bugs10 05.04.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam Ponieważ zaczynam dopiero zabawę w swoim domu i jestem zielony to szukam porad jak i czym najlepiej coś zrobić. Na wstpie jednak chciałem się przywitać i z góry podziękować za podpowiedzi. Problem z jakim się zetknąłem jest następujący: W garażu mam w obecnej chwili posadzkę taka jaka została po budowie czyli nie wykończoną. Wylewka betonowa (nie pytajcie jaki to beton czy B-30, B-25 bo poprostu nie wiem). Wiem jedno strasznie się kurzy.Parkuję tam samocodem ale czas na zrobienie jakiejś posadzki. Od tego że jeżdze samochodem na krawędziach a zwłaszcza przy wgłębieniu na kratkę odpływową) Chciałem wukonać posadzkę z żywicy epoksydowej (bo płytki jakoś drogo wychodzą). Mam pytanie jak i czym najlepiej naprawić te pęknięcia oraz czy trzeba po wyczyszczeniu z pyłów tą podłogę zagruntować.Powierzchcia garażu to jakieś 20m2. Jaką kupić żywice żeby nie przepłacić. Przy ścianie z posadzki wystaje takie coś jakby papa - domniemam że jest to dylatacja, czy muszę to uciąć i żywice nałożyć też na sciane. Garaż mam ze spadkiem więc chyba samopoziomujących specyfików nie mogę użyć, może zwykła emulsja gruntujaca? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allfloor 22.04.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Jak duzy jest ten spadek? Mozna zdjecie takiego pekniecia? I czy chce Pan osiagnac efekt taki jak np tu? http://www.ijzerman-devries.nl/projecten/eembrugge/Eembrugge028.jpg [chodzi o kolorystyke] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts