Nulla 09.05.2005 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Gril sie udał dziękuję, były Whisperki, Martka, Maluszki i Opal, było super nedługo powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 09.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 to z naszego łomiankowskiego forum ?? tak coś mi się wydaje, że chyba tylko 3 osoby podtrzymują nasze forum. choć może jest więcej które tylko czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 to z naszego łomiankowskiego forum ?? tak coś mi się wydaje, że chyba tylko 3 osoby podtrzymują nasze forum. choć może jest więcej które tylko czytają Ja też tu czasem zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 09.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Gril sie udał dziękuję, były Whisperki, Martka, Maluszki i Opal, było super nedługo powtórka A kiedy, to może w końcu uda mi się dołączyć............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Badi zapraszamy Lagerfeld - no to mamy bardzo prywatne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Na razie termin jest jeszcze nie ustalony, teraz ma byc impreza objazdowa Whisperki, Martka, Abromba, jak coś ustalimy to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.05.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Badi zapraszamy Lagerfeld - no to mamy bardzo prywatne forum Dlatego dopiero 3 strony postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.05.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Na razie termin jest jeszcze nie ustalony, teraz ma byc impreza objazdowa Whisperki, Martka, Abromba, jak coś ustalimy to dam znać Co to znaczy impreza objazdowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No jedziemy w gości do Whisperków potem do Martki a potem może jeszcze do Abromby jak nas będzie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.05.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No jedziemy w gości do Whisperków potem do Martki a potem może jeszcze do Abromby jak nas będzie chciała aaaaaaaaaaaaaaaa to fajna imprezka !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Bardzo krajoznawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.05.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 badi - pisząc 3 osoby miałem także ciebie na myśli wczoraj dostałem zawiadomienie ze starostwa, że na wniosek gazowni mogą robić do mnie przyłącze gazowe zgodnie z jakimiś uzgodnieniami poczynionymi w zudzie zespół uzgadniania dokumentacji. tak mnie się wydaje, że to koszmarny zespół podobnie jak jego nazwa nie wiem jednak co dalej bo do końca czerwca mam zatwierdzić w powiecie jakiś projekt przyłącza gazowego z budynku do ogrodzenia a od końca sierpnia mają rozpocząć dostarczanie gazu - pod groźbą kar wielkich jak zawiodę z terminem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 badi czytałem na forum babickim, że miałaś jakieś doświadczenia z gazownikami z okolicy. moglabyś zapodać coś więcej.jesteśmy w trakcie negocjacji bram wiśniowskiego z gościem z piaskowej (kontakt od badi) - jakie masz doświadczenie z nim w zbijaniu ceny. można liczyć na sukces, czy też gość ma tyle klientów, że go to .......z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 10.05.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam grupę Łomiankową, co prawda do budowy jeszcze bardzo daleko ale działkę już posiadam i skoro Jagna się do Was podłączyła to ja z nieśmiałością też . Jak dobrze rzucę beretem biorąc zamach na swojej działce to wyląduje na działce Jagny. pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.05.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 witamy, witamy serdecznie !!!! mam nadzieję, że koleżanki z grupy wybaczą mi, że wypowiadam się także w ich imieniu. może więcej konkretów odnośnie położenia działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witaj Agu69, miło że do nas dołączyłaś Skoro już wiemy że masz działkę to napisz coś więcej co i kiedy masz zamiar budować? Lagerfeld nam podłączenie gazu robił p.Trzeciak dość znany w naszej okolicy, załatwił wszystko lącznie z zudem za przystępną kasę, jak chcesz to poszukam do niego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agu69 10.05.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Nulla,Lagerfeld odezwę sie wieczorem,szef się czai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.05.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 nulla - z góry dziękuję. u mnie jest tak, że z gazowni zgłosił się jakiś gość w styczniu i od tamtej pory cisza. niepokoi mnie to coraz bardziej. badi - jak moższe skrobnij coś o tym gościu od bram nawet na priva (anonimowość gwarantowana ) sprawa dość pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 10.05.2005 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Wysłałam Ci na priv telefony do pana do gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 10.05.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 thanx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts