Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Taki zwykly drewniany ;-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

widok jest super bo na całą dolinę.

aktualnie kończymy mszeć dom i od przyszłego tygodnia będziemy może walczyć z oknami. po świętach ogrzewanie, prąd, i podłogi góra

Jeszcze w przyszłym tygodniu będzie czyszczenie z zewnątrz, szlifowanie wewnątrz i woskowanie. Pogoda jak na razie nam dopisuje. Jeszcze nie padało, raptem jakieś przelotne opady po godzinie.

2011-04-01 15.56.55a.jpg

2011-04-01 15.57.26a.jpg

2011-04-01 15.59.09a.jpg

2011-04-01 15.59.18a.jpg

IMG_2809.jpg

• 1 month później...

:jawdrop: CUDOWNIE. Bardzo jestem ciekawa jak wykończycie w środku. Ja mam mieszkanko w mieście, ale klimaty górskie kocham i jakbyś potrzebowała jakiś inspiracji łazienek w drewnie i innych takich klimatów to będę mogła Ci podrzucić z tego, co mi wpadło podczas przeglądania wnętrz w internecie.

A widok... O rany. Żyć nie umierać. :D

a tak w środku. na parterze wszystko w drewnie i mszenie dwustronne.

góra jest na stałe jak w normalnym domu więc wykończenie imitacją bala (boazeria) i mszenia i co się da na biało rigips.

Ćwiartkę domu mamy murowaną - wc/pomieszczenie gospodarcze i łazienka na piętrze, więc technologia tradycyjna. ale tak chcieliśmy co by nam łazienki nie pękały i takie tam inne

PICT3800a.jpg

PICT3807a.jpg

PICT3809a.jpg

PICT3819a.jpg

PICT3810a.jpg

• 1 month później...