badi 01.03.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Możemy sobie poczekać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.03.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Oj, trochę się uczę... No i mam teraz zjazdy co tydzień, więc trochę się uczę, a trochę...baluję Ech, studenckie życie Ale czytuję jak mam chwilkę i też mam nadzieję, że grupa się rozkręci. Chociaż patrząc na mapę, to ja do żadnej grupy lokalnej nie należę...Samiutkam jak palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 02.03.2005 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Jaguś Już prosiłam aby mnie na mapie zaznaczylii chociaz to kawałek to zawsze troche blizej do następnego kwadracika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.03.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Nulla a ten podpis Łomna to jest skrót od jakiejś konkretnej nazwy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 03.03.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 badi - w grupie babickiej pisałeś(aś), że masz zamontowany siłownik od bramy w słupku w ogrodzeniu. interesuje mnie ten temat, bo w tym roku będę robił ogrodzenie z klinkieru z jakimiś sztachetami. możesz coś więcej skrobnąć w tym temacie (np. firma od bramy) i czy to należy z nimi konsultować bramę i słupki czy też budować tak jak idzie a potem modyfikować ?pzdr: lagerfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 03.03.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Lepiej od razu zamówić taki element. Modyfikowany polega na tym, że jest do ogrodzenia doczepiona skrzynka z zamkniętym siłownikiem. Takie rozwiązanie niestety jest narażone na kradzież - Latwiej zdemontować............. Ja to zamówiłam w Wiśniowskim. Na samym początku Łomianek po prawej stronie, małe przedstawicielstwo, miła i fachowa obsługa !!! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.03.2005 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Nulla a ten podpis Łomna to jest skrót od jakiejś konkretnej nazwy ??? Badi ! jak możesz nasza wieś sie tak nazywa!!! Łomna powstała w 16 wieku ( mamy nawet zabytkowy kościół) odbyła sie tu też jedna ważna bitwa, a Łomianki były wsią która powstała dużo dużo póżniej i tylko temu że jst bliżej Warszawy zawdzięcza swój dzisiejszy rozwój. Tak naprawdę to zapraszam do nas na wieś zobaczysz jakie mamy fajne jezioro, i jak jest tu sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.03.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Nulla ale tak na poważnie ! O co chodzi z tą Łomną ? Bo ja nadal nic nie rozumiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 08.03.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 wreszcie umieściłem zdjęcie (świeżyzna - zrobione dziś ok. 6 rano) mojego domku !!!!!!!! dzięki badi za odpowiedź - tą firmę polecał mi też znajomy. chyba się do niech wybiorę. a co z bramą do garażu - możecie polecić jakieś producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.03.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Też sobie wzięłam Wiśniowskiego ! Dodatkowa zaleta - jeden pilot do bramy wjazdoej i do garażu ! Duża wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 11.03.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.03.2005 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Badi Słonko czego Ty z tą Łomną nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 12.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Nulla A konkretnie to w jakim rejonie mieszkasz ? Bo ja w okolicy Długiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.03.2005 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 u nas nie ma ulic ale generalnie można powiedzieć że jest to przedłużenie Rolniczej z Łomianek tylko 8km dalej, Jak jedziesz w stronę Gdańska trasą nr 7 to po prawej stronie na wysokości Palmir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 14.03.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Ach ,to dosyć daleko ode mnie...................... Bo ja na pierwszych światłach za Młocinami w lewo i w tamtej okolicy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.03.2005 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 a tam zaraz daleko, codziennie jeżdzę w stronę Warszawy i do Młocin to jak rzut beretem z antenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 15.03.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 I jak się jeździ ? Duże korki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 17.03.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 No co jest ??? Sen wiosenny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekg 20.03.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 Hej, Gdzie w Warszawie lub okolicach jest możliwie duży dach pokryty dachówką Esówka-Holenderka lub zwykła Holenderka, kolor naturalnie czerwony, z firmy Koramic/Wienerberger? Chyba ładna, niedroga, lekka producent typ 1 szt masa szt/m2 cena masaKoramic Esówka-Holenderka1 szt: 2,93 zł, 3,0 kg, szt/m2: 16,2; cena 1m2: 47; masa/1m2: 48,6 Gdzie jest do zobaczenia / kupienia dachówka w kolorze naturalnie czerwony i żółty – taki popielaty przechodzący jeden w drugi kolor, jak tu:http://www.domywstylu.pl/projekt_widoki.asp?id=407&ver=CE pozdrawiam, m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viktoria23 23.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam wszystkich ... !!! powróciłam .... na forum. tu oczywiście Lomianki. Kupilam mój wymarzyny ... stary domek .... )), na działeczce ... marzenie .... pozdr. viktoria23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts