grzegorz_si 05.04.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Może ktoś zna sprawdzoną ekipę brukarską, mającą doświadczenie z brukiem klinkierowym, zrobi uczciwy projekt i wykona nawierzchnię podwórka. Do zrobienia pewnie z 200 m nawierzchni, schody wejściowe, zejście z salonu jakimiś fajnymi schodami do ogrodu, taras, podjazd. Przydałby się ktoś z pomysłem i fantazją, który zrobi to porządnie, na lata. Poradźcie, bo mam tak traumatyczne przeżycia z poprzednimi ekipami, że wszędzie widzę tylko partaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 05.04.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Towar załatwię z każdego katalogu taniej niż cena fabryczna, ale za robotę już nie daję zniżek. Wolne terminy mam na przełomie lipca i sierpnia. PozdrawiamDane kontaktowe są na mojej www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts