ewanz 18.05.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Łazienka fantastyczna!!! Teraz tylko ją usprzętowić i znów będziemy szczęki z podłogi zbierać u mnie ten proces właśnie się zaczał ! Miska jest rewelacyjna! Jak tak dalej pójdzie, to możecie się wypromować w pismie wnetrzarskim. Już zaczynam żałować swoich wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.05.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Łazienka nabiera kolorów:) O, baterie i przycisk wc mamy te same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.05.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ewanz -z tymi wyborami to zawsze jest tak, że nie wiesz czy do końca to będzie trafione. Z jednych wyborów jest się zadowolonym z inny mniej bądź wcale... Gdybyśmy mieli więcej kasy to wzięłabym architektów do całego domu - bo ja się uczę na naszych wnętrzach a efektów jestem bardzo nie pewna. I już na tą chwilę wiem, że pewne wybory były by inne, ale cóż. Górna łazienka dla nas osobiście jest bardzo miłym zaskoczeniem, po prostu podoba nam się a o to chodzi. Nie spodziewaliśmy się, że będziemy tak zadowoleni. Jak się śledzi nasze poczynania to wersje tej łazienki były różne, ale finalnie stwierdzam, że był to trafiony wybór: - łazienka mimo swej nieforemności, wydaje się całkiem spora, - białe płytki z połyskiem jeszcze bardziej ją powiększają, - kolorystyka jest neutralna, choć nie jestem pewna czy te płytki "drewniane" nam się kiedyś nie znudzą, - kolorystyka jest zbliżona do dolnej łazienki (a mi się bardziej podobała z projektu szara łazienka) i takie powiązanie jest dobre. No i zasadniczy plus projektu - ja na żywo tej łazienki nie widział od 8 miesięcy:) Po rusztowaniach i drabinach nie wchodzę...a łazienka jakoś wyszła:) Agalind - ściągneliśmy od ciebie te baterie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.05.2012 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Baaardzo podoba mi się to "drewno" a kabinie prysznicowej! Super kontrast kolorów...Wcaaaale się nie dziwię że Wam się podoba bo wszyscy(tkie) podzielamy zachwyt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.05.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 - łazienka mimo swej nieforemności, wydaje się całkiem spora, - białe płytki z połyskiem jeszcze bardziej ją powiększają, Poczekaj jak zamontujesz lustro. Łazienka będzie 2 razy większa:yes:. Nasza górna łazienka po zamontowaniu lustra (180x80) wygląda jakby pół piętra zajmowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.05.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Aga, miałam się Ciebie podpytać jak to z tym lustrem jest cenowo u Was. Bo to chyba jest liczone za metr ale z montażem od razu czy bez. Jeśli znajdziesz chwilę napisz mi na priv. Musimy teraz zacząć szukać a nawet nie wiem do jakich cen mam się odnieść, żeby nas tu nie oskubali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.05.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Lubię zaglądać do Waszej łazienki - super wyszła. A jeśli projektowana na odległość to tym bardziej szacuneczek, Asiu:) Architekt wnętrz to ciągle niedoceniany fachowiec, ja jednak nie zdecydowałabym się na niego, bo urządzanie wnętrz to dla mnie niesamowita frajda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Ardea - jak Ci się podoba - zaglądaj:) Ja przyznam szczerze że co dziennie patrzę na te zdjęcia bardzo uśmiechnięta:) Żeby tak już nam kanalizę podłączyli... to można by było się wykąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 20.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Joannk elegancko wyszła łazienka, u nas płytkarz zaczął dolną małą łazienkę, a w poniedziałek panowie zaczną "gładzić " ściany na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.05.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Asia, dostałaś wiadomość? Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 21.05.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ładnie ta górna łazienka wyszła, lubię połączenie bieli z drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.05.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Joannk elegancko wyszła łazienka, u nas płytkarz zaczął dolną małą łazienkę, a w poniedziałek panowie zaczną "gładzić " ściany na parterze Dzięki. Byłam u Was i widziałam, że już prace w łazienkach rozpoczęte:) Każdy etap cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.05.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Asia, dostałaś wiadomość? Dzień dobry:) No właśnie nie dostałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.05.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Lipka71 - bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.05.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 ładnie ta górna łazienka wyszła, lubię połączenie bieli z drewnem Lipka, dzięki... Twój szwagier miał się ze mną skontaktować w sprawie tych drzwi prysznicowych i cisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.05.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No właśnie nie dostałam:( Sprawdź teraz, bo weekend spędziliśmy na działce, a net mieliśmy z telefonu i zrywało co chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 22.05.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Esiak zadzwoń najlepiej, oni po przyjeździe wpadli w taki wir, że mogło mu wypaść z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 22.05.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Joannk ja w ogóle samopoczucie, Synuś w dobrej formie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Khb - dziękuję Synuś rośnie, a mamusia wraz z nim:) forma aż za na to nam dopisuje:) Ogólnie jest ok - gdyby nie te upały:) ale już odliczam dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 22.05.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 trzymam kciuki a'propos mój sześcioletni syn oznajmił mi w ostatni weekend " mamo a wiesz jak będę miał 18 lat to ty będziesz juz babcią " oniemiałam normalnie mówię mu " nie synek jak będziesz miał z 26 lat to wtedy babcią mogę być" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts