Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

Esiak, wszystko fajne, ale Ty wiesz, że wg mnie ogrodzenie ceglane rządzi:)

Luka, jak Ty to sprytnie wytłumaczyłaś:p

Hmmm, ruch przewiduję normalny, ale do garażu to będziemy wjeżdżać autem... To ma jakieś znaczenie? Kostka będzie najzwyklejsza, przemysłowy, betonowy prostokąt (ułożona podobnie jak Spirei)

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fazę to ja czasem wespół zespół w pracy łapię więc nie bądź taka hej do przodu. Co znaczy kostka bezfazowa, proszę mi tu szybko wyjaśnić a nie się nabijać

Esiak piękne ogrodzenie, idealnie dopasowane do Lapisa. Nie wiem czemu myślałam, że masz dom na odludziu i blisko sąsiadów nie macie. No i widzę że Joannka się za robotę ogrodową ostro wzięła ;)

Edytowane przez pumpaluna

Podoba mi się położona równolegle dłuższym bokiem, bez zakładek.

Jednak zaufany brukarz odradzał ten sposób układania, nie pamiętam jednak dlaczego :oops:

Ale jeśli w ogóle uda mi się przeforsować kostkę betonową, to chyba mimo wszystko będę obstawać przy tym układzie.

Esiak -jest bardzo duża :o

Placki jak u mnie, po prostu moje zdjęcie z mniejszego kąta robione było,stąd wrażenie,że nieplackata.

Ale nie dość ,że moja znacznie niższa, to reszta tak samo.

Ze skarp Ci spłynęło - trzeba mono zawałować w tym miejscu.

Ardea :)

Ja chcę zwykłą betonową kostkę, mój mąż obstaje twardo przy płytkach lub Mariance =a dla mnie to przerost fomy

Esiak -jest bardzo duża :o

Placki jak u mnie, po prostu moje zdjęcie z mniejszego kąta robione było,stąd wrażenie,że nieplackata.

Ale nie dość ,że moja znacznie niższa, to reszta tak samo.

Ze skarp Ci spłynęło - trzeba mono zawałować w tym miejscu.

Ardea :)

Ja chcę zwykłą betonową kostkę, mój mąż obstaje twardo przy płytkach lub Mariance =a dla mnie to przerost fomy

na skarpach nie siałem, to jakieś samosiejki lub inne chwasty wyrastają...

No to nie marudź - kosiara i koś , będzie się zagęszczać i wzmacniać.

No tu imponująca jest

P1040650.JPG

Ja zauważyłam ,że w cieniu mam znacznie ładniejszą trawkę, a cienia mam całą masę ;) pod daszkiem od gospodarczego :lol2: