HouseM 04.04.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kupiłem dzisiaj taki specyfik jak w tytlue. Dodatkowo na butelce napisana nazwa producenta TENZI. W zamiarach do zastosowań ogólnych. Wiosenne porządki, mycie dywaników z domu, mebli ogrodowych, może nawet kostki brukowej (wszystko co na wiosnę wymaga mycia).Dopiero w domu przeczytałem dokładnie etykietę i trochę się przeraziłem : "środek silnie żrący , może powodować poparzenia , unikać kontaktu ze skórą itd itd..." Auta to na pewno nie będę próbował tym myć ale poprzedni używany "Aktywna piana EFEKTAL" nie straszył tak etykietą. W zasadzie to nawet boję się tego wlać do karchera Ma ktoś z was jakieś doświadczenia z tym produktem ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/155877-aktywna-piana-casto-kto%C5%9B-pr%C3%B3bowa%C5%82/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts