Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 136
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Witam sympatyow anatola

Od dawna przegladamy z żoną stosy projektow, w końcu naszą uwage przykuł swoja prostotą i funkcjonalnoscia Anatol. Projekt ten to nowość na rynku a już cieszy się dużym zainteresowaniem,więc zanim my zaczniemy budowe to bedziemy mieć szlak przetarty. Jak widze weronikka1 jest pionierem anatola. Myslałaś może o rekuperatorze do tego domku?

Gorąco pozdrawiam , życzę powodzenia i wytrwałosci

Witam sympatyow anatola

Od dawna przegladamy z żoną stosy projektow, w końcu naszą uwage przykuł swoja prostotą i funkcjonalnoscia Anatol. Projekt ten to nowość na rynku a już cieszy się dużym zainteresowaniem,więc zanim my zaczniemy budowe to bedziemy mieć szlak przetarty. Jak widze weronikka1 jest pionierem anatola. Myslałaś może o rekuperatorze do tego domku?

Gorąco pozdrawiam , życzę powodzenia i wytrwałosci

Witam. Oj pionierem nie jestem bo są już wśród nas osoby, które we wrześniu mieli ruszyć z budową tego domku:) Ale jak narazie żadnych wieści, ale może już niedługo. O rekuperatorze nie myślałam i raczej u nas obędzie się bez niego.

• 1 month później...

Poniżej zdjęcia Anatola, które nie należą do mnie. Ale wklejam je za pozwoleniem właścicielki figurka123. Anatol ten jest bez garażu.

ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

http://img36.imageshack.us/img36/3033/padziernik2011559.jpg' alt='padziernik2011559.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Edytowane przez weronikka1

Dzięki!!!

Weronika, nie orientujesz się, jakie zmiany są w tym Anatolu? Z tego co widzę na zdjęciach, to wyjście na taras jest z boku domku.

A może właściciele tego domku się wypowiedzą? Zapraszamy do wymiany myśli...

Napisałam do figurka123, że wkleiłam zdjęcia więc jak tylko będzie miała czas, to pewnie tu zajrzy i coś napisze:) Zmiany? Tak, to wyjście na taras jest z boku domu. Reszty nie pamiętam.

• 1 month później...
hop hop hop :)

będą jeszcze jakieś zdjecia?

czy może w tym roku już koniec? ;)

W tym roku zdjęć już raczej nie będzie. No chyba, że ktoś je wklei:) Ja przed nowym rokiem już nie chciałam głowy ludziom zawracać. Także o zdjęcia poproszę już w styczniu. Może dostanę, to wtedy wkleję.

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam wszystkich zainteresowanych budowaniem domu ANATOL.

Ja póki co udało mi się zakupić działkę. Ma ona wymiary: 35 x 40 m. Będziemy stawiać dom od strony, która ma 35 m, ponieważ tak akurat pasują nam strony świata, tj. wschód zachód.

Od pewnego czasu szukamy z mężem projektu. Niestety budowa naszego domu nie nastąpi tak szybko, bo ok. 2 lata.

Ale na szczęście czas leci. Wpadliśmy na ten projekt jakiś czas temu i uważmy, że jest fantastyczny.

Póki co jesteśmy na etapie: z czego budować, tj. z jakich materiałów.

Chętnie włączę sie do dyskusji.

w tym roku mamy zamiar ogrodzić działkę, zająć się przyłączami.

Później wkleję rozmieszczenie domu projektu Anatol na działce.

Napiszcie proszę z jakiego materiału planujecie budowę ścian, lub osoby które są w trakcie- z czego stawiają

figurka123, z czego budujesz?