Ardea 17.06.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Esiak, wszystko fajne, ale Ty wiesz, że wg mnie ogrodzenie ceglane rządzi:) Luka, jak Ty to sprytnie wytłumaczyłaś Hmmm, ruch przewiduję normalny, ale do garażu to będziemy wjeżdżać autem... To ma jakieś znaczenie? Kostka będzie najzwyklejsza, przemysłowy, betonowy prostokąt (ułożona podobnie jak Spirei) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 kostkę bezfazową stosuję się głównie ze względu, że nie generuje tyle hałasu jak pozostałe kostki, gdy odbywa się na niej ruch kołowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Czyli znów kwestia gustu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Fazę to ja czasem wespół zespół w pracy łapię więc nie bądź taka hej do przodu. Co znaczy kostka bezfazowa, proszę mi tu szybko wyjaśnić a nie się nabijać Esiak piękne ogrodzenie, idealnie dopasowane do Lapisa. Nie wiem czemu myślałam, że masz dom na odludziu i blisko sąsiadów nie macie. No i widzę że Joannka się za robotę ogrodową ostro wzięła Edytowane 17 Czerwca 2013 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ja jeszcze na imprezach mam fazę To taka kostka bez rowka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Pokażcie foto bo dalej nie wiem o co chodzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 bez fazy http://sprzedazkostki.com.pl/components/com_djcatalog/images/3d591d5c5dee0eb168cb18db74cdd197Domino%20bez%20fazy.jpg.th.jpg z faząhttp://www.blechert-kostka-betonowa.pl/images/P3300182A.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Malka, a jak Ci się widzi taki zwykły grafitowy prostokąt, układany bez przesunięcia i bez fazy??? Spirea ma z fazą i nawet nieźle wygląda, dlatego się waham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.06.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Achaaaa, to ja nigdy bez fazy nie widziałam bo u wszystkich piasek w rowkach siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Podoba mi się położona równolegle dłuższym bokiem, bez zakładek. Jednak zaufany brukarz odradzał ten sposób układania, nie pamiętam jednak dlaczego Ale jeśli w ogóle uda mi się przeforsować kostkę betonową, to chyba mimo wszystko będę obstawać przy tym układzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Malka, i jak oceniasz naszą trawkę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Malka, podoba nam się to samo:p Podobno jest mniejsza wytrzymałość tak położonej kostki, ale inaczej mi nie pasuje, a na wielkoformatowe płyty mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Esiak -jest bardzo duża Placki jak u mnie, po prostu moje zdjęcie z mniejszego kąta robione było,stąd wrażenie,że nieplackata. Ale nie dość ,że moja znacznie niższa, to reszta tak samo. Ze skarp Ci spłynęło - trzeba mono zawałować w tym miejscu. Ardea Ja chcę zwykłą betonową kostkę, mój mąż obstaje twardo przy płytkach lub Mariance =a dla mnie to przerost fomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.06.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Oj tam oj tam, napisałam co wiedziałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Esiak -jest bardzo duża Placki jak u mnie, po prostu moje zdjęcie z mniejszego kąta robione było,stąd wrażenie,że nieplackata. Ale nie dość ,że moja znacznie niższa, to reszta tak samo. Ze skarp Ci spłynęło - trzeba mono zawałować w tym miejscu. Ardea Ja chcę zwykłą betonową kostkę, mój mąż obstaje twardo przy płytkach lub Mariance =a dla mnie to przerost fomy na skarpach nie siałem, to jakieś samosiejki lub inne chwasty wyrastają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 No to nie marudź - kosiara i koś , będzie się zagęszczać i wzmacniać. No tu imponująca jest Ja zauważyłam ,że w cieniu mam znacznie ładniejszą trawkę, a cienia mam całą masę pod daszkiem od gospodarczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Fajne obejscie:yes: ale ogrodzenie i tak bije na głowę. Ta cegła jest cudna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 cześć jeszcze mamy tej cegły może w przyszłości uda się zbudować z niej wędzarnię marzenia to podstawa:)!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ooo cześc Asia Pieknie jest u Was, bardzo nam się wszytskim podoba jak widzisz:)Buziaki dla Adasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Kogo ja widzę?! Co u Was słychać? Adaś rosnie? Marzenia to podstawa, bo gdyby nie to to pewnie dalej mieszkalibyśmy w blokach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts