badi 20.04.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Jak to jaki basen !? Osławiony " wieloryb " w Łomiankach................ Znajoma korzysta i mówi, że OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 20.04.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 z góry dziękuję Joasiu - pzdr dla męża i dzieciaków - zaproszenie na działkę nadal aktualne a basen to taki kompleks integracyjno-dydaktyczno-sportowo-cośtam, zbudowany przez naszego burmistrza i otworzony w ubiegłym roku. wpędził gminę naszą (ponoć bogatą ) w 20 mln zadłużenia a budował go mitex którego prezesów powsadzali za przekrety (także zwiazane z łomiankowskim basenem). podobno był przeznaczony do organizowania dużych zawodów (widownia 200 miejsc) ale po 1.05. okazało się że nie spełnia kryteriów ue - a budowa basenu na finiszu !!! sprawa basenu to jeden z gwoździ programu powstającej w łomiankach opozycji antyburmistrzowskiej !!! słuszałem jednak że dla takich maluchów jak nasze to bardziej odpowiedni jest basen na potockiej (aczkolwiek był czasowo zamknięty ze względów sanitarnych - niezmieniana woda ). no cóż trzeba będzie własny basen wykopać na działce qrczę, widzę, że zacząłem plotkować ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 21.04.2005 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Lagerfeld Na budowie ok , znowu prace wre. A co do basenu to mój brat chodzi z dzieciakami i ogólnie jest zadowolony, tylko narzeka że drogo i płytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 21.04.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Lagerfeld Na budowie ok , znowu prace wre. A co do basenu to mój brat chodzi z dzieciakami i ogólnie jest zadowolony, tylko narzeka że drogo i płytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 22.04.2005 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 To dobrze że plotkujesz, moze nam sie grupa trochę ożywi, i pozostali tez się odezwą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 25.04.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 To dobrze że plotkujesz, moze nam sie grupa trochę ożywi, i pozostali tez się odezwą? wróciłem po łikendzie. jakoś nikt się nie odzywa ale tak stukać sam do siebie ??? starczy chyba, że często mamroczę pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.04.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 To dobrze że plotkujesz, moze nam sie grupa trochę ożywi, i pozostali tez się odezwą? wróciłem po łikendzie. jakoś nikt się nie odzywa ale tak stukać sam do siebie ??? starczy chyba, że często mamroczę pod nosem Stuknij czasem , może ktoś ci odpisze........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 26.04.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 mam takie pytanie: czy ktoś z forumowiczów naszej łomiankowskiej grupy uczestniczy jakoś w życiu lokalnym, czy też łomianki traktujecie jako sypialnię i miejsce odpoczynku łikendowego ?jak by się ktoś pytał, to sam sobie odpowiem, że dotyczy mnie ta druga ewentualność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 mam takie pytanie: czy ktoś z forumowiczów naszej łomiankowskiej grupy uczestniczy jakoś w życiu lokalnym, czy też łomianki traktujecie jako sypialnię i miejsce odpoczynku łikendowego ? jak by się ktoś pytał, to sam sobie odpowiem, że dotyczy mnie ta druga ewentualność. fajnie, że takie pytanie poruszyłeś na forum, myślę, że dotyczy ono wielu mieszkańców - ja niestety także traktuję łomianki jako sypialnię i miejsce wygodnego (nie powiem) wypoczynku w weekend (tak to się pisze a nie łikend !!!). dochodzą mnie co prawda głosy, że coś jest nie w porządku z naszym burmistrzem ale w niedzielę dostaję w kościele za darmo (!!!) gł i czytam, że wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 acha, gł to skrót od gazety łomiankowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 super, że ktoś mi odpisał - dzięki lagerfeld !!! co sądzisz na temat obwodnicy przez łomianki - za jaki jesteś wariantem ? wszędzie o tym piszą. ps> a gł nie czytam, bo za bardzo ten skrót kojarzy mi się z pewnym brzydkim wyrazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 co sądzisz na temat obwodnicy przez łomianki - za jaki jesteś wariantem ? a jakie są warianty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 chłopie (a może dziewczyno) myślałem, że chociaż się orientujesz w tych sprawach. wariant jeden to przez dąbrowę a drugi po (przepraszam za wyrażenie) wale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 lagerfeld - szczerze mówiąc jest mi wszystko jedno. gdyby teraz prowadzili trasę przez dąbrowę to bym protestował (ale niedługo się przenoszę i niech się następca martwi). a po wale to mnie wali bo przenoszę się z dala od wału (wała ????). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 to masz szczęście !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 fajnie, że nasza grupa ożyła - można wymienić się poglądami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 noooooooooooooo, ale na mnie już czas - mam pewnien interes do zrobienia ale nie mogę o tym pisać na forum. nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 spoko, ja idę posiać trawę !pa lagerfeld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 27.04.2005 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Lagerfeld strasznie cie przepraszam, ale mnie budowa pochłoneła całkowicie tak że nawet czubek głowy nie wystawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 27.04.2005 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Pytanie pierwsze, My co prawda mieszkamy bardzo blisko Łomianek ale gmina jet juz inna. Angazujemy sie tylko w rzeczy w których mamy interes tzn w budowę kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts