Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa z Łomianek i okolic

Nulla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie przejmuj się, budowa z małym dzieckiem nie jest taka straszna ( nie wiem jak z dwójką). My wprowadziliśmy się do mieszkanka nad garażem , bez wody gazu, ogrzewania i szamba zaraz po wyjściu ze szpitala czyli w 49 godzinie życia Juniora, teraz mały ma 2 latka a my mamy wszystkie media i jakoś to było. Budowa domu w toku a Junior cieszy się z dużej ilości piasku i własnej przestrzeni do jazdy rowerkiem, no i zjeżdzalni. Grunt to zacząć potem już jakoś idzie :D

Zapraszamy Badi, zapraszamy, mało nas ale to nieszkodzi.

Mam nadzieje że następny tydzień wytrzymacie bez mojego udziału, zaraz za chwilkę jade na narty i pisze aby się pożegnać.

Jak tylko wrócę tj. 21.02.2005 zaraz się odezwę,

Wielka prośba ! Nie dajcie naszej grupie ucichnąć znowu.

Chciałam napisac do zobaczenia, ale my się nie widzimy, do usłyszenia tez nie bardzo, i tak wiecie o co mi chodzi.

Przeszkadzajko ! Głowa do góry !

Tak właśnie mi sie wydawało, nieśmiało pytałam o nią ale nikt nic nie wiedział, a dodatkowo spora ilośc osób imion i nicków spowodowała w mojej głowie zamieszanie, i myślałam że może nie zatrybiłam że jest. chciałam ją poznać.... Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje....

Oj, Nulla, Nulla....jak to miło.

Mam nadzieję, że po Twoim powrocie się jakoś uda spotkać!

Bardzo się cieszę, że grupa jakoś odżyła :D

Przeszkadzajka, mogę sobie tylko wyobrazić przez co przechodzisz. Trzymaj się, w nowym domku, na świeżym powietrzu dzieci będą się zdrowo chować :p

dzień dobry,

w związku z reaktywacją grupy zgłaszam, że nadal szukam solidnego elektryka/hydraulika w okolicach łomianek.

z góry dzięki za namiar.

lagerfeld

:p

polecam może nie jest tani za to brak poprawek i słowny

wojnarowski mirosław telfon0604-144159