Ew-ka 18.07.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Byłam dzisiaj w bibliotece i dowiedziałam się ,że Klub Matek jest na zapisy ......... nie wiem kiedy się doczekam Jutro zapytam o inne ....... dzisiaj się nareszcie doczekałam i przeczytałam już (z uśmiechem) pierwsze 100 stron zapowiada sie fajne ,letnie czytadełko ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.07.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 dzisiaj się nareszcie doczekałam i przeczytałam już (z uśmiechem) pierwsze 100 stron zapowiada sie fajne ,letnie czytadełko ....... o ile Klub Matek Swatek czyta sie jednym tchem to druga część ..operacja Londyn .........to taki podrobiony Bond ....mnie znudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.07.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 polecam Świadka Nory Roberts ......zaczyna się trzęsieniem ziemi ......jak u Hitchcocka wciągający kryminał z kobietą w roli głównej .....pączątek n iezły ,potem lekko się rozmywa ale ogólnie fajnie się czyta ....polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.07.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Choć lektura nie lekka Karpowicza ,Sońkę" polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.07.2014 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Przeczytałam i polecam "Człowiek w poszukiwaniu sensu" Viktora Frankla, książka raczej taka do przemyśleń, zastanowienia, zatrzymania w tej naszej uciekającej rzeczywistości.... http://s.lubimyczytac.pl/upload/books/51000/51509/155x220.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.07.2014 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Steve Berry Bursztynowa Komnata ....całkiem zgrabnie napisany kryminał z poszukiwaniem słynnej bursztynowej komnaty w tle ......polecam [ATTACH=CONFIG]256925[/ATTACH] Właśnie zaczynam czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.07.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dawno mnie tu nie bylo Sprobuje cos podorzucac, jak mi sie przypomni A teraz na szybko: "Jezdziec miedziany" - przychylam sie do zachwytow, moja recenzja http://mojeprzemiany.blox.pl/2009/09/Tatiana-i-Aleksander-Paullina-Simons.html napisana chyba w 2009r. na blogu do dzis jest najpopularniejsza notka i co jakis czas dopisuje sie do niej ktos nowy ;l wczoraj (po wielu miesiącach oczekiwania w bibliotece) przytachałam do domu wszystkie 3 cz ......zaczęłam czytać Miedzianego Jeźdźca i dobrze ,że w lodówce było jedzenie bo mąż by umarł z głodu jak ci z okupowanego Leningradu ....... już kończę pierwszą część i rzeczywiście przychylam się do opinii ....że niezły romans ,fascynująca opowieść o wojnie i cudowna siostrzana miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.09.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Steve Berry Bursztynowa Komnata ....całkiem zgrabnie napisany kryminał z poszukiwaniem słynnej bursztynowej komnaty w tle ......polecam [ATTACH=CONFIG]256925[/ATTACH] Przeczytałam podczas urlopu, również polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.09.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Aktualnie czytam Sońkę Ignacego Karpowicza - książka, którą czyta się wolno. Wzuszająca, czasem drażniąca, intrygująca, w której nic nie jest oczywiste, która budzi niepokój i rodzi pytania. Lubię takie książki. Zupełnię inną książką jest Na marginesach życia. Zapiski kuratora sądowego. Piotra Matysiaka. Ukazuje pracę kuratora sądowego w nieszablonowy sposób i obnaża prawdziwą twarz polskiej patologii. Mocny język, czasem zbyt mocny, ale opowiedzieć takich historii wg mnie inaczej się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldiS 21.09.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ja czytam obecnie Trylogię Crossa - Sylvia Day Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nelly000 26.09.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Zazdroszczę Wam czasu na czytanie książek, u mnie jest go ciągle za mało niestety Ostatnio czytłam Kąpiąc Lwa Jonathana Carolla - jak ktoś lubi takie klimaty to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 wróciłam niedawno ze spotkania z panią Ireną Matuszkiewicz ( Zaklęte ,przeklęte .....Modliszka ) bardzo miła pani ...Kilka dni temu ukazała się Jej kolejna powieść Przerwana podróż ...... bardzo ciekawie się zapowiada i zapewne zapoluję na nią Na razie zaczytuję się w szwedzkich pisarkach Camilli Lackberg i Liza Marklund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 15.10.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 równolegle czytam dwie:- Bosonoga królowa - Idelfonso Falcones- Pożądanie mieszka w szafie - Piotr Adamczyk na półce czeka - Dom tęsknot - też Piotra Adamczyka polecam wszystkie trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vertyl 04.12.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 3cia część Gry o Tron, całkiem miodna Polecam szczególnie w wersji angielskiej, lepiej przekazuje intencje autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.12.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Na razie zaczytuję się w szwedzkich pisarkach Camilli Lackberg i Liza Marklund Też czytałam i polecam. Ostatnio wpadłam na książki polskie pisarki Agnieszki Lingas-Łoniewskiej, polecam wszystkie zarówno romans jak i kryminał . Z niecierpliwością czekam na kolejny tom lawendowej serii. No i Nieśmiertelni Severskiego - warto zakończyć szpiegowską trylogię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julka696 26.01.2015 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Ja własnie skończyłam czytać 50 twarzy Graya! Bardzo fajna książka na zimowe wieczory. Czekam teraz na ekranizację. Mam wersję w pdf tej książki, więc jakby co mogę się podzielić: https://rapidu.net/4647308908/James-E-L-Pięcdziesiat-twarzy-Graya.pdf Każdy może sobie pobrać ją za darmo i nie musi zakładać tam konta, trzeba tylko poczekać te 60 sekund jako utrudnienie. Miłej lektury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grysk 13.03.2015 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 my teraz intensywnie przerabiamy książki dla dzieci ostatnio wpadła mi w oko recenzja http://xiegarnia.pl/recenzje/historyjka-na-minute/, książka przyszła wczoraj pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Były lekkie obawy, co do "dziecięcości" historyjek, ale mimo że krótkie są rzeczywiście mocno skondensowane, więc sprawdzą się też dla starszaków. my jako rodzice też mamy z nich frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 13.03.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 "Alfabet" Suworowa - książka napisana specjalnie dla Polaków, bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika85 14.08.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Upiory XX wieku - Joe Hill, płynnie przeszłam z dzieł ojca na dzieła syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.08.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Aktualnie czytam książkę Donny Tartt "Szczygieł". Klimatem przypomina nieco "Cień wiatru" Rozległa epicka powieść, która czasem wydaje się kryminałem, a czasem romansem. Ponad 800 stron nieustannego zaskoczenia, zdziwienia i...w sumie niedosytu, że tak szybko się kończy Akcja wartka, a język powieści niesłychanie elegancki. Czysta rozkosz. Dla mnie - tegoroczne odkrycie nr 1 Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts