Ardea 17.06.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Przepięknie dobrana kolorystyka, bardzo subtelna i niebanalna. Szczęściarz z Waszego Maluszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Kiedyś u nas na forum pisaliśmy o tapetach dla dzieci i ktoś słuszną uwagę zwrócił, że tapeta nie powinna być dla takich noworodków intensywna kolorystycznie. Wzięłam sobie to do serca:) Chciałam z UK tapetę w krateczkę ale niestety nie przysłali próbki, dlatego przy okazji na zakupach w LM zamówiliśmy tą serię. Nam się podoba, Małemu będzie musiała:) Zapomniałam o tej tapecie bo zamówiliśmy ją w kwietniu, teraz mi się o niej przypomniało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.06.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 ja w ogóle jestem przeciwna silnym bodźcom wizualnym w pokojach dziecięcych (takim o charakterze "stałym", jak kolor ścian), więc moim zdaniem fajny wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 O dzięki Tatarak - to będzie mały kawałek ściany chyba z 3 metry, a reszta na biało. Może w przyszłości wprowadzi się jakiś zbliżony kolor, ale na razie nie chcę przesadzać. Zresztą Małemu to będzie obojętne, ta tapeta jest bardziej dla nas w tym momencie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Bardzo fajny wybór, no i unisex będzie można podmienić dzieciom pokoik jakby co Zbyt silne bodźce mogą prowadzić do przestymulowania także lepiej z nimi uważać. Na początek maluchowi można zafundować książeczkę biało-czerwono-czarną (już nie pamiętam z jakiej firmy to było ale polecała nam neurolog z CZD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Pumpaluna - ja o tej książeczce też słyszałam, dwu lub trzy kolorowa. Z czasem pewnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 a karuzelę na łóżeczko i matę polecam tiny love, nie są tanie ale przynajmniej wydają bardzo fajne dźwięki a nie jakieś rzępolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ja poszłam w hard i małej puszczałam Mozarta z płyt:) Maty nie pamiętam, ale karuzelę miałam z dźwiękami delfinów i wiosennej łąki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Muszę sprawdzić jaką mamy karuzelę bo dostaliśmy, a na matę popatrzę - dzięki. Jakby coś jeszcze było godnego uwagi to daj mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 To ja z czystym sumieniem mogę polecić kosmetyki Oilatum - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Oliatum już znam, bo te kosmetyki dużo osób sobie chwali, jak nie będzie miał uczuleń to z pewnością będziemy tej firmy kosmetyki używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Nasza karuzela to były właśnie kawałki Bach. Motzar i Bethoven Mata z lusterkiem i szeleszczącymi elementami najlepiej a już z jakąś wystającą metką to ideał Na oilatum niektórzy mogą mieć uczulenie (np ja) ale już polski odpowiednik oilan, nie ma jakiejś tam substancji dodanej a wszystkie zasadnicze właściwości takie same. W sumie jeśli dziecko nie ma problemów skórnym to nie ma potrzeby używać czegoś więcej niż jakiś hipp czy skarb matki. Zresztą ja to używałam wszystkiego minimalnie. Oliwkę to ja zużywałam a nie moje maluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 To maluchy od Ciebie pożyczają oliwkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Po kąpieli w oilatum już niczego nie używaliśmy. Z kremów bepanten do natłuszczania i sudocrem do wysuszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 No właśnie po tej oliwce do kąpieli to już praktycznie nic nie potrzeba, moja Przyjaciółka też tak robiła. Oba kremy mam już na liście zakupów do apteki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 ja ogólnie jestem na bakier z kosmetykami także oliwka to bardziej do masażu się przydawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Już kiedyś pokazywałam jaki kominek mi się podoba (że taki planujemy:)) Przykładowe zdjęcia (w środku cegła a na bokach panel drewniany) Panel -coś w tym stylu ale jak najmniej udziwnień: Zdjęcia Paneli/Konsol są z allegro. Dzisiaj Marcin przysłał mi zdjęcie naszego kominka i ustawionych cegieł. Mogą być tak ustawione cegły? Nie zwracajcie uwagi na wszechobecny bałagan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 17.06.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 A teraz wrzucę kolejny kolor na ścianie w naszym domku. Już jakiś czas temu pomalowane, ale dzisiaj Marcin zrobił zdjęcia. Głownie teraz jest w użyciu farba biała. Górę mamy już skończoną (tj. sypialnia, dziecięcy i łazienka). Najgorsze przed Marcinem - klatka schodowa (wysokość) - trzymajcie kciuki aby mąż mi nie zleciał Prezentuję kuchnię, choć meble by się przydały A`propos wysokości. Dzisiaj pierwszy raz myliśmy okna dachowe na schodach. Alpinistyczne drabiny w użyciu. Mąż stwierdził, że następne mycie jak nasi będą mistrzami Europy w piłce nożnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Pomysł na kominek super:) Bardzo lubię cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.06.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Khb - nie zazdroszczę mycia tak wysoko okien...nagimnastykowaliście się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts