marta89 04.04.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam serdecznie. Wiem, że to nie jest właściwe miejsce na tego typu prośbę, ale to forum to jedno z ostatnich kół ratunkowych dla mnie... potrzebuję mężczyzn, którzy byliby chętni wypełnić całkowicie anonimową ankietę i pomóc mi w skończeniu pracy licencjackiej:) Zwracam się z serdeczną prośbą o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej opinii na temat wychowywania dzieci. Jej wypełnienie nie zajmie Państwu więcej niż 10 min. Podaje linka do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/55769/ankieta-dla-rodzicow.html Prośbę swą kieruje głownie do Panów, chętne Panie również mogą wypełnić jeśli znajdą chwilkę czasu lub podsunąć partnerowi. Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam Marta Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez marta89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 04.04.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Miła Marto!Jeżeli już chodziło Ci o ankietę, to dlaczego nie zaznaczyłaś tego w tytule tematu? Taka sobie uwaga osobista: jakieś te ankiety takie dziwne, wszystkie na jedno kopyto. Rok temu dałem się namówić domokrążnemu ankieterowina udzielenie"wywiadu". Po pół godzinie odpytywania pożałowałem swojej decyzji. Pytania były beznadziejnie bezsensowne, typu: Jakich medykamentówz podanej listy używa Pan w przypadkach przeziębień? Dlaczego akurat takich? Czy są skuteczne? Czy poleciłby Pan te środki znajomym? Z jakiego powodu?Czy wszyscy domownicy ich używają? Jak często? W jakich ilościach? itp.itd. Nigdy więcej nie wpuszczę ankietera za próg domu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 04.04.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Jeśli może Ci to pomóc to proszę, chyba pierwsza moja ankieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta89 05.04.2011 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Drogi Hes! (Hesie, Hes'e - wybacz, ale nie wiem jak odmienić Twój nick) Tytuł wątku już poprawiłam, choć pewnie teraz drastycznie spadnie liczba odwiedzin, bo Twoja niechęć do ankiet nie jest odosobniona. Taki jest już ich urok w większości przypadków, niestety... Mimo wszystko zachęcam do wypełnienia mojej. Drogi karoka65! Dziękuję bardzo za chwilę poświęconego czasu, pomogłeś mi bardzo. Mam nadzieję, że moja ankieta nie zniechęciła Cię do wszystkich innych skoro była pierwsza lub jedną z pierwszych. Czasu do oddana pracy coraz mniej i każda wypełniona ankieta jest teraz dla mnie bardzo ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bascom 05.04.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja też to wypełniłem choć nie ukrywam że unikam od pewnego czasu takich ankiet. Jakiś czas temu byłem na pikniku sponsorowanym przez ING zagadała ankieterka z kilkoma pytaniami. Odpowiedziałem poprosiła o nr telefonu (a po co ) szefowie sprawdzają czasami czy ankieta rzeczywiście była wypełniana przez dana osobę (podałem) no i się zaczęło naprawdę nie wiedziałem że ludzie są tak namolni. Przez 2 miesiące telefony czy nie chcę się ubezpieczyć na życie w ING a może żona itd. Nigdy więcej ankiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Pani Marto !W przeciwieństwie do poprzedników nie mam uprzedzeń do ankiet i ankieterów.Wypełniłem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta89 05.04.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Bascom, dziękuje bardzo za poświęcony czas. Ja powiem szczerze nr telefonu chyba sama bym nie podała, cenie sobie swoją prywatność. Q-BIS, dziękuję Moja ankieta jest CAŁKOWICIE anonimowa, i jednak taka internetowa ankieta to nie to samo co taka przeprowadzana przez ankietera, ma się poczucie większej anonimowości. Rusza spis powszechny, 20 % polaków odpowie na bardzo osobiste pytania(m.in. liczba poronień, urodzeń martwych dzieci, zarobki....). Czułabym się niekomfortowo odpowiadając na takie pytania obcej osobie, jaką byłby rachmistrz, dlatego spisałam się przez internet, mam nadzieję, że mnie już nie odwiedzi. Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez marta89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 05.04.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Pytania może są ok w tej ankiecie ale odpowiedzi dziwnie sformowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buzzer11 06.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 @marta89 ankietę wypełniłempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 06.04.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ponieważ jestem Ojcem ankietę wypełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts