Baumeister 01.04.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 "Mój pionowy świat" - ksiązka o Jurku Kukuczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domwife 06.04.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 ja polecam sięgnąć po książkę Niegrzeczne księżniczki. Moim zdaniem jest świetna, dzięki niej można się dowiedzieć, jak tak naprawdę wygląda życie na dworze królewskim. Często nie ma nic wspólnego z tym, co kojarzymy z bajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 27.07.2016 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Obecnie czytam Jacka Piekarę "Płomień i krzyż tom 1". Wreszcie się do tego dorwałam, a długo mi to zajęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 29.08.2016 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 " Legion " Elżbiety Cherezińskiej oczywiście . Chyba książka roku albo ostatnich dwóch lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 30.08.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 "Dziewczyna z pociągu'' Pauli Hawkins - bardzo wciągający thriller psychologiczny,trudno się oderwać,napiecie rośnie wraz z kolejnymi stronami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 30.08.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 "Dziewczyna z pociągu'' Pauli Hawkins - bardzo wciągający thriller psychologiczny,trudno się oderwać,napiecie rośnie wraz z kolejnymi stronami. Rzeczywiście ciekawa pozycja. Dla fanów dobrego kryminału polecam serię autorstwa Jo Nesbo z głównym bohaterem komisarzem Harry Hole, oraz serię kryminałów autorstwa Asa Larsson, gdzie główną bohaterką jest prokurator Rebeka Martinsson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał1972 30.08.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Charakternik Jacka Piekary, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polopol 19.10.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 'Dziewczyna z pociągu' - przeczytałem dość szybko, ale nie rozumiem całego zachwytu nad tą książką. To znaczy nie jest zła, ale nie zapada w pamięć jakoś specjalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrad89 24.10.2016 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Polecam kryminały Coben oraz serię kryminałów Simona Becketta, ksiązki trzymają napięcie do samego końca i mylą tropu, więc zakończenie zawsze pozostaje wielką niewiadomą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heavenred 30.11.2016 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Na Glinianych nogach - Pratchett. Piąty raz już to czytam :D Bo uwiebiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 30.11.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 "HYGGE" klucz do szczęścia - Meik Wiking. O Duńczykach i ich sposobie na życie, wypracowali sobie pozytywne spojrzenie na codzienność. Czytając zdałam sobie sprawę jak bardzo mentalnie się od nich różnimy, jesteśmy najkrócej mówiąc poważni i bardzo serio. Warto niektóre ich zwyczaje przenieść na nasz rodzinno - towarzyski grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.12.2016 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 (edytowane) polecam Dygot i Ślady Jakuba Małeckiego. jak mnie moje dziecko zapytało, o czym to, to odpowiedziałam: "o życiu". i takie najbardziej lubię. niesamowite historie zwykłych, a jednoczesnie niezwykłych ludzi. Małecki świetnie ukazuje, co potrafi się dziać w ludzkich głowach. ps. przypomniało mi się, że jeszcze Dwanascie słów i Las 4 rano J.J.Kolskiego (ten to ma pokręcone). i zupełnie coś innego (dla odzyskania równowagi psychicznej) 36 i 6 sposobów na to, jak uniknąć zyciowej gorączki, czyli katechizm wg Szymona Hołowni. Edytowane 22 Grudnia 2016 przez max-maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.12.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Obie książki Małeckiego czytałam z zachwytem, może nie tylko nad treścią ale nad językiem jakiego autor używa, polecam też Odwrotniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.02.2017 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Nino Haratischwili -Ósme życie (dla Brilki). Sprawdźcie,warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.02.2017 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Kamil Janicki "Żelazne damy" - taka feministyczna historia Polski. Świetnie się czyta, a i wiedza w głowie zostaje. Trzeba tylko pamiętać, że z braku źródeł wiele z nich to teorie, a nie stuprocentowe fakty. Kolejne "Damy" już czekają w kolejce, ale na razie mam kolejną cegłę Ursuli Le Guin "Rybak znad morze wewnętrznego" - nie czytać przed przeczytaniem "Sześciu światów Hain" i "Ziemiomorza", bo niektóre opowiadania nawiązują do tamtych książek i bez kontekstu tracą. Jestem przed połową książki i wciąż mam nadzieję, że będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 01.06.2017 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Szóste wymieranie. Bardzo dobra ksiązka. Kupiłam ją w prezencie dla męża z okazji jego imienin ponieawż wiele razy wspominał, że chciałby ja przeczytac. Jak przeczytał to sama się za nią zabrałam pomimmo, że za literaturą faktu nie przepadam. Bardzo mi się jednak spodobała i polecacm każdemu pnieaż zmienia nieco punkt patrzenia na to co się dzieje obecnie z przyrodą.Dzisiaj zaczynam natomiast czytać o polskiej policji Jerzego Dziewulskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 01.06.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 "Mój pionowy świat" - ksiązka o Jurku Kukuczce. Jedna z tych książek, które połyka się w całości. Warta polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goska923 04.09.2017 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 "Ciemno, prawie noc" Joanny Bator. Ciekawy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zamurowany 30.11.2017 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Tess Gerritsen - "Ostatni, który umrze" - thriller medyczny, jest zawalista, nie mogę się oderwać, ale mam sporo innych zajęć więc czytam tylko późnym wieczorem jak już wszyscy śpią. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2018 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 Polecam wszystkim budującym, remontującym marzącym w własnym domu Zapiski stolarza czyli Jak stary strych przemienił się w piękne mieszkanie / Ole Thorstensen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts