Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzisz Esiak, ja po wizycie u Ciebie to tak do p. Roberta okna chwaliłam że on teraz będzie wszystkich wysyłał;)

Ale ja to szczerze od serca chwaliłam bo po pierwsze okna pierwsza klasa, a po drugie montaż też super (co prawda gdyby nie fachowe uwagi właściciela Lapisowa to pewnie bym o montażu wiedziała tyle co i nic)

a u ciebie robili od razu dojścia tv, internet, do bramy/furtki plus elektrykę czy czysta elektryka? u nas cena materiału już z rozdzielnią podana, robocizna taka tania bo to sąsiad 3 domy dalej mieszkający i po kosztach dla pracowników li i jedynie robi; cały materiał na faktury no i na 23% więc będziemy później się z odliczeniami bujać; wstępnie jak obliczałam to o zgrozo ok 180pkt nam wychodzi więc byśmy zbankrutowali licząc od punktu ( u nas stawka 40-50zł) :bash:

Kurcze, ja już chciałam podjąć konkretną decyzję w tym tygodniu bo już mam okien :bash: :( Napisz tylko kiedy będziesz dostępny;) i Twoje okna to postaram się pojawić z mężem i z Panem Robertem. Mam nadzieję, że nie będziemy przeszkadzać ??

Pan Robert przesłał mi wczoraj parametry okien - są dużo lepsze niż MS (ale bez wzmocnień termicznych) i przede wszystkim wspominany wcześniej Drutex ( nawet z super ramkami).

Jeszcze raz dziękuję, że możemy obejrzeć okna:)

Teraz również intensywnie szukam elektryka. Mam już kilka ofert no i zobaczymy która będzie najlepsza :)

Kurcze, ja już chciałam podjąć konkretną decyzję w tym tygodniu bo już mam okien :bash: :( Napisz tylko kiedy będziesz dostępny;) i Twoje okna to postaram się pojawić z mężem i z Panem Robertem. Mam nadzieję, że nie będziemy przeszkadzać ??

Pan Robert przesłał mi wczoraj parametry okien - są dużo lepsze niż MS (ale bez wzmocnień termicznych) i przede wszystkim wspominany wcześniej Drutex ( nawet z super ramkami).

Jeszcze raz dziękuję, że możemy obejrzeć okna:)

Teraz również intensywnie szukam elektryka. Mam już kilka ofert no i zobaczymy która będzie najlepsza :)

elektryka, mogę Ci polecić chłopaków, którzy u mnie robią:

MM Systems

Marcin Głuszek 518 250 665

jak chcecie w ten weekend przyjechać, to dwa okna jeszcze nie są zafoliowane, a całą resztę można pooglądać z zewnątrz... :)

Edytowane przez Esiak