lagerfeld 28.02.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 a ja w ostatnią sobotę po raz pierwszy paliłem w kominku i przetestowałem osobiście kibelek fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anam99 03.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 A ja normalnie szaleję ze szczęścia, od dwóch dni mam pozwolenie na budowę . Habibi dzięki, że poradziłaś mi żeby zadzwonić do urzędu i pogadać, Pani jest rzeczywiście super. Pozdrawiam Was wszystkich szczęśliwie i gorąco i proooszę pozaklinajcie ze mną wiosnę, żeby przyszła szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 03.03.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Nie ma sprawy, tez wyczekuję wiosny jak nigdy.Kurcze poleććie jakiegoś niedrogiego kierownika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anam99 03.03.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Też będę dopiero na etapie poszukiwań kierownika. Zacznę pewnie w przyszłym tygodniu. Ile to jest niedrogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 03.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No tak to pojęcie względne, w sumie to nawet nie wiem ile może kosztowac taka usługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 05.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Taka usługa to koszt ok.1200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 niezłe ceny podajecie, chyba coś spadły od 2004 r. mam kierownika ale do tanich nie należy ktoś z was był na targach muratora ?? jak warażenia ?? było warto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 06.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Taka usługa to koszt ok.1200 zł. Grzegorzu, czy możesz mi podać namiar na Kierownika za 1200zł. najchętniej na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolaX 07.03.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Cześć Dawno mnie nie było a czas rozpoczęcia budowy zbliża sie wielkimi krokami (mam nadzieję, że w końcu sie ociepli ). Chciałam zapytać Was - jakie są pierwsze kroki, tzn. jak długo trwa podłączenie prądu (budowlanego)? Czy najpierw zgarnia sie humus czy najpierw wyznacza punkty geodeta? Może jest jeszcze coś o czym nie pamiętam? Habibi chyba zaczniemy równoczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 dla tych co jeszcze nie zaczęli może poszukujecie sławojki ewentualnie wychodka lub kibelka ? stan bardzo dobry (niezbyt zużyta ) mi już chyba nie będzie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 10.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 dzięki Lagerfeld sławojka to jedna niewielu rzeczy, w których posiadanie wszedłem zanim zakupiłem działkę (przezorny zawsze...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.03.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 sławojka to jedna niewielu rzeczy, w których posiadanie wszedłem zanim zakupiłem działkę imponujące naprawdę byłeś na spotkaniu muratora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.03.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Cześć! Co tam słychać? Habibi - GRATULACJE!!! Miło zobaczyć, że coś się dzieje w naszej grupie. Nulla, jakoś długo se nie pogadałyśmy, ale cieszę się, że Cię widziałam. A opowieść o "Siadaj córuś!" do dzisiaj mnie bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 12.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Lager cieszę się, że Ci sie podoba - zapraszam na wiosnę ... tak naprawdę to sławojka stoi jeszcze na działce sąsiadki/sprzedawcy mojej działki. Negocjacje z wiadomych powodów rozpoczeły się od rodzaju inwestycji ... Spotkanie Murator OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 13.03.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Spotkanie Murator OK widziałem zdjęcia ale ciebie nie wypatrzyłem też jagnę i nullę z naszej grupy i żarełko było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 13.03.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Lager nie przyglądałeś sie uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 14.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 robert58 pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 14.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 zaczynam szukać wykonawców stanu zamkniętegoczy może ktoś podać namiary, polecić itd?realizacja sierpień-wrzesieńdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolaX 14.03.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Ja za kibelek dziękuuję, chyba weźniemy WC-chatkę, to taki przenośny wychodek, troche tańszy od toi-toia (spenetrowałam rynek kiblowy) Potrzebuję natomiast namiar na faceta od studni, gdzieś w Burakowie podobno jest, może ktoś ma? Ciekawe czy teraz już mógłby wywiercić czy musimy czekać na totalną odwilż? Rober kiedy zaczynasz? Bo ja w piątek wstawiam barak dla ekipy, przyjadą pewnie w przyszłym tygodniu wiec chyba pierwszy weekend spędzimy w naszej daczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 14.03.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 już nie wiem kiedy zacznę oficjalnie - obecny termin to koniec wakacji. A studnia - Anusi_d zrobili studnię pod koniec lutego, czyli chyba można teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts