Ania i Jędrek 05.04.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam:rolleyes:niebawem będziemy robić ogrzewanie podłogowe i zaproponowano nam rury itp firmy Uponor i Kisan.Jakie macie opinie o ich produktach? Które wybrać?pozdrawiamANia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozwiaks 07.04.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 wg mnie zarówno jedne jak i drugie są dobrej klasy. Weź te które są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.04.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam:rolleyes: niebawem będziemy robić ogrzewanie podłogowe i zaproponowano nam rury itp firmy Uponor i Kisan. Jakie macie opinie o ich produktach? Które wybrać? pozdrawiam ANia Ja zakupiłem Kisan - podobno dobre, dedykowane(a skoro stworzone do ogrzewania płaszczyznowego to widocznie do tego mają być Zdjęcia podłogówki nie u mnie...ale wykonane przy użyciu takiej właśnie rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Jędrek 08.04.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dzięki -))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts