Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Serdeczna prośba do rodziców

Recommended Posts

Witam serdecznie.

Wiem, że to nie jest właściwe miejsce na tego typu prośbę, ale to forum to jedno z ostatnich kół ratunkowych dla mnie... potrzebuję mężczyzn, którzy byliby chętni wypełnić całkowicie anonimową ankietę i pomóc mi w skończeniu pracy licencjackiej:)

Zwracam się z serdeczną prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej opinii na temat wychowywania dzieci. Jej wypełnienie nie zajmie Państwu więcej niż 10 min.

Podaje linka do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/55769/ankieta-dla-rodzicow.html

Prośbę swą kieruje głownie do Panów, chętne Panie również mogą wypełnić jeśli znajdą chwilkę czasu lub podsunąć partnerowi.

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

Marta

Edytowane przez marta89

Miła Marto!

Jeżeli już chodziło Ci o ankietę, to dlaczego nie zaznaczyłaś tego w tytule tematu?

Taka sobie uwaga osobista: jakieś te ankiety takie dziwne, wszystkie na jedno kopyto. Rok temu dałem się namówić domokrążnemu ankieterowi

na udzielenie"wywiadu". Po pół godzinie odpytywania pożałowałem swojej decyzji. Pytania były beznadziejnie bezsensowne, typu: Jakich medykamentów

z podanej listy używa Pan w przypadkach przeziębień? Dlaczego akurat takich? Czy są skuteczne? Czy poleciłby Pan te środki znajomym? Z jakiego powodu?

Czy wszyscy domownicy ich używają? Jak często? W jakich ilościach? itp.itd. Nigdy więcej nie wpuszczę ankietera za próg domu. Pozdrawiam.

Drogi Hes! (Hesie, Hes'e - wybacz, ale nie wiem jak odmienić Twój nick)

Tytuł wątku już poprawiłam, choć pewnie teraz drastycznie spadnie liczba odwiedzin, bo Twoja niechęć do ankiet nie jest odosobniona. Taki jest już ich urok w większości przypadków, niestety... Mimo wszystko zachęcam do wypełnienia mojej.

Drogi karoka65!

Dziękuję bardzo za chwilę poświęconego czasu, pomogłeś mi bardzo. Mam nadzieję, że moja ankieta nie zniechęciła Cię do wszystkich innych skoro była pierwsza lub jedną z pierwszych.

Czasu do oddana pracy coraz mniej i każda wypełniona ankieta jest teraz dla mnie bardzo ważna.

Ja też to wypełniłem choć nie ukrywam że unikam od pewnego czasu takich ankiet. Jakiś czas temu byłem na pikniku sponsorowanym przez ING zagadała ankieterka z kilkoma pytaniami. Odpowiedziałem poprosiła o nr telefonu (a po co ) szefowie sprawdzają czasami czy ankieta rzeczywiście była wypełniana przez dana osobę (podałem) no i się zaczęło naprawdę nie wiedziałem że ludzie są tak namolni. Przez 2 miesiące telefony czy nie chcę się ubezpieczyć na życie w ING a może żona itd. Nigdy więcej ankiet

Bascom, dziękuje bardzo za poświęcony czas.

Ja powiem szczerze nr telefonu chyba sama bym nie podała, cenie sobie swoją prywatność.

Q-BIS, dziękuję:)

Moja ankieta jest CAŁKOWICIE anonimowa, i jednak taka internetowa ankieta to nie to samo co taka przeprowadzana przez ankietera, ma się poczucie większej anonimowości.

Rusza spis powszechny, 20 % polaków odpowie na bardzo osobiste pytania(m.in. liczba poronień, urodzeń martwych dzieci, zarobki....). Czułabym się niekomfortowo odpowiadając na takie pytania obcej osobie, jaką byłby rachmistrz, dlatego spisałam się przez internet, mam nadzieję, że mnie już nie odwiedzi.

Edytowane przez marta89