mim 27.02.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Przymierzamy się do zakupu domu lub działki w Łomiankach. Mam 2 pytania: 1. Czy wiadomo którędy będzie przebiegać trasa szybkiego ruchu - nad Wisłą czy przy puszczy ? Gdzie ewentualnie można obejrzeć oba warianty. 2. Jak wygląda niebezpieczeństwo powodzi w Łomiankach Dolnych ? Pozdrawiam,Mim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patty 28.02.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Przymierzamy się do zakupu domu lub działki w Łomiankach. Mam 2 pytania: 1. Czy wiadomo którędy będzie przebiegać trasa szybkiego ruchu - nad Wisłą czy przy puszczy ? Gdzie ewentualnie można obejrzeć oba warianty. Może tutaj coś znajdziesz: http://www.siskom.waw.pl/s7-bemowo-czosnow.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim 28.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Może tutaj coś znajdziesz: http://www.siskom.waw.pl/s7-bemowo-czosnow.htm Dziękuję, właśnie sobie oglądam. Osobiście jestem za wariantem nad Wisłą. Po co odcinać Łomianki od Puszczy. Nad Wisłę i tak nikt nie chodzi. Ale znowu "ptaszki" mogą być ważniejsze od zdrowego rozsądku. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 01.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witajcie, Poszukuję informacji o panu, który buduje i wykańcza domy w Waszych okolicach. Nazywa się Krzysztof Prusinowski, a jego firma to Budmet. Rozważam jego kandydaturę na wykonawcę, ale wcześniej chciałbym zasięgnąć opinii tych, którzy mieli z nim jakąś styczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim 04.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mały ruch na tej grupie łomiankowskiej Mam pytanie o cenę wykończenia domu ok.140 m2 od stanu deweloperskiego do końcowego. Czyli podłogi, łazienki, kaloryfery, wykończenie schodów, malowanie, ogrodzenie. Czy 100 tys. zł wystarczy ? Zakładam standard umiarkowany (o ile żona nie przesadzi z pomysłami . Czy ktoś zna wykonawcę do wykończenia schodów ? Teraz są betonowe. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KillerRabbit 04.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Chciałem się poradzić u kogoś z Was kto załatwiał ostatnio przyłącze gazowe. Mam następującą sytuację:- mam warunki przyłączenia i podpisaną umowę przyłączeniową - przyłącze wykona gazownia- w projekcie budynku był projekt instalacji gazowej- na planie zagospodarowania było zaznaczone przyłącze gazowe w ogrodzeniu Czy w takiej sytuacji muszę coś jeszcze załatwiać w Ożarowie (jakieś uzgodnienia projektu w ZUD) czy całą resztę załatwia już gazownia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KillerRabbit 09.03.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Już niestety wiem, że jest potrzebny projekt i pozwolenia na budowę Czy ktoś z Was może mi polecić kogoś z uprawnieniami do projektowania instalacji gazowych działającego w Łomiankach (bo ten Trzeciak wymieniony w postach powyżej zajmuje się tylko wykonawstwem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phpworker 09.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam wszystkich serdecznie i dołączam się do powyższej prośby. Przymierzamy się do remontu, w którym zawrze się: wymiana kotła gazowego, sprawdzenie/wymiana instalacji g., c.o., remont kuchni, łazienki. Tyle na początek. Nie mamy jeszcze prjoektu. Proszę namiary na spraedzoną, solidną i niedrogą ekipę, która wszystkim tym mogłaby się zająć. Remont tuż pod Czosnowem, im szybciej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 09.03.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Już niestety wiem, że jest potrzebny projekt i pozwolenia na budowę Czy ktoś z Was może mi polecić kogoś z uprawnieniami do projektowania instalacji gazowych działającego w Łomiankach (bo ten Trzeciak wymieniony w postach powyżej zajmuje się tylko wykonawstwem)? Sprobuj podpytac panie w gazowni w BOK. W przypadku przylacza elektrycznego w Minsku, tak to wlasnie dzialalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 09.03.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Już niestety wiem, że jest potrzebny projekt i pozwolenia na budowę Czy ktoś z Was może mi polecić kogoś z uprawnieniami do projektowania instalacji gazowych działającego w Łomiankach (bo ten Trzeciak wymieniony w postach powyżej zajmuje się tylko wykonawstwem)? Sprobuj podpytac panie w gazowni w BOK. W przypadku przylacza elektrycznego w Minsku, tak to wlasnie dzialalo. Ireneusz Nowak Wa-wa Mokotowska 67/18 Tel. biuro 621-55-01/ 601-283-809 Polecam projektował u mnie i w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 11.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Mam pytanie po sasiedzku: Skad braliscie ziemie do wyrownania dzialki? Jesli dysponujecie, poprosze tez o namiary na "spychaczo-koparke" z obsluga. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 12.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Przymierzamy się do zakupu domu lub działki w Łomiankach. Mam 2 pytania: 1. Czy wiadomo którędy będzie przebiegać trasa szybkiego ruchu - nad Wisłą czy przy puszczy ? Gdzie ewentualnie można obejrzeć oba warianty. 2. Jak wygląda niebezpieczeństwo powodzi w Łomiankach Dolnych ? Pozdrawiam, Mim w Kiełpinie ma się rozwidlać na południe i iść przy Puszczy. Jakby co: http://www.siskom.waw.pl/main.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 17.03.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Czy ma ktoś polecona ekipę na zrobienie stropu między strychem a pokojami i ociepleniem poddasza? Skąd w okolicach łomianek można zamówić piach na tynki i kto w miarę solidnie plantuje teren....... Budujemy domek w Dziekanowie Polskim na Rolniczej...... Ostrzegam przed firmą Dach Centrum Bis koszmar nie terminowość a fachowców trzeba bardziej pilnować niż bezfirmowych. pewnie już za późno, ale docieplam i wykańczam właśnie w tych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 26.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Szukam wykonawcy szamba, chodzi mi o usługę kompleksową tak żeby przyjechał, wkopał, podłączył wszystko. Mam namiary na firmę z Mościsk (Budmar p. Kucharski) ale szukam jakiejś konkurencyjnej oferty.Będę wdzięczny za namiary. PozdrŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzad 01.04.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Szukam wykonawcy szamba, chodzi mi o usługę kompleksową tak żeby przyjechał, wkopał, podłączył wszystko. Mam namiary na firmę z Mościsk (Budmar p. Kucharski) ale szukam jakiejś konkurencyjnej oferty. Będę wdzięczny za namiary. Pozdr Łukasz p. Kucharski jest perfekcyjny. Ja tez długo szukałem, ale po wizycie "referencyjnej" w jego firmie przestałem szukać. Są w domu instalacje, na ktorych nie można oszczędzać. Zaoszczedzicie paredziesiąt/pareset zł a potem problemy. W każdym razie polecam. Gdybyście potrzebowali dodatkowych uwag - piszcie smiało. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 01.04.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Szukam wykonawcy szamba, p. Kucharski jest perfekcyjny. Ja tez długo szukałem, ale po wizycie "referencyjnej" w jego firmie przestałem szukać. Są w domu instalacje, na ktorych nie można oszczędzać. Zaoszczedzicie paredziesiąt/pareset zł a potem problemy. Też słyszę o nim same pozytywy, ale przecież niemożliwe żeby był monopolistą na tym terenie ). Potrzebuję szamba na kilkanaście miesięcy, bo w tym roku zaczynają robić kanalizację, ale ja już nie chcę czekać z przeprowadzką. Więc na jakości mi aż tak bardzo nie zależy . Dzięki i pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faflusniak 02.04.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Chciałem się poradzić u kogoś z Was kto załatwiał ostatnio przyłącze gazowe. Mam następującą sytuację: - mam warunki przyłączenia i podpisaną umowę przyłączeniową - przyłącze wykona gazownia - w projekcie budynku był projekt instalacji gazowej - na planie zagospodarowania było zaznaczone przyłącze gazowe w ogrodzeniu Czy w takiej sytuacji muszę coś jeszcze załatwiać w Ożarowie (jakieś uzgodnienia projektu w ZUD) czy całą resztę załatwia już gazownia? Może trochę późno odpowiadam. Ale może coś pomogę - ja też miałem przy projekcie budynku projekt instalacji gazowej wewnętrznej. Niestety musiałem zrobić oddzielny projekt i uzyskać pozwolenie na budowę instalacji gazowej wewnętrznej w powiecie. Teraz szukam wykonawcy instalacji gazowej wew. Znalazłem w internecie telefon do instalatora z terenu Łomianek, nazywa się Suska. Czy macie z nim jakieś doświadczenia i jest to wykonawca terminowy i solidny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 02.04.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 AAAAAAby... Jeżeli ktoś może szuka drugiego autka do domu, może dla żony... Mam do sprzedania Fiata Punto Sole rocznik 1999, przebieg 130 tys. km. Autko ma świeżo (luty) wymieniane amortyzatory przednie, łożyska w wahaczach tył, płyn hamulcowy, klocki, olej, filtry. Poza tym opony zimowe na felgach, radio. Zainteresowanym mogę przesłać fotki, bądź zapraszam do obejrzenia na żywo. Tel. kontakt. 600-524-497 Sprzedaję tylko dlatego, że kupiłem troszkę większe autko bardzo okazyjnie od znajomego - Punto było dotychczas samochodem rodzinnym. PozdrawiamKrzysiekSw z Grupy Babickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HanusiaZ73 07.04.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam wszystkich budujacych Zrobiło się ciepło i trzeba ogarnąć teren wokół domu czy ktoś ma namiary na koparkę która mogła by splantować teren po budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts