Nulla 07.02.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witamy witamy, bardzo nam miło że tu zajrzałaś.Pisz co tam na budowie , na jakim etapie jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 07.02.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 niestety na etapie papierologii a działka nam cała zarosła:( ale za to pełni zapału i woli walki:) bo sie przewracamy o podwójne lezaczki, krzesełka do karmienia itp.......... wiec musimy juz i natychmiast zmienic lokum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.02.2005 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Nie przejmuj się, budowa z małym dzieckiem nie jest taka straszna ( nie wiem jak z dwójką). My wprowadziliśmy się do mieszkanka nad garażem , bez wody gazu, ogrzewania i szamba zaraz po wyjściu ze szpitala czyli w 49 godzinie życia Juniora, teraz mały ma 2 latka a my mamy wszystkie media i jakoś to było. Budowa domu w toku a Junior cieszy się z dużej ilości piasku i własnej przestrzeni do jazdy rowerkiem, no i zjeżdzalni. Grunt to zacząć potem już jakoś idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 08.02.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 nulla niestety my mamy wczesniaki wiec to niestety wymaga znacznie wiecej zachodu i kłopotów sporo. Co chwilka szpital jak nie chłopiec to dziewczynka i tak sie zycie kręci:) Ale generalnie jest dobrze!! I zapał nam dopisuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.02.2005 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Nie przejmuj się, jakoś to będzie.Czy planujesz załozyć dziennik budowy? Chętnie poczytam jak Wam idzie.i mam nadzieję że pomimo zaproszenia na grupę strobabicką to zajrzesz do nas choć na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 09.02.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 pewnie tak na razie załatwiamy projekt i papiery bleeeeeeeee no ale zawsze to cus do przodu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.02.2005 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 a jaki projekt wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Widzę, że stronka zrobiła się miejscem prywatnego czatu. Ale fajnie !!! To ja też chcę !!! Kiedyś tu zajrzałam, ale nikt się nie odzywał to dałam sobie spokój i poszłam do innych grup . Ale skoro już są dwie osoby to może ja też sobie tu dołączę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 11.02.2005 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Zapraszamy Badi, zapraszamy, mało nas ale to nieszkodzi.Mam nadzieje że następny tydzień wytrzymacie bez mojego udziału, zaraz za chwilkę jade na narty i pisze aby się pożegnać.Jak tylko wrócę tj. 21.02.2005 zaraz się odezwę, Wielka prośba ! Nie dajcie naszej grupie ucichnąć znowu.Chciałam napisac do zobaczenia, ale my się nie widzimy, do usłyszenia tez nie bardzo, i tak wiecie o co mi chodzi.Przeszkadzajko ! Głowa do góry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 11.02.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 łoj to projekt gotowy z archiproektu aps 96 mozna go obejrzec na Grupie staro babickiej bo mój mąz go sobie wrzuił do podpisu i w avatar ( nick gildor) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.02.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Tak właśnie mi sie wydawało, nieśmiało pytałam o nią ale nikt nic nie wiedział, a dodatkowo spora ilośc osób imion i nicków spowodowała w mojej głowie zamieszanie, i myślałam że może nie zatrybiłam że jest. chciałam ją poznać.... Mam nadzieję że szybko wyzdrowieje.... Oj, Nulla, Nulla....jak to miło. Mam nadzieję, że po Twoim powrocie się jakoś uda spotkać! Bardzo się cieszę, że grupa jakoś odżyła Przeszkadzajka, mogę sobie tylko wyobrazić przez co przechodzisz. Trzymaj się, w nowym domku, na świeżym powietrzu dzieci będą się zdrowo chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.02.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Chować po kątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 ....byle zdrowo, byle zdrowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.02.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.02.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 dzień dobry,w związku z reaktywacją grupy zgłaszam, że nadal szukam solidnego elektryka/hydraulika w okolicach łomianek. z góry dzięki za namiar.lagerfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekndm 24.02.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 dzień dobry, w związku z reaktywacją grupy zgłaszam, że nadal szukam solidnego elektryka/hydraulika w okolicach łomianek. z góry dzięki za namiar. lagerfeld polecam może nie jest tani za to brak poprawek i słowny wojnarowski mirosław telfon0604-144159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 25.02.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 25.02.2005 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam po urlopie Jaguś też mam taka nadzieję, w końcu od Was do nas to niedaleko. Przeszkadzajko Jak tam formalności? coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.02.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wróciłam i zaglądam czy coś się nadal dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.02.2005 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 powolutku sie rozkręcamy, bardzo powolutku..... Przeszkadzajka chyba uciekła na Starobabicką, Jagna chyba się uczy bo też się nie odzywa a ja tu czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts