agalind 18.07.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Wreszcie jakieś wieści z budowy. Wcale sie nie dziwię że co innego Wam teraz w glowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.07.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 na budowie małymi krokami do przodu... bo jak na razie wszystko robię sam, i to w wolnym czasie po pracy i w weekendy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A i tak pewnie w domu wolałbyś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.07.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A i tak pewnie w domu wolałbyś być w weekend byliśmy z Małym na budowie... a Asia pierwszy raz od paru miesięcy była na piętrze... wreszcie mogła na żywo zobaczyć zrobioną łazienkę, sypialnię i pokój Adasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Podobało jej się? Zwłaszcza łazienka musiała zrobić wrażenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.07.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Podobało jej się? Zwłaszcza łazienka musiała zrobić wrażenie:) spełniła jej oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 To najwazniejsze:) Kiedy kuchnię zamawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.07.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 To najwazniejsze:) Kiedy kuchnię zamawiacie? myślę, że na wrzesień/październik powinna być... czekamy aż stolarz przywiezie nam szafkę pod umywalkę do dolnej łazienki (to miał być test) i ocenimy jego pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Myślałam, ze zdecydowaliscie sie na Ikeę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.07.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Myślałam, ze zdecydowaliscie sie na Ikeę. Ikea jest na podorędziu... zawsze możemy z niej skorzystać... a mamy jeszcze czas na negocjacje cenowe jak i innego wykonawcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Stolarz zrobi zabudowę co do cm. Z ikeą pewnie trzbea bardziej pokombinować. Skoro czas jest to pewnie, czmu nie sprawdzić innych. Rozumiem, ze przeprowadzka na jesieni jak Adaś troche podrosnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.07.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Stolarz zrobi zabudowę co do cm. Z ikeą pewnie trzbea bardziej pokombinować. Skoro czas jest to pewnie, czmu nie sprawdzić innych. Rozumiem, ze przeprowadzka na jesieni jak Adaś troche podrosnie? dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Uściskaj ode mnie rodzinkę. Jak Asia znajdzie chwilę (wiem, ze pewnie nie bedzie łatwo;)) niech się pochwali wrażeniami z domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.07.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Uściskaj ode mnie rodzinkę. Jak Asia znajdzie chwilę (wiem, ze pewnie nie bedzie łatwo;)) niech się pochwali wrażeniami z domku. no niestety mało ma teraz czasu dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.07.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Agalind - znalazłam chwilę Mały śpi:) oczywiście może być to 20 min lub 2h snu Lekko nie mamy. Wczoraj od 3h w nocy już nie spałam i dopiero położyłam się o 22h, tak ten Maluszek daje mi w kość Ale jest kochany... Co do budowy - zapomniałam przez ponad 10 mcy jak wyglądają dokładnie pokoje, już nie wspominając o garderobie, która powstała:) No i tak, sypialnia - byłam przekonana że skos jest dalej od okna, a tu będziemy musieli na styk się wcisnąć z łóżkiem i szafkami:), pozytywnie garderoba (bo byłam przekonana że jest mniejsza:) pokój dziecięcy - fajny jest, duży, widny (bo dwa okna) - naprawdę zamieniłabym go na sypialnię łazienka- jestem zadowolona i to bardzo, dobrze że wybraliśmy te brązy i biele, bo jest bardzo jasno i przytulnie I to na tyle, bo Adaś się obudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Kochany ale urwis jak to mówią Szczęście ogromne Was spotkało i za jakiś czas nawet niedospanie będziesz mile wspominać W sypialni się tylko śpi, wiec nie ma co się martwić. Byle łóżko sie zmieściło, bo przecież reszta do garderoby wejdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.07.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witaj Joasiu:) Cudnie, że wpadłaś. Buziaki dla Adasia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 19.07.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Esiak to na kiedy planujecie przeprowadzkę ? My już jesteśmy dziś po zalanym betonie na strop A cieśla ma wejść 6 sierpnia. A z tych rolet krispola, jak narazie jesteś zadowolony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.07.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Asia to miałaś prawdziwą frajdę widząc to wszystko w końcu:) A maluch w końcu załapie kiedy dzień kiedy noc i bedzie OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 22.07.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 (edytowane) Heloł Joannk. Pozdrowienia dla Adasia.Możemy się pochwalić, że od 25 czerwca mieszkamy.Po 5 dniach w nowym domu pojechaliśmy na zaplanowane w lutym wakacje. Dopiero teraz "uczymy się mieszkać" Edytowane 22 Lipca 2012 przez khb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts