Włodek W. 23.11.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Skończyłem czytać ,,Ręce Precz od tej ksiązki" J .HelsingTylko dla ludzi o mocnych nerwach real Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliczarowianin 24.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pewne czesci ksiazki opisuja faktyczne rzeczy, inne zas sa ............ chyba trudne do uwierzenia. Sam tytul chwyta marketingowo jednak nie zmienia to stanu rzeczy kiedy mozemy sie dowiedziec sie o piorunujacyh ciekawostakach w swiecie w ktorym zyjemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 24.11.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam,jakiś czas temu skończyłam Vargasa ''Jak ryba w wodzie",ksiązka nie należy do lekkich i łatwych do czytania,ale jest ciekawa i prawdziwa,na pewno sięgnę po inne książki tego autora.Teraz czytam ''Noce i dnie" Dąbrowskiej,każdy chyba oglądał film z Barańską i Binczyckim w rolach Barbary i Bogumiła Niechciców więc streszczać nie trzeba,czasem warto wrócić do klasyki,naprawdę jest to dobra literatura na długie,jesienne wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 25.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Philip K. Dick "Ubik" w oryginale - drugi po Lemie autor sci-fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.11.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jestem w trakcie "Roku potopu" Margaret Atwood i jak zawsze u tej autorki jest super (tzn. super ciekawa książka, bo fabuła już nie taka super zabawna...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.12.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 "W komnatach Wolf Hall" - nagrodzona Bookerem powiesc Hilary Mantel - o tym, jak Anna Boleyn stala sie krolowa angielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redcode 03.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 W pół godzinki przeleciało "jedenaście tysięcy pałek, czyli miłostki pewnego hospodara", Guillaume'a Apollinaire'a.nie wiem czy to rzeczywiście najbardziej szokująca ksiązka na rynku, jak głosi reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.12.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja obecnie czytam sagę kryminalną Camilli Lackberg - KAZNODZIEJA,pierwsza częśc to KSIĘŻNICZKA Z LODU-bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 05.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 polecam do przeczytania "Cukiernia pod Amorem" Małgorzaty Gutowskiej-Adamczyk. Saga rodziny Zajezierskich z tajemnicą w tle. Wątki przeszłości przeplatają się z teraźniejszością. Książka jest jak narkotyk na początku zauroczy, następnie będzie trzymać w napięciu, ale też wywołała kilka wzruszeń. Po skończeniu pierwszego tomu samoistnie sięga się po kolejny .... tom I - Zajezierscytom II - Cieślakowietom III- Hryciowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 15.12.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja czytam "Wyprawę" Marka Kamińskiego, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 29.12.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 dostaliscie jakies ksiazki godne polecenia pod choinke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 02.01.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Na święta książek nie dostałam, ale czytam wypożyczoną z biblioteki "Katedra w Barcelonie" I. Falcones - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 WitamA ja co jakiś czas wracam do książek które już czytałam. Teraz naszło mnie na Łysiaka - dobry; lepszy; najlepszy. Ciekawa jestem czy teraz w ogóle czyta się Łysiaka? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 03.02.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Też wracam do książek,które już kiedyś czytałam, niektóre z nich odbieram dziś zupełnie inaczej,a co do Łysiaka to lubię i czytam,ostatnio była to ''Francuska ścieżka'',czytana zresztą po raz drugi,pozdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janiseya 03.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Serię "Kot, który...", aktualnie cz.5 "Kot, który lubił Brahmsa". Super dodatek do gorącej herbaty z sokiem malinowym i kominka:D.Świstak wczoraj przewidział jeszcze 6 tygodni zimy, a tomików tej serii jest 30, wiec jest co czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 03.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 "Swit" Tim Lebbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 03.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Polecam dość zabawna książkę, która nadaje się raczej na miłe i sympatyczne spędzenie czasu w autobusie lub kawiarni " Czy to prawda, że..." -> http://ksiegarnia.pwn.pl/produkt/111323/czy-to-prawda-ze.html http://ksiegarnia.pwn.pl/public/pic/hcovers/240/10/czy-to-prawda-ze_111323.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 04.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Też wracam do książek,które już kiedyś czytałam, niektóre z nich odbieram dziś zupełnie inaczej,a co do Łysiaka to lubię i czytam,ostatnio była to ''Francuska ścieżka'',czytana zresztą po raz drugi,pozdr.... Pierwszy Łysiak ,którego czytałam to "Asfaltowy saloon'' czyli jego relacja z podróży po Ameryce. zatrzymałam się na "Muzeum wyobrażni". Popatrzyłam przed chwilą na bibliografię...jest dużo do nadrobienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.02.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ja jestem w trakcie "Achai" Ziemiańskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 10.02.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Skończyłam Trylogię Ukraińską Nurowskiej; podobała mi się,nawet bardzo, ale ....jest jakieś ale, tym bardziej,że juz sięgałam po Nurowską i mam jakieś odniesienie... duże wrażenie zrobiła na mnie książka "Przedostatnie marzenie" Angeli Becerry, chociaż okładka sugeruje trochę tanie romansidło i długo odkładałam ją na potem, a POTEM to nie mogłam się oderwać Edytowane 10 Lutego 2012 przez gahan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts