heavyk 03.04.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Chciałbym skanalizować pomieszczenia piwniczne. Niestety ze względu na wysoki poziom wód gruntowych nie wchodzi w grę posadowienie szamba poniżej poziomu posadzki w piwnicy. Myślę, że są jakieś system kanalizacyjne, które pozwolą powstałe ścieki przepompować (automatycznie) do odbiornika posadowionego wyżej od źródeł. Niestety nie potrafię nic konkretnego znaleźć. Jeśli ktoś z czegoś podobnego korzystał to proszę o jakiejś namiary na takie urządzenia.pozdrawiamhvy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 04.04.2011 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Poszukaj coś o kompaktowych agregatach podnoszących, np. http://www.lodz.techwater.pl/index.php?s=p&idkategorie=70&lang=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka 1980 22.04.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Chciałbym skanalizować pomieszczenia piwniczne. Niestety ze względu na wysoki poziom wód gruntowych nie wchodzi w grę posadowienie szamba poniżej poziomu posadzki w piwnicy. Myślę, że są jakieś system kanalizacyjne, które pozwolą powstałe ścieki przepompować (automatycznie) do odbiornika posadowionego wyżej od źródeł. Niestety nie potrafię nic konkretnego znaleźć. Jeśli ktoś z czegoś podobnego korzystał to proszę o jakiejś namiary na takie urządzenia. pozdrawiam hvy miałam ten sam problem, dlugo szukałam na internecie, ogolnie ceny urządzeń które znalazłam były wręcz kosmiczne. W końcu udało mi się znaeźć coś co u mnie się sprawdza. może wtwoim przypadku też to się sprawdzi. http://instalhurt.eu/index.php?products=product&prod_id=482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts