Jagna 01.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Kmsanczia, za Zakroczymiem, od trasy, za Statoil, tak, tak, to my! Nasze Błędowo jest na końcu świata, ale w tym jego urok Joniec mi coś mówi, ale nie bardzo wiem co... W każdym razie Błędowo jest tam gdzie było. Bartłomiej, no to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.08.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Zajrzałam i nic się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.08.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 To może ja coś zmienię:Czy ktoś może mi polecić ekipę do wykończeniówki? Zrobienie stropodachu, ocieplenie tegoż, ocieplenie dachu, płyty karton - gips i takie tam. Znacie kogoś, kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Niestety nie mogę polecić ........ Strasznie są wolni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Badi.... Dziękuję Chociaż próbowałaś... A tak poważnie, to analizując koszty i wysokość kredytu, wychodzi nam, że chyba i tak trzeba będzie robić samemu. Może to i dobrze. Pewnie będzie jeszcze wolniej niż u Ciebie, ale może za to dokładnie...Chyba....mam nadzieję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.08.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Badi.... Dziękuję Chociaż próbowałaś... A tak poważnie, to analizując koszty i wysokość kredytu, wychodzi nam, że chyba i tak trzeba będzie robić samemu. Może to i dobrze. Pewnie będzie jeszcze wolniej niż u Ciebie, ale może za to dokładnie...Chyba....mam nadzieję.... Głównie to o dokładność chodzi... Tempo to bym jeszcze zdzierżyła, ale idącego w parze braku jakości -już nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolaX 19.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A więc tutaj się kryjecie dziewczęta (kmsanczia i habibi) Witam wszystkich! Z tego co się zorientowałam to raczej forum zamierzających budować tak jak ja, mam działkę w Łomiankach jakieś 150 m od kmsanczi i ze 300 od habibi. Jesteśmy w trakcie załatwiania formalności (gaz, prąd), na dwziz czekałam 3,5 m-ca. Mamy ochotę na budowę w systemie keramzytowym, sucho, ekologicznie a budowa trwa 2-3 m-ce i chyba taniej niż tradycyjnie. Budował już ktoś z keramzytu? Mam nadzieję, że domek załączył się pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.08.2005 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Napiszę posta, bo nic się tu nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 01.09.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 dzień dobry grupo - kak dzieła na budowie ?? u mnie ocieplanie wełną i pomniejszanie powierzchni poddasza przez podwójną warstwę płyt ktg. krótkie pytanie: ile płaciliście za przeniesienie elektryki do domu (papierologia + wizyta z zakładu i oplombowanie liczników). mi zaśpiewali 900 ale mam tylko podpisać papiery i czekać na umowę i zaplombowanie skrzynki. drogo czy nie ? jak podliczę koszt erbetki, zapłaty za przydział mocy i jeszcze 900 zł to robi się spora kwota - jakieś 4500. na koniec prośba - he he jak zwykle - poszukuję solidnej ekipy glazurniczej do domku (mój wykonawca najwcześniej może zacząć w listopadzie a to za późno dla nas). wdzięczny za namiary pozdrawiam łomiankowskich budowniczych (a właściwie budowniczki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.09.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 ktoś to w ogóle wpada ??? może lista obecności ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 06.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Hej ! Tu sąsiadka z zaprzyjaźnionej grupy Wawer Jestem na etapie poszukiwań ekipy do stanu surowego. Może ktoś z Was ma ekipę godną polecenia? Start budowy na wiosnę. Bardzo proszę o namiary na priv. Pozdawiam, Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.09.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ktoś to w ogóle wpada ??? może lista obecności ??? jestem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 08.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 może to przegięcie ale ja też jestem. ciągle szukający glazurników lagerfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.09.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 A ja jestem na stolarza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 21.09.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Drodzy forumowicze warszawsko-okoliczni, może byśmy się w ten weekend spotkali w Lolku, bo dawno już nic ogólnostolicznego nie było? Jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.09.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 I nikt się nie odezwał ? A może coś się ustaliło i nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.09.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Brak zainteresowana kompletny... Jak już się ktoś odezwie to mówi, że teraz mu nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 26.09.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 HURRA, MAM DZIAŁKĘ W ŁOMIANKACH!!! Szybko poszło. W czerwcu zaczęliśmy szukać działki, a w zeszłym tygodniu bank PTF przelał sprzedającym kasę. Czyli jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami kawałka ziemi i nieba oraz potężnego kredytu. Ale co tam, raz się żyje! Tylk skąd wziąć na dom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 28.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Hej, Witam grupę zza lasu Jeśli ktoś szuka ekipy do wnętrz (g-k, gipsowanie, malowanie, płytki, ogrodzenie, klinkier itp), to moja ekipa po skończeniu u mnie niebawem będzie wolna. Mają dobre ceny i nie trzeba nad nimi stać. Namiary mogę wysłać chętnym na priv. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 29.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 witam sąsiadów, mam do sprzedania pozostałości po ocieplaniu domku - 5 rolek (nienaruszonych) wełny isovera uni mata:180 mm - cena rolki 113 zł (ok. 19,8 zł/m2) - szt. 450 mm - cena rolki 104 zł (ok. 5,4 zł/m2) - szt. 2 zainteresowanych proszę o kontakt na priva.lagerfeld. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts