Esiak 05.04.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Witajcie tu można komentować nasz dziennik budowy pozdrawiam Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 05.04.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 WITAJ,Jestem pierwsza http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gifPowodzenia,jestesmy na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.04.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dzięki i witam w komentarzach do naszego dzienniczka budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.04.2011 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 hmm.... dziennik już prawie tydzień ma, ponad 400 odwiedzin i tylko jeden komentarz chyba, że nie ma co komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 11.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 witam i ja i gratuluję wymurowania parterurobisz jakieś zmiany w projekcie swojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 witaj lipka71 zmiany tak jak pisałem: zamiana stropu drewnianego na terive, oraz na parterze połączenie małej toalety z pomieszczeniem gospodarczym i wyrzucenie jednego okna z małego pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 11.04.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Hej ,z przyjemnoscią patrzę jak mury Waszego domu pna się do góry,mam tylko takie spostrzezenie(mam nadzieje ,ze się nie obrazisz)Twoi murarze strasznie brzydko to wymurowali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 dlaczego brzydko...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 11.04.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Jak dla nas jest to bardzo niestaranne,zwrócilibysmy im od razu uwage...ale to tylko nasze zdanie....ale mury pieknie rosną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 może to wygląda tak tylko na zdjęciach, ale wierz mi na słowo, na żywo, wszystkie ściany są proste, spoiny pełne i ładnie zlicowane z murem, poza tym murujemy na zaprawę cementowo-wapienną a nie klejową i zawsze gorzej będzie to wyglądać, niż przy spoinach 3mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 11.04.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 no tak ,zdjęcia nie pokazuja jak jest naprawde,dlatego pierwsze co rzuciło sie nam w oczy to ta zaprawa ,wyglada na byle jak położoną,ale jak w rzeczywistosci jest ok ,to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.04.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 melduję się jako podglądacz. W końcu jakiś nowy dziennik w naszej grupie. I oczywiście trzymam kciuki i kibicuję powodzeniu inwestycji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.04.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 myszonik witam i dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.04.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A ten łuczek to jest nadproże nad oknem?Bo jeśli tak to robią takie gotowe elementy i są super precyzyjne. Przywożą idealny wg wymiarów na budowę gotowy do zamontowania. http://www.zfe-ziegel.com/ Niestety wychodzi drożej niż metodą tradycyjną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.04.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 A ten łuczek to jest nadproże nad oknem? Bo jeśli tak to robią takie gotowe elementy i są super precyzyjne. Przywożą idealny wg wymiarów na budowę gotowy do zamontowania. http://www.zfe-ziegel.com/ Niestety wychodzi drożej niż metodą tradycyjną... wiem, znam firmę, nawet fajnie byłoby to zastosować bo jest wbudowana kaseta na rolety, ale niestety, ja tuż za łukiem mam belkę HEA 240, która zasłoniłaby otwór montażowy rolety, można było dać też to nadproże łukowe niżej, ale wtedy drzwi balkonowe miałyby tylko 180cm wysokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 16.04.2011 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 jeśli spaw dobrze wykonany pewnie będzie trzymałdo mnie jednak bardziej przemawiają otwory i pokaźne szpilki poza tym ładnie wam prace postepują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.04.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Jednym słowem własnym czynem odebrałeś leniwym budowlańcom argumenty...Dobrze, że znalazło się wyjście z sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.04.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Niestety czasem też są takie problemy, chociaż reasumując, na ekipę nie ma co za bardzo narzekać... Jak prawie wszyscy, chcieli by iść po najmniejszej linii oporu, wtedy trzeba ich przycisnąć i postawić na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 17.04.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Esiakzazdroszcze Ci tych zdjęc ,ja muszę się zadowolic tym ,co mi prześlą i jeszcze czasami w nienajlepszej jakości.Pozatym jakie masz piękne i nowe domy w okolicy.....Pozdrowienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.04.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 z-68: a kto Ci wysyła zdjęcia...? nie robisz ich sama..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts