compi 04.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To te z kartą pamięci. Jedne kręca film, inne robią fotki gdy wyczują ruch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jok007 05.04.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Videodomofon pokaże Ci tylko to, co przed furtką, do tego nie wszystko i nie dokładnie. Wpuszczasz pacjenta a on w 3 godziny do drzwi nie dociera... Co robi? (tego wideodomofon nie pokaże.... Kamerka na murze z panoramką furtki o drogi do drzwi wejściowych - tak. Domofon czy centralka telefoniczna z funkcją domofonu + taka kamerka problem rozwiązuje. Adam M. Wydaje mi się, że taka ilość kamer to trochę przesada. Wprawdzie zwiększa to bezpieczeństwo, ale mnie osobiście taka inwigilacja przeraża. Niedługo nie będzie można nic zrobić incognito... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawenave 06.11.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 No My z mężem mamy juz domofon z panelem mikro właśnie z Urmetu pare ładnych lat i zamawialiśmy w łodzkim oddziale bo niedaleko mieszkamy ale po kilka latach uzytkowania jednak zastanawiamy się nad wideodomofonem tej samej filmy (http://www.miwiurmet.pl/katalog-produkt%C3%B3w-domofony/314-videomonitory.html ) bo z tego co widzę trzeba liczyć się z koszem około tysiaca zł, ale wygląda to ciekawiej niż standardowe domofony no i widzę kto do mnie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyd 29.01.2015 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ja zamawiałem swój wideofon na http://kon-instal.pl/instalacje-elektryczne/ i mogę szczerze polecić.Zamawiałem tam ogrodzenie i za jednym zamachem wideofon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justxa 07.02.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Videodomofon pokaże Ci tylko to, co przed furtką, do tego nie wszystko i nie dokładnie. Wpuszczasz pacjenta a on w 3 godziny do drzwi nie dociera... Co robi? (tego wideodomofon nie pokaże.... Kamerka na murze z panoramką furtki o drogi do drzwi wejściowych - tak. Domofon czy centralka telefoniczna z funkcją domofonu + taka kamerka problem rozwiązuje. Adam M. To już jest paranoja. Jeśli kogoś wpuszczam na teren swojej posesji, to znaczy, że go znam i mu ufam. Poza tym złodzieje nie dzwonią do furtek i nie pokazują twarzy w videofonie, żebyś w razie czego mógł podać rysopis na policji, aż tacy mili nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 07.02.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 To już jest paranoja. Jeśli kogoś wpuszczam na teren swojej posesji, to znaczy, że go znam i mu ufam. Poza tym złodzieje nie dzwonią do furtek i nie pokazują twarzy w videofonie, żebyś w razie czego mógł podać rysopis na policji, aż tacy mili nie są Jesteś pewna, że nie dzwonią? Nie chciałabyś w razie włamu posiadać zapis z domofonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galospaw 12.02.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Ja też zastanawiałem się, czy wybrać domofon czy videodomofon i chyba faktycznie skorzystam z waszej wiedzy i zdecyduje się na domofon i kamerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts