Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

Łazienka fantastyczna!!! :yes: Teraz tylko ją usprzętowić i znów będziemy szczęki z podłogi zbierać;)

u mnie ten proces właśnie się zaczał ! :D

Miska jest rewelacyjna! Jak tak dalej pójdzie, to możecie się wypromować w pismie wnetrzarskim.

Już zaczynam żałować swoich wyborów :(

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewanz -z tymi wyborami to zawsze jest tak, że nie wiesz czy do końca to będzie trafione. Z jednych wyborów jest się zadowolonym z inny mniej bądź wcale... Gdybyśmy mieli więcej kasy to wzięłabym architektów do całego domu - bo ja się uczę na naszych wnętrzach a efektów jestem bardzo nie pewna. I już na tą chwilę wiem, że pewne wybory były by inne, ale cóż. Górna łazienka dla nas osobiście jest bardzo miłym zaskoczeniem, po prostu podoba nam się a o to chodzi. Nie spodziewaliśmy się, że będziemy tak zadowoleni. Jak się śledzi nasze poczynania to wersje tej łazienki były różne, ale finalnie stwierdzam, że był to trafiony wybór:

- łazienka mimo swej nieforemności, wydaje się całkiem spora,

- białe płytki z połyskiem jeszcze bardziej ją powiększają,

- kolorystyka jest neutralna, choć nie jestem pewna czy te płytki "drewniane" nam się kiedyś nie znudzą:),

- kolorystyka jest zbliżona do dolnej łazienki (a mi się bardziej podobała z projektu szara łazienka) i takie powiązanie jest dobre.

No i zasadniczy plus projektu - ja na żywo tej łazienki nie widział od 8 miesięcy:) Po rusztowaniach i drabinach nie wchodzę...a łazienka jakoś wyszła:)

Agalind - ściągneliśmy od ciebie te baterie:D

- łazienka mimo swej nieforemności, wydaje się całkiem spora,

- białe płytki z połyskiem jeszcze bardziej ją powiększają,

Poczekaj jak zamontujesz lustro. Łazienka będzie 2 razy większa:yes:. Nasza górna łazienka po zamontowaniu lustra (180x80) wygląda jakby pół piętra zajmowała :cool:

Aga, miałam się Ciebie podpytać jak to z tym lustrem jest cenowo u Was. Bo to chyba jest liczone za metr ale z montażem od razu czy bez. Jeśli znajdziesz chwilę napisz mi na priv. Musimy teraz zacząć szukać a nawet nie wiem do jakich cen mam się odnieść, żeby nas tu nie oskubali:)