Nulla 27.04.2005 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Pytanie drugieNam żaden wariant drogi właściwie nie przeszkadza o ile nie zrobia węzła Łomna jak to kiedyś planowali, według mnie wystarczyło by poszerzenie 7 o dodadkowe dwa pasy w każdą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 27.04.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 budowa pochłoneła całkowicie tak że nawet czubek głowy nie wystawał qurczę, a u mnie zaczyna się od jutrzejszego ranka. wchodzą: hydraulik i elektryk (2 ekipy a nie 2 in 1). btw. jakie macie tynki wewnętrzne. bo ja chyba zdecyduję się na wapienne. nulla a jak u was z kanalizacją. coś się rusza czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 27.04.2005 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 U nas teraz walczą z dachem a elektryko hydraulik wchodzi w przyszłym tygodniu, tynki to na razie mamy tylko w garażu i to cały przekrój od gipskartonu do cementowych do wyboru w nowym domu narazie jeszcze nie wiadomo wachamy sie pomiedzy cementowo-wapiennymi a gipsowymi z maszyny. A co do kanalizacji to w tym roku juz będziemy podłączeni teraz zaczeli robić naszą wieś i dzięki temu asfalt mozna pomylić z serem szwajcarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.04.2005 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Uwaga!7 maja najprowdopodobniej o 14 robimy forumowego grila u mnie na działce, serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 28.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 sorry ale mnie niestety nie będzie - służbowy wyjazd 7-8. chyba że podeślę żonkę z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 28.04.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 acha, ten grill to dla forum lokalnego czy w ogóle forum ?? co do tej pierwszej ewentualności to ciekawi mnie frekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.04.2005 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Gril jest warszwsko- łomiankowski, zapraszamy żone z dzieckiem, należy zabrać to co się chce jesć i pić resztę my załatwiamy. Dzieciaków będzie sporo, psiaków również. A co do frekwencji to sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 04.05.2005 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Widzę że wszyscy wyjechali na long weekend, tylko my siedzimy w domu... Lagerfeld , w niedziele odwiedziłam osławionego Wieloryba, i musze przyznać że jest ok, mojemu Juniorowi bardzo przypadła do gustu zjeżdzalnia i brodziki z cieplą wodą, nam też sie podobało możesz śmiało zabierać rodzinkę na pływanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 05.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ja też siedziałem w domu - no tak dokładnie to z rana i wieczorem bo ładna pogoda była... zachęcony opinią nulli wybiorę się na basen łomiankowski - podobno w łikend był wstęp za free dla mieszkańców gminy. na budowie zaczyna się normalnie harówka !!! spece przyjeżdżają jeden po drugim... i o tylu rzeczach trzeba zdecydować że głowa boli. czy ktoś zgłaszał projekt ogrodzenia do starostwa ?? podobno trzeba go przedstawić graficznie a jak ktoś nie ma talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 05.05.2005 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Lagerfeld , nie żartuj że trzeba zgłaszać bo jeśli tak to my własnie wylaliśmy dzisiaj nielegalnie 7 m podmurówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.05.2005 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Nulla niestety to prawda z tym ogrodzeniem.............. Trzeba zgłosić zamiar budowania z rysunkiem i opisem. Przy czym, starostwo interesuje wygląd i przebieg ogrodzenia od strony ulicy. Niestety mają 30 dni na odpowiedź.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 06.05.2005 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 ja też siedziałem w domu - no tak dokładnie to z rana i wieczorem bo ładna pogoda była... zachęcony opinią nulli wybiorę się na basen łomiankowski - podobno w łikend był wstęp za free dla mieszkańców gminy. na budowie zaczyna się normalnie harówka !!! spece przyjeżdżają jeden po drugim... i o tylu rzeczach trzeba zdecydować że głowa boli. czy ktoś zgłaszał projekt ogrodzenia do starostwa ?? podobno trzeba go przedstawić graficznie a jak ktoś nie ma talentu Nie wymagają artystycznych wizji. Wystarczy szkic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 06.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Nie wymagają artystycznych wizji. Wystarczy szkic. a jak jest potem z odbiorem, czy bardzo się czepiają zmian. dokładnie chodzi mi o sytację w której na szkicu było np. 7 słupków a w realu jest 5 (w tym 2 szersze). null z czego budujesz ogrodzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 My ogrodzenie to mamy od ponad 2 lat i teraz tylko wylaliśmy kawałek podmurówki żeby wybieg dla psa zrobić. Ogrodzenie mamy tymczasowe (hehe) bo zamierzamy od sąsiada odkupić sąsiadującą działkę, obecnie składa się ze słupków betonowych i zielonej siatki z kwadratowymi oczkami, jak skończymy budowę to pewnie zmienimy ogrodzenie z przodu na opalizujący ciemno wiśniowy klinkier i wypełnienie z desek, a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 My ogrodzenie to mamy od ponad 2 lat i teraz tylko wylaliśmy kawałek podmurówki żeby wybieg dla psa zrobić. Ogrodzenie mamy tymczasowe (hehe) bo zamierzamy od sąsiada odkupić sąsiadującą działkę, obecnie składa się ze słupków betonowych i zielonej siatki z kwadratowymi oczkami, jak skończymy budowę to pewnie zmienimu ogrodzenie z przodu na opalizujący ciemno wiśniowy klinkier i wypełnienie z desek, a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 My ogrodzenie to mamy od ponad 2 lat i teraz tylko wylaliśmy kawałek podmurówki żeby wybieg dla psa zrobić. Ogrodzenie mamy tymczasowe (hehe) bo zamierzamy od sąsiada odkupić sąsiadującą działkę, obecnie składa się ze słupków betonowych i zielonej siatki z kwadratowymi oczkami, jak skończymy budowę to pewnie zmienimy ogrodzenie z przodu na opalizujący ciemno wiśniowy klinkier i wypełnienie z desek, a wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.05.2005 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Bardzo przepraszam że ten post jest trzy razy ale wyświetliło mi się że sa problemy z przeciązeniem bazy danych forum a potem nagle widze że pojawiło się wielokrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.05.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Ja mam ogrodzenie murowane z przęsłami ze spawanych rurek o przekroju kwadratowym 2x2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 na opalizujący ciemno wiśniowy klinkier ufff, ale opis !!! nulla - jak udał się grill ? był ktoś z forum ? moje kobietki w łikend były na basenie i wrażenia jak najbardziej pozytywne (mniejsza nauczyła się z tej okazji zbitki słów: basien jecze !!) czyli, tak jak pisałem wyżej, plotki plotkami (o basenie) a rzeczywistość jest całkowicie inna. co do ogrodzenia: planujemy klinkierowe słupki z drewnianymi (najprawdopodobniej) deskami. zastanawiam się czy nie zamienić ich na brązowe - z daleka wyglądają jak drewniane a są lżejsze i tańsze. acha, a fugi będziemy mieli takie brązowo-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 post powyżej był moim 150 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts