diablik0 04.04.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam,jestem na etapie budowy płotu z akacji. Drzewo okorowałem i teraz chcę nadać mu kolor i polakierować. Co proponujecie, macie sprawdzone firmy produkujące akierobejce?Będę wdzięczyn za podpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 07.04.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 diablik...było i o impregnowaniu płotu i o innych zagadnieniach, deski masz super wysuszone czy tak sobie?na mokre drewno nie daje się lakieru bo będzie pękało, u siebie mam impregnatami, w przypadku płotu z sosny jest Sadolin i Drewnochron, Sadolin jest dużo gęstszy, masz i Tikurille- jedno z droższych ale i dobrych impregnatów, na płot spokojnie wystarczą te wyżej wymienione, ale maluj min. 2razy,akacji- nie znam, nie wiem jak będzie się zachowywać jako sztachety!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablik0 07.04.2011 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Wiem, że akasja jest bardzo wytrzymała Dzięki za informacje - wątek o impregnacji jest, czytałem, ale szukam osób, któe mają płoty z akcji i wymienią doświadczenia. Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts