Kyletr 05.04.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam. Nie chcacy (chyba) przytknąłem czoło do takiej sciany i zrobiła sie plamka. Jak ja usunąć? Dodam, że woda wysycha, a to zostaje. Jestem w desperacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.04.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Kiedy miałam lateksowego Duluxa, to na takie plamki nic nie pomagało - trzeba pamiętać, że każde dotknięcie palcem może zostawić taki ślad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyletr 05.04.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 A jak to zamaluje, tylko ten fragment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 05.04.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Pozostał twój pot na ścianie - różnego rodzaju sole oraz tłuszcze. Spróbuj woda z płynem do mycia naczyń lub ewentualnie przemaluj, jednak zapewne pozostanie inny odcień tam gdzie pomalujesz. Inna rada: Jeśli aż tak bardzo widać to zamontuj obrazem w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 06.04.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Mam podobny problem - tu mi poradzono lateks w płynie na takie coś. Inne metody (nawet dobry grunt) nie działają - wyłazi cholerstwo za jakiś czas.W każdym razie u mnie kolejne farby nie będą lateksowe, a na pewno nie w pomieszczeniach z intensywnymi kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STALID 07.04.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Trzeba było malować farbą matową, a nie z połyskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samouczek 09.04.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Może to : http://www.cedor.pl/p-3-7-remix_uni_srodek_do_dezynfekcji-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 09.04.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Nie była z połyskiem, tylko w "wymagającym" kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STALID 16.04.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Pisałem do Kyletr. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 16.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Flügger ma taki sptay na plamy sprawdzony na plamach z patelnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astronauta 19.04.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Flügger ma taki sptay na plamy sprawdzony na plamach z patelnii a dobry jest ten spray? bo mam taki sam problem w jednym pomieszczeniu, ślady rąk na ścianach, w sumie mało mi to przeszkadza, ale jakby był na to łatwy sposób, to czemu nie;)..to jak z tym sprayem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 25.04.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 dulux to syf i do tego smierdzi przy malowaniu, ze aż głowa boli. A za tę jakość farby za 2,5L żądać ponad 50zł to złodziejstwo. Malowałem tym wynalazkiem i uwierz mi ze byle dotknięcie pozostawia ślad nie do usunięcia na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 27.04.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 a dobry jest ten spray? bo mam taki sam problem w jednym pomieszczeniu, ślady rąk na ścianach, w sumie mało mi to przeszkadza, ale jakby był na to łatwy sposób, to czemu nie;)..to jak z tym sprayem? Jest super psikasz na plamę , malujesz i po problemie Spray ma biały kolor więc zamalujesz to dowolną farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts