JurekM 05.04.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam! Kiedy powinno się zamówić duży kontener na śmieci, aby wywieźć gruz i pozostałości po budowie? Nie mam kostki, nie mam ułożonych gresów, nie mam pomalowanych ścian, a cała reszta zrobiona. Czy już więcej "dużych" śmieci nie będzie i mogę spokojnie zamawiać, czy jednak jeszcze się wstrzymać ? Chciałbym zamówić tylko raz i wywalić wszystko, a z drugiej strony nie mogę już patrzeć na góry worków ze śmieciami Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 05.04.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Najwiecej odpadów generuje ocieplenie (styropian), resztki gruzu zostawiłem sobie do wrzucenia w chodnik za domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 05.04.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Najwiecej odpadów generuje ocieplenie (styropian), resztki gruzu zostawiłem sobie do wrzucenia w chodnik za domem. Od siebie dodam jeszcze że sporo odpadu jest z płyt gipsowo-kartonowych. Gruz i ścinki gresu/terakoty faktycznie warto zostawić do utwardzenia podjazdu, chodników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 05.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 chyba jesteś zbyt dużym optymista , że zmieścisz się w jeden kontener ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 05.04.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Czyli reasumując.Mam skończone ścianki g-k, ocieplenie zewnętrzne, gruz wywalę na drogę i zamawiam kontener. Jeśli się nie zmieszczę to następny tuż przed wprowadzeniem załatwię.Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts