Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję inwestora "Magnolii" z Horyzontu

Recommended Posts

Konsekwentnie poszukuję osób, które wybudowały/budują projekt Magnolia z Horyzontu a nie bałyby się mnie do środka wpuścić zanim zaczną własną inwestycję (tzn za ok 1 m-c).

Mniej odważni niech sie podzielą opiniami na temat wad, może jakać cenna uwaga !?

Każda rozsądna porada premiowana lizakiem

• 3 months później...

Wprawdzie jeszcze nie buduję, ale po przeglądnieciu i anlizie setek projektów :D, pierwszym wyborze "Prymulki" z Archonu moje myśli i marzenia skierowały się właśnie na MAGNOLIĘ.

Dopiero co złożyłem papiery o warunki zabudowy, mam nadzieję, że w sierpniu uda mi się załatwić sprawy dotyczące projektu a na jesieni fundamenty. Więc może to Ty chrul będziesz mógł służyć zdjęciami i radami :D :D :D .

• 1 year później...

[list=]Zakupilismy projekt Magnolii II. Mamy zamiar zaczac wylewac fundamenty jeszcze w tym roku. Czy projekt podoba sie Wam? Czy wprowadziliscie jakies zmainy? Z jakiego regionu pochdzicie? Bede wdziecna za wszelkie uwagi. Dzieki wielkie.

Marti

• 4 months później...

No i zamówiliśmy MAGNOLIĘ B w lustrzanym odbiciu i z poniższymi zmianami:

1. zmiana garażu 1-stanowiskowego na 2-stanowiskowy;

2. podniesienie okapu dachu nad garażem do wysokości okapu dachu nad domem;

3. wykonanie przejścia z poddasza nad parterem do przestrzeni nad garażem;

4. zmiana aranżacji poddasza;

5. zwiększenie wysokości okien na elewacji frontowej;

6. zamiana okien okrągłych w salonie (elewacja tylna) i pom. gospodarczym (elewacja frontowa) na prostokątne;

Teraz czekamy na projekt z Horyzontów :D