ewajacek 11.07.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Jak w moim awatarze chciałbym zrobić drewniane balustrady na balkonach. Balkony są dość długie ok 12m i szerokie na ok 1,8m jednocześnie muszę podeprzeć murłaty bo dach może się w tym miejscu nieznacznie ugiąć. Jak na razie zakupiłem drewniane słupki odpowiadające wymiarom murłaty, z których chcę zrobić podpory pod poprzeczne poręcze równierz z drewna. Czy macie pomysł w jaki sposób umocować słupki w płycie balkonowej? Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.07.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Wrzuć temat na wymianę doświadcze, tu mało ludzi zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 11.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Więc zapraszam Szanownych mieszkańców Łomianek i okolic do odwiedzania naszego forum. Może ktoś z naszej grupy ma doświadczenie w tej kwestii i się ujawni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 13.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Pomocy. Miałem już kafelkarza le w ostatniej chwili "coś mu wypadło". Macie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? i jak, znalazłeś kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 13.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 jak w temacie - robię sobie taki przydomowy plac zabaw. Macie jakieś namiary, albo pomysły na nawierzchnię? Chcę dac coś miękkiego w stylu placu zabaw na Pl. Wilsona - jakąś miękką gumę, piankę, czy korek - ale ceny firm robiących coś takiego powalają. 200-300 zł za metr to nie dla mnie. Macie jakieś namiary na firmy produkujące pianki, gumy czy inne takie w okolicach Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 13.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Pomocy. Miałem już kafelkarza le w ostatniej chwili "coś mu wypadło". Macie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? i jak, znalazłeś kogoś? No właśnie, przecież kolega qbek4 na pewno ma doswiadczenie i wiedzę w jednym palcu, kładzenie glazury i terakoty to pikuś !!!! Może też jakiś pomysł na mój problem tarasowy Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 13.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Pomocy. Miałem już kafelkarza le w ostatniej chwili "coś mu wypadło". Macie kogoś sprawdzonego i godnego polecenia? i jak, znalazłeś kogoś? No właśnie, przecież kolega qbek4 na pewno ma doswiadczenie i wiedzę w jednym palcu, kładzenie glazury i terakoty to pikuś !!!! Może też jakiś pomysł na mój problem tarasowy Pozdrawiam Jacek czwartek, piatek bede z szefem ekipy w Sadowej, jak chcesz, przeslij dres na priva, podejdziemy, zobaczymy. Wiesz, ja sie specjalizuje w wykonczeniach i dociepleniach poddaszy - nie chce sie wymadrzac, jak sie na czyms nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sxsx 16.07.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 a jak kolega qbek4 sobie liczy za te ocieplenia? mam do ocieplenia kawałek dachu nad klatką schodową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbek4 16.07.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 a jak kolega qbek4 sobie liczy za te ocieplenia? mam do ocieplenia kawałek dachu nad klatką schodową... Za metr docieplenia biorę 45 zł. Do tego dochodzą zabudowy okien i rogów. Ale tak szczerze - dla kawałka dachu nie bardzo jest co jeździć, bo to mała robota. Chyba że ten daszek plus jakaś łazienka A jeżeli nie, służę darmowym doradztwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sxsx 17.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 mam do sprzedania tanio:- pustaki stropowe teriva - keramzytowe - cała nie ruszona paleta 72 szt i ok 20 szt z drugiej palety - te dwadzieścia jest zadeklowane u mnie na budowie- 4 belki teriva 4.30m- gruz głównie gazobeton, beton, cegła czerwona - ok 50m3 terivę Preferowałbym sprzedać w całości __poszukuję:- hydraulika- elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 20.07.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Mam trochę dachówki Euronit Profil S PERŁA; ok 50 szt. (ok 10 szt. = 1m2) i chętnie odsprzedam w cenie 1,78 za sztukę. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 21.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jezeli ktos w najblizszym czasie planuje urzadzac ogrod, moge polecic firme ktora robila to u nas. Nawadnianie, siatka p/kretom, trawa z rolki, wszystko perfect. Telefon p. Michal 517 131 317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajacek 28.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 W kwestii bramy przesuwanej, wyprowadzić do bramy kabelek 220V z domu, czy zrobić na zewnątrz domu puszkę do której będzie można podłączyć bramę. Jak to rozwiązaliście? Pozdrawiam wakacyjnieJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 W kwestii bramy przesuwanej, wyprowadzić do bramy kabelek 220V z domu, czy zrobić na zewnątrz domu puszkę do której będzie można podłączyć bramę. Jak to rozwiązaliście? Pozdrawiam wakacyjnie Jacek U nas kabelek z rozdzielni idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endji 28.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 W kwestii bramy przesuwanej, wyprowadzić do bramy kabelek 220V z domu, czy zrobić na zewnątrz domu puszkę do której będzie można podłączyć bramę. Jak to rozwiązaliście? spostrzeżenia z moich doświadczeń:proponuję także przewidzieć osobny bezpiecznik a także dodatkowy kabel do bramy i przycisk do otwierania bramy w domu, w jakimś dogodnym miejscu, bo przeważnie jest tak jak ktoś dzwoni, że stoi pod naszą to nie mamy akurat pod ręką pilota i nerwowo poszukujemy go dość długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morszczuk007 29.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jak w temacie, długość ok. 3 m, ilość 100-150 sztuk. Piszę "ok.", bo długości są różne (część po 3 m, część po 2,70). W każdym razie to zdrowa sosna. Odbiór własny, Dziekanów Polski. Zainteresowanych proszę pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saank 03.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 sprzedam prawie nowy garaż blaszany 5x3m stan idealny 999 zł do negocjacji. do zabrania w Dziekanowie Nowym tel 501-118-118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim 04.08.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mim 10.08.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 10.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Poszukuje sprawdzonej ekipy do wentylacji mechanicznej z rekup. Czy możecie kogos polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts