dragonfly 04.04.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam, jestem właśnie na etapie szukania ekipy do wykonania ogrodzenia.Zapytana przez nas o wycenę ekipa krzyknęła nam 110zł za mb z robocizny z materiałem. Z tym że zamiast fundamentu proponują OBRZEŻE z zalanymi słupkami. Wydaje mi się że to strasznie drogo, poza tym nie jestem przekonana do tego obrzeża.Mamy na działce duże nierówności terenu, poza tym z sąsiedniej wyżej położonej działki przecieka woda z cieków.Poradzcie coś proszę... dragonfly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 05.04.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ja placilem za siatke 1,5 m zielona za 105 mb 4499 zlotych brutto robo+mat. bez zadnego cokolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 ja mam z gotowym "obrzeżem" w cenie materiał+ robocizna za 70 mb cena brutto z sierpnia zeszłego roku czyli Twoje 110 trochę dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragonfly 08.04.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 kurt76 i Kaśka73 dziękuję Wam za odpowiedź Ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia w tej kwestii?? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts