tarkovsky 04.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Pytam, bo zafundowałem sobie ciemnoczerwony kolor na wszystkich czterech ścianach, a chciałbym trzy z nich pomalować w kolorze jasnożółtym. Najgorsze jest to, że na ścianach zrobiona jest taka faktura za pomocą gipsu szpachlowego i pacy, przez to ściana jest nierówna. Ewentualnie, jeśli nie będę mógł usunąć tej farby, to czy da się nałożyć jeszcze jedną lateksową warstwę jasnego koloru na istniejący obecnie ciemnoczerwony kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 06.04.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 umyc woda z detergentem nastepnie pomalowac farba podkladowa badz biala lateksowa z dodatkiem gruntuna to kolor zamierzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tarkovsky 06.04.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dzisiaj zrobiłem próbę, naniosłem jasną farbę na ciemnoczerwoną, wyszło idealnie. Nic się nie zmieszało, a stara farba została świetnie pokryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts