Ardea 04.10.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dopiero doczytałam o zatkanym nosku, może ma przesuszone śluzówki, pamiętajcie o nawilżaczu do pokoiku, zwłaszcza teraz w sezonie grzewczym. Trzymam kciuki za Maluszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.10.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 doczytałam u dziewczyn, że na listopad planujecie przeprowadzkę, super, bardzo się cieszę. Tapety już położone?? No Adaś nam się przez dwa tyg wysypiał, bo spał nawet w pierwszym spaniu nocnym 5 h, ale 4 dni wrócił do dawnego rytmu co 1,5 i 2 h . Teraz chyba ma jakiś katar i może dlatego tak szybko się budzi, sama nie wiem muszę wlecieć do DR. a może to po prostu kolejny skok rozwojowy? na katar polecam maść majerankową i częste psikanie solą morską no a jeśli nie masz nic przeciwko homeopatii to euphorbium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 05.10.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dzięki dziewczyny,właśnie chcę kupić tą maść majerankową, bo już miałam ją polecaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 05.10.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Dzisiaj Panowie rozpoczęli u nas prace na zewnątrz - będziemy tynkować. Oczywiście kolor ja wybrałam, więc jak znowu nie wyjdzie to będzie na mnie;) Z tymi kolorami tynku jest chyba najgorzej (szczególnie przy kolorze dachówki - brązowy). Naprawdę nie ma szerokiego wyboru i generalnie kierowałam się tym żeby nie rzucał się w oczy (jak obecny). Zobaczymy co wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Zmobilizuj M. do obfotografowania postępów prac, bo my tu już zaczynamy się niecierpliwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 05.10.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A wiesz że jak Marcin pomalował sufit w dużym pokoju, to ten dziwny kolor zaczyna mi się podobać. Może w weekend uda mu się pomalować wszystko drugi raz. Z jednej strony tyle się dzieje. Wczoraj przyszła domówiony m2 ciętej cegły - bo wymyśliłam sobie jeszcze jedną ścianę. Zakup paneli, schody już są zapłacone (no nie do końca w całości - wiadomo), wybór tynku. Tylko tych efektów nie widać ;)No i umowa na kuchnię. Zlew kupiony w Ikea:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Który zlew? Dziwne kolory są extra:p No właśnie kasa wypływa strumieniem, a efekty się skraplają ale gdy już się zacznie robić to jedno pociąga za sobą drugie i nagle można się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Zmobilizuj M. do obfotografowania postępów prac, bo my tu już zaczynamy się niecierpliwić Jestem ZA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.10.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Który zlew? [h=1]DOMSJÖ Zlew jednokomorowy, biały [/h] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.10.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 (edytowane) Bardzo fajny zlew i cena i długośc gwarancji:) tylko nie wiem co to znaczy wtopiony? Edytowane 7 Października 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.10.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Baaaaaaaaardzo dawno mnie nie było, ale podpisuję się dwoma swoimi i czterema łapami kota o jakieś foty. Jeśli za miesiąc chcecie mieszkać to przecież ostatni zakręt a potem prosta i meta. No nie tak całkiem, bo jeszcze urzędędowa pieczęć musi zakończyć budowę, zmienić dowody, papiery auta, z dowodami wycieczki do banku, ubezpieczycieli. Jeżeli nie macie nadanego numeru to zróbcie to jak najszybciej. Jest to formalność, a bez tego blokada kilku kroków w urzędach.Pozdrowienia dla wszystkich, największe dla najmłodszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ardea - No cena jest bardzo przystępna...ale długość gwarancji też. Oglądaliśmy na żywo tylko ten zlew, innych które planowaliśmy wstępnie nigdzie nie widzieliśmy, a brać w ciemno przy zdecydowanie wyższych cenach (np. V&B) to po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 O gwarancji też pisałam, zaskakująca, więc to nie może byc bubel. Co to znaczy wtopiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Khb- nr domu już mamy, a na razie Marcin się tam melduję, a właściwie już jest. Zmiana adresu a tyle biurokracji za tym idzie i dodatkowo za wszystkie zmiany dowodów itp. dokumentów jeszcze się płaci. Dwa lata temu zmieniała wszystko przeprowadzając się do rodziców i teraz okazało się że nowa karta bankowa poszła na stary adres, oczywiście zmieniłam dane adresowe w banku od razu po przeprowadzce tylko tak się złożyło to co zmieniłam nie jest powiązane z kartą, bo do karty to trzeba się pofatygować osobiście albo telefonicznie! Oczywiście bark ważności katy wyszedł gdy płaciłam za paliwo, a moje Dziecię wrzeszczało w samochodzie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ardea - to taki na blacie, przynajmniej taki wybraliśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 21.10.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jesteście zadowoleni z okien i montarzu tego Pana co Marcin dał kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.10.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 jakbyśmy nie byli zadowoleni, to bym go nie polecał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.10.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jak tam, termin przeprowadzki już ustalony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.10.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Jak tam, termin przeprowadzki już ustalony? czekamy na kuchnie i schody... a najlepsze, że są już drzwi wewnętrzne do odebrania po 3 tygodniach, a termin niby miał być 6 tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.10.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Na kiedy macie montaż umówiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts