lagerfeld 09.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 wielkie dzięki robert - wybiorę się tam w łikend.pzdr: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 09.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 nie mogę znaleźć telefonu w sobotę są czynni nie dłużej niż do 13 lub 14 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 16.06.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 grzegorz10 - sorry że tak publicznie ale pokasowałem wszystkie namiary - wysłałem do ciebie wiadomość na priva. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 18.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam Wszystkich,Mam dwa pytania gdzie kupowaliście deski na szalunki i ile czasu czekaliście na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 22.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 ale Tu cisza, nikt nie podpowiedział mi z gdzie kupić deski to może powiecie mi gdzie kupowaliście stal na zbrojenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 25.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Witam wszystkich. W zasadzie mogę powiedzieć, że ruszam od jutra - zgodnie z prawem ale mam już zdjęty humus i wyznaczony budynek. Od jutra wchodzi ekipa i ZACZYNA SIĘ . Cieszę się, bo po perturbacjach związanych ze zmianą ekipy, powoli zaczynało robić się nerwowo. Teraz tylko czekam na przyznanie kredytu, bo cały czas donoszę dokumenty. PS. do Patras - ja z materiału rozliczam się "nietypowo" więc Ci nie pomogę - a tak na prawdę to nie wiem skąd przywieziono mi deski i stal . Jesli chodzi o uprawomocnienie się pozwolenia na budowe to w moim wypadku trwało to 4 dni - na kserokopii pozwolenia ja, żona i Pani któa była uczestnikeim postępowania, napisaliśmy oświadczenie, że nie będziemy wnosili odwołania, zawiozłem to do Ożarowa i dostałem PIECZĄTKĘ. Sposób ten zasugerowała mi Pani ze Starostwa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 patras - co do zbrojenia to może być (nie wiem czy jeszcze jest) na ulicy kasztanowej przy geesie oraz przy skręcie do kiełpina jadąc w stronę gdańska (przed graniczką). dechy kupowałem w czosnowie (na skrzyżowaniu w prawo jadąc w stronę gdańska), wiem że łaty i kontrłaty ma wiater na wiejskiej (składy budowlane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 27.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A może ktoś z szanownych klubowiczów ma na zbyciu "CUŚ" do mieszkania dla robotników?? Jakiś kontener, barak, czy przyczepkę. A może ktoś z sąsiadów chciałby juz się pozbyć zawalającego działkę sprzętu . Niby dach nad głową mają, ale chciałbym ich uszczęśliwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 10.07.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 hmm widzę, że Łomiankowicze chyba już się pobudowali, bo wątek stoi w miejscu. Szkoda, bo ja ciągnę do góry i miałem nadzieję, że ktoś "od nas" podpowie mi co, gdzie i za ile kupował żeby wypełnić fundamenty przed zalaniem chudziaka. Ze wstępnych wyliczeń wychodzi mi, że musiałbym wydać na ten cel ok. 4 tys. + ew. koszt koparki do rozrzucenia piachu/żwiru. Czekam na info od bardziej doświadczonych budowniczych PLS. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 12.07.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam, ja po sąsiedzku z prośbą o namiary na glazurnika. Może macie do polecenia dobrych kafelkarzy? [Moi kolejni glazurnicy powyjeżdżali z kraju (jeden zrobił kotłownię i pojechał do Niemiec; drugi zrobił taras i pojechał do Włoch... ).] Dziękuję. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 12.07.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Hedom,mogę pomóc w namiarze na koparo-spycharę(Ostrówek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 13.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Hedom, mogę pomóc w namiarze na koparo-spycharę(Ostrówek) Dzięki Robert. Zrobiłem konkurs ofert na zasypanie fundamentów i 2 najmocniejsze dawały swoją koparko-spycharkę za "dobrą cenę" 35 zł/h albo w cenie piachu. Wybrałem tą w cenie. Byłem trochę przyłamany jak ze 3 oferty oscylowały w granicach 5.000 zł za wypełnienie. To co prawda ok. 120-140 m3 "towaru" ale tak czy inaczej liczyłem się z mniejszym kosztem. Summa summarum koszt powienien być dużo niższy ale będę wiedział jutro jak skończą zasypywać i zapłacę. Póki co był mały zgrzyt związany z liczbą wysypanych ciężarówek i z przykrością muszę stwierdzić, że dałem za wygraną . W poniedziałek muszę wylać chudziaka i nie mam zamiaru załatwiać wszystkiego od nowa. Ale mam przynajmniej nauczkę na następne etapy. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam wszystkich budujących w Łomiankach i okolicach. Jak widać po okolicy jest ich wielu, jednak szkoda że mało aktywnych . A Tobie Robert jak idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 13.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Cześć Hedom,cieszę się, że się nie poddajesz. Ja czekam na pozwolenie ze starostwa, scalam drogi dojazdowe ... czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolaX 17.07.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Cześć Mam do sprzedania stemple i podpory. To się stosuje jak się robi strop Stemple ustawia się pionowo a podporami podpiera sie sufit .... albo odwrotnie Na pewno to jest bardzo potrzebne, jedno i drugie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 17.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Lola,wysłałem na priva info o stemplach - tylko czasem wiadomości z Muratora nie chcą mi się wysyłać i nie wiem czemu.Daj znać czy doszło.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolaX 17.07.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Dostałam i odpisałam na podany adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 17.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 ups....Lola, plisss raz jeszcze - wrzuciło mi chyba Twój mail w śmieci i poszło .... Teraz będę uważny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolaX 17.07.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No juz Zapiałam sobie w wysłanych żeby wysyłać Ci do skutku jeśli zajdzie taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 17.07.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No już, już ... doszło... odpowiedziałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 18.07.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Hej, szukam ekipy do ocieplenia domu wełną. Polećcie kogoś solidnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts