Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa z Łomianek i okolic

Nulla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mały bialy domek , co noc mi się śni.... :D

to wcale nie jest śmieszne. dziś zajechałem na budowę o 7 i szukam elektryków. przyjechali 8:30 :lol:

więc ja do nich: panowie w każdym pokoju musi być gniazdko telefoniczne (bo na górze robią mi wylewki i śniło mi się, ze brak jest instalacji telefonicznej). a oni na to: panie prezesie wszystko jest jak trzeba: i telefon i tv i radio.......

:oops: bez komentarza....

macie też tak ?

Żebym sobie zeżarła ręce do łokci to i tak nie wstawię tego gifa,

jestem zdegustowana swoją niewiedzą i żeby sobie zrekompensować mój debilizm doszłam do wniosku, że coś bym zrobiła na działce.

Siedzę i myślę, myślę jak leżę i nie wiem od czego zacząć,może studnia, może kibelek (z żaluzjami- hi,hi) a może ogrodzenie. Jak zacznę od ogrodzenia, to skąd wezmę wodę, a jak mi się zachce, to co?

Chyba jednak zacznę od chaszczy.

jaki tam zastój. jestem w miarę na bieżąco z forum.

wielki L patrzy

:o :o :o

mam taką refleksję, że szkoda, że są święta, robotnicy jadą do domu a dziś otrzymałem info, że zamówiona brama czeka.

mamy już wszystkie wylewki i prawie wytynkowany garaż.... a tu święto :evil: :evil: :evil:

tel u pana gazownika niezmiennie (od ubiegłego tygodnia) nadaje ten sam komunikat - nr nieprawidłowy :cry: