chrul 02.03.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Konsekwentnie poszukuję osób, które wybudowały/budują projekt Magnolia z Horyzontu a nie bałyby się mnie do środka wpuścić zanim zaczną własną inwestycję (tzn za ok 1 m-c).Mniej odważni niech sie podzielą opiniami na temat wad, może jakać cenna uwaga !? Każda rozsądna porada premiowana lizakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 19.06.2004 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 Wprawdzie jeszcze nie buduję, ale po przeglądnieciu i anlizie setek projektów , pierwszym wyborze "Prymulki" z Archonu moje myśli i marzenia skierowały się właśnie na MAGNOLIĘ. Dopiero co złożyłem papiery o warunki zabudowy, mam nadzieję, że w sierpniu uda mi się załatwić sprawy dotyczące projektu a na jesieni fundamenty. Więc może to Ty chrul będziesz mógł służyć zdjęciami i radami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 20.06.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Dobry rzut z wyjatkiem schodów, ale jak poddasze nieuzytkowe to niech będą.O stylizacji elewacji już sie wypowiadałem- nie podobają mi się, na szczęście chyba nikt tak nie wykańcza, nie wiem po co tak rysują i komu to sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marti 21.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 [list=]Zakupilismy projekt Magnolii II. Mamy zamiar zaczac wylewac fundamenty jeszcze w tym roku. Czy projekt podoba sie Wam? Czy wprowadziliscie jakies zmainy? Z jakiego regionu pochdzicie? Bede wdziecna za wszelkie uwagi. Dzieki wielkie. Marti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 04.02.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Czy ktoś z budujących MAGNOLIĘ II mógłby przesłać mi skan z wymiarami pomieszczeń na parterze? Nosimy się z zamiarem kupna tego projektu i chcielibyśmy bliżej się mu przyjrzeć. Mam jeszcze jedno pytanie: Jaka jest powierzchnia zabudowy MAGNOLII II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 08.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 WitamSam jeszcze jestem na etapie wybierania projektu na mój dom , po mimo że juz przez chwile byłem zdecydowany na Wierzbę , coraz cześciej spogladam w kierunku Magnoli . Ale jak widze nie jest to zbyt popularny domek do budowy przez inwestorów. JAcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 08.02.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No i zamówiliśmy MAGNOLIĘ B w lustrzanym odbiciu i z poniższymi zmianami: 1. zmiana garażu 1-stanowiskowego na 2-stanowiskowy; 2. podniesienie okapu dachu nad garażem do wysokości okapu dachu nad domem; 3. wykonanie przejścia z poddasza nad parterem do przestrzeni nad garażem; 4. zmiana aranżacji poddasza; 5. zwiększenie wysokości okien na elewacji frontowej; 6. zamiana okien okrągłych w salonie (elewacja tylna) i pom. gospodarczym (elewacja frontowa) na prostokątne; Teraz czekamy na projekt z Horyzontów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts