Grzegorz Saczek 21.05.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zapytaj może maja wolne terminyMarcin 607 624 809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 21.05.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 thanx i proszę o jeszcze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 22.05.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Moi Drodzy, Czy wiecie gdzie można dostac dobrą cegłę pełną na przewody kominowe.oczywiście cena też jest ważna. PozdAniA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam sasiadow. Moze ktos z Was ma namiar na kogos kto robi dobre i nie drogie szafy zabudowane. Jesli tak, prosze o kontakt. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 23.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witajcie, mam pytanie odnośnie budowy komina. Murować tradycyjnie z cegły, czy modułowy/systemowy? Proszę o opinie. Sprawa pilna PozdrawiamyEwa i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 24.05.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 pewnie to kwestia kosztów (choć przy dzisiejszej cenie cegły pełnej to już nie taka dysproporcja ja mam komin tradycyjny choć w projekcie miałem systemowy. komin jak komin - spełnia swoje zadanie. dobrze aby na etapie jego budowy odwiedził was jakiś spec od kominków bo u nas był komin zrobiony z małym przekrojem jak się okazało więc budowlańce go zburzyli i wybudowali jak kominkowiec przykazał. acha, pod przyszły kominek trzeba dać fest fundament ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 24.05.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 co do kominów, to w projekcie mam trzy. Dwa wentylacyjne + w tym jeden do odciągania spalin z pieca z kotłowni. Trzeci to komin kominkowy. Te pierwsze dwa kupiłam gotowe/ systemowe. Kominek muruje z cegły pełnej. Przy dzisiejszej cenie cegły to było najtańsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekS 24.05.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam, potrzebuję kupić blaszak 3m x 5m za rozsądne pieniądze, może ktoś z grupy już zakończył budowę i chce się pozbyć lub zna osobę którz chce sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedom 24.05.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witajcie, mam pytanie odnośnie budowy komina. Murować tradycyjnie z cegły, czy modułowy/systemowy? Proszę o opinie. Sprawa pilna Pozdrawiamy Ewa i Jacek Ja zmieniłem komin z systemowego na budowany tradycyjnie i niestety nie wszędzie mi się "zmieścił" . Tzn. jeden wszedł mi w więźbę co kosztowało mnie trochę nerwów. Tak więc jeśli zmieniasz cokolwiek w stosunku do projektu - dobrze to przemyśl, przelicz i pilnuj majstrów by nie zapomnieli o zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 24.05.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Tak więc jeśli zmieniasz cokolwiek w stosunku do projektu - dobrze to przemyśl, przelicz i pilnuj majstrów by nie zapomnieli o zmianie. święte słowa. moja pani architekt od adaptacji projektu (miejscowa zresztą) miała przesunąć ścianę zewnętrzną na zewnątrz nie naruszając przy tym konstrukcji dachu (ten sam kąt, spadek itp). w elewacji zmieniła, w rzutach kondygnacji poziomych też ale zapomiała o pionowych, tak więc murarze zrobili z obu stron tę samą wysokość dla murłaty trzeba było skuwać z jednej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margaret 25.05.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Wygląda na to, że zostanie mi po budowie trochę cegieł. Podaję orientacyjną ilość:Porotherm 24 p+w (czeski, klasa 15), około 14 palet (14 x 60 szt) - z dostawą;Porotherm 11,5, kilka palet (5-8?) po 100 szt; - do odbioru z Hornówka.Dokłada ilość będzie znana za jakieś 2 tyg.Zainteresowanych kupnem prosze o kontakt.Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 25.05.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 A może ktoś ma pozostałe po szalunkach w dobrym stanie deski? Chętnie odkupię od sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 25.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 szukam namiarów na osobe która wozi piach-ziemie z wykopów. potrzebuje kilka-kilkanaście wywrotek. jeśli ktoś ma namiar proszę o wiadomość. boża wola /nowy dwór maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 26.05.2007 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 czy ktoś budował z ekipą pana Tomasza Wojtczaka z Zaborowa/ proszę o opinie i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stronka 28.05.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Piach, żwir, itd 602-339-045. Pan jest z ok. Nowego Dworu albo Czosnowa. PozdAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 29.05.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 A może ktoś ma pozostałe po szalunkach w dobrym stanie deski? Chętnie odkupię od sąsiadów U mnie by się trochę znalazło. Musieli byśmy się spotkać i rozpatrzyć w pozostałościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 09.06.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Witam, ja tylko chciałem sie przywitać. Wraz z żoną zaczynamy w tym roku budowę w Janówku - działeczka jest, media też, teraz formalności i kredyt Pozdrawiamy Magda&Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.06.2007 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam, ja tylko chciałem sie przywitać. Wraz z żoną zaczynamy w tym roku budowę w Janówku - działeczka jest, media też, teraz formalności i kredyt Pozdrawiamy Magda&Daniel Witam i ja Janówek to prawie Sowia Wola A i swoją grupe ma http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85394 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 11.06.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Janówek to prawie Sowia Wola kurde przecież to nawet po dwóch różnych stronach Wisły ale jak sie przymróży oko i ruszy wyobraźnią to prawie sąsiadami jesteśmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.06.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 E.. detale Pomyliło mi sie z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts