mai 27.08.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 fajny projekt, jeżeli kiedykolwiek zaczniemy budowę to jest to mój numer 1 czekam na Wasze relacje z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 29.08.2011 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 figurka123 Halooo!!! Jak tam? Ruszyliście z budową? Chwalcie się postępami:) My dostaliśmy PnB, ale zaczniemy dopiero na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mai 29.08.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 figurka123 Halooo!!! Jak tam? Ruszyliście z budową? Chwalcie się postępami:) My dostaliśmy PnB, ale zaczniemy dopiero na wiosnę. Gratuluję! i czekam na dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 29.08.2011 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 maiDziękuję. Swoje zapiski robię. Link do nich jest pod każdym moim postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksio 18.09.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam sympatyow anatola Od dawna przegladamy z żoną stosy projektow, w końcu naszą uwage przykuł swoja prostotą i funkcjonalnoscia Anatol. Projekt ten to nowość na rynku a już cieszy się dużym zainteresowaniem,więc zanim my zaczniemy budowe to bedziemy mieć szlak przetarty. Jak widze weronikka1 jest pionierem anatola. Myslałaś może o rekuperatorze do tego domku?Gorąco pozdrawiam , życzę powodzenia i wytrwałosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 18.09.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam sympatyow anatola Od dawna przegladamy z żoną stosy projektow, w końcu naszą uwage przykuł swoja prostotą i funkcjonalnoscia Anatol. Projekt ten to nowość na rynku a już cieszy się dużym zainteresowaniem,więc zanim my zaczniemy budowe to bedziemy mieć szlak przetarty. Jak widze weronikka1 jest pionierem anatola. Myslałaś może o rekuperatorze do tego domku? Gorąco pozdrawiam , życzę powodzenia i wytrwałosciWitam. Oj pionierem nie jestem bo są już wśród nas osoby, które we wrześniu mieli ruszyć z budową tego domku:) Ale jak narazie żadnych wieści, ale może już niedługo. O rekuperatorze nie myślałam i raczej u nas obędzie się bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 14.11.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Poniżej zdjęcia Anatola, które nie należą do mnie. Ale wklejam je za pozwoleniem właścicielki figurka123. Anatol ten jest bez garażu.ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]http://img36.imageshack.us/img36/3033/padziernik2011559.jpg' alt='padziernik2011559.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 14 Listopada 2011 przez weronikka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 14.11.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 ImageShack.us Uploaded with http://img713.imageshack.us/img713/6333/padziernik2011566.jpg' alt='padziernik2011566.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]http://img713.imageshack.us/img713/6333/padziernik2011566.jpg' alt='padziernik2011566.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mai 14.11.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dzięki weronika fajnie widać że jednak ktoś już buduje czekam na dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 14.11.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 dzięki weronika fajnie widać że jednak ktoś już buduje czekam na dalszy ciąg Na wiosnę ruszą jeszcze trzy budowy anatola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dzięki!!!Weronika, nie orientujesz się, jakie zmiany są w tym Anatolu? Z tego co widzę na zdjęciach, to wyjście na taras jest z boku domku. A może właściciele tego domku się wypowiedzą? Zapraszamy do wymiany myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 15.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Figurka! Gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 16.11.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Dzięki!!! Weronika, nie orientujesz się, jakie zmiany są w tym Anatolu? Z tego co widzę na zdjęciach, to wyjście na taras jest z boku domku. A może właściciele tego domku się wypowiedzą? Zapraszamy do wymiany myśli...Napisałam do figurka123, że wkleiłam zdjęcia więc jak tylko będzie miała czas, to pewnie tu zajrzy i coś napisze:) Zmiany? Tak, to wyjście na taras jest z boku domu. Reszty nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 17.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mai 21.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 hop hop hop będą jeszcze jakieś zdjecia? czy może w tym roku już koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 27.12.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 hop hop hop będą jeszcze jakieś zdjecia? czy może w tym roku już koniec? W tym roku zdjęć już raczej nie będzie. No chyba, że ktoś je wklei:) Ja przed nowym rokiem już nie chciałam głowy ludziom zawracać. Także o zdjęcia poproszę już w styczniu. Może dostanę, to wtedy wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 07.01.2012 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Inwestor-1 Zastanawiamy się jednak nad stropem teriva. Mógłbyś mi wysłać na maila [email protected] jak masz ścianki salonu, czy tym sposobem mogą być trochę inaczej rozstawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 24.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Na stronie MG projekt pojawiło sie forum. Tu link (na razie bez wpisów ) do Anatola: http://www.mgprojekt.com.pl/forum/viewtopic.php?f=47&t=295 Edytowane 24 Stycznia 2012 przez olinek okrąglinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Marta 15.02.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam wszystkich zainteresowanych budowaniem domu ANATOL.Ja póki co udało mi się zakupić działkę. Ma ona wymiary: 35 x 40 m. Będziemy stawiać dom od strony, która ma 35 m, ponieważ tak akurat pasują nam strony świata, tj. wschód zachód. Od pewnego czasu szukamy z mężem projektu. Niestety budowa naszego domu nie nastąpi tak szybko, bo ok. 2 lata. Ale na szczęście czas leci. Wpadliśmy na ten projekt jakiś czas temu i uważmy, że jest fantastyczny. Póki co jesteśmy na etapie: z czego budować, tj. z jakich materiałów.Chętnie włączę sie do dyskusji. w tym roku mamy zamiar ogrodzić działkę, zająć się przyłączami.Później wkleję rozmieszczenie domu projektu Anatol na działce. Napiszcie proszę z jakiego materiału planujecie budowę ścian, lub osoby które są w trakcie- z czego stawiająfigurka123, z czego budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Marta 15.02.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Zastanawiam się nad zrobieniem drugiego okna w kuchni.Jak myślicie? koło płyty indukcyjnego, dobre by było miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts