki u architekta, mineło razem z pół roku, zanim zaczeliśmy starać się o pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 15.05.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 My na konkretny projekt nie mogliśmy się zdecydować przez parę miesięcy, potem jeszcze przeróbki u architekta, mineło razem z pół roku, zanim zaczeliśmy starać się o pozwolenie. Tak jak ja... Projekt indywidualny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.05.2005 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nasz nie do końca jest indywidualny jest to wydłużona i zwężona opcja domu Podmiejskiego z pracowni ARTEA, dzieki temu projekt był dużo tańszy od indywidualnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 my mamy projekt typowy (tzn. kupiony w internecie) z archipelagu pozmieniany wg. naszego pomysłu (75 %) i pomysłu adaptującego architekta budowlanego i architekta wnętrz (25 %)! btw. w łomiankach stoi jeszcze jeden budynek wg. tego projektu. może gdzieś w gminie są inne ale jeszcze ich nie wypatrzyliśmy. o projekcie bliżej w http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=18069&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 18.05.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a ja, mały robaczek chyba już mam materializację marzeń, możliwości i potrzeb http://projekty.murator.com.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 agu69 - uroczy ten Twój domeczek Pięknie będzie wyglądał w Błędowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 18.05.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 qrczę fajny domek, tylko nie wiem co te słupy takie krzywe coś się stało z moim monitorem ??? nie za bardzo podoba mi się cena za ten projekt - my płaciliśmy 2 lata temu o 300 więcej (co prawda bez kwartalnej prenumeraty muratora i katalogu... do wyczerpania zapasów). choć może im domek mniejszy tym kaska większa. spróbuj może poszukać projektu domku z elementów gotowych. zobaczę czy moje kochanie ma jeszcze katalogi z projektami (papierowe i na płycie) - jak jesteś zainteresowana to mogę ci je udostępnić. acha, już wiem co z tymi słupami. cytując za opisem: Prostą bryłę budynku urozmaicają (...) detale architektoniczne – wyeksponowane zadaszenie drzwi wejściowych, usytuowane pod kątem słupy tarasu (...) Projekt uzyskał zgodę na realizację na obszarze Kaszubskiego Parku Krajobrazowego. a ja debil piszę o krzywych słupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 18.05.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Maluszku - nie mogę się doczekać, wyobraźnia ruszyła, dzięki Lagerfeld - boski jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 18.05.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a co do katalogów, to jeszcze poczekam, budowa zaczyna się i kończy na razie w sferze marzeń, ale wielkie dzięki za dobre chęci, będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts