Lukarna 21.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 I co, pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka1977 25.08.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Esiak, czy zaproszenie jest aktualne? Pan Robert zasugerował Twoją osobę jako tą która przyjmie nas w swoim domu i pokaze apartamenty Jeżeli istnieje taka możliwośc to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.08.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 spoko, zaproszenie aktualne, ale w tym momencie robią się tynki, więc okna są zasłonięte, za dużo nie będzie widać...więc może po tynkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.08.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 jak ja się tynków nie mogę doczekać, nastraszyli mnie że mają się wcześnie w tym roku przymrozki zacząć więc z lekka jestem przerażonadrogo wam wyszło za elektrykę? ile punktów w sumie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.08.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Widzisz Esiak, ja po wizycie u Ciebie to tak do p. Roberta okna chwaliłam że on teraz będzie wszystkich wysyłał Ale ja to szczerze od serca chwaliłam bo po pierwsze okna pierwsza klasa, a po drugie montaż też super (co prawda gdyby nie fachowe uwagi właściciela Lapisowa to pewnie bym o montażu wiedziała tyle co i nic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.08.2011 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 jak ja się tynków nie mogę doczekać, nastraszyli mnie że mają się wcześnie w tym roku przymrozki zacząć więc z lekka jestem przerażona drogo wam wyszło za elektrykę? ile punktów w sumie macie? 33zł netto za punkt, punktów coś koło 120... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 ale to sama robocizna a za materiał dodatkowo?u nas robocizna 2tys niezależnie od ilości pkt ale za materiał kazali ok 7tys liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.08.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 nie no, materiał wyszedł mnie 2x taniej niż Ciebie, ale za to robociznę masz tanią jak barszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Czyli pewnie jedno w drugie wejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.08.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 a u ciebie robili od razu dojścia tv, internet, do bramy/furtki plus elektrykę czy czysta elektryka? u nas cena materiału już z rozdzielnią podana, robocizna taka tania bo to sąsiad 3 domy dalej mieszkający i po kosztach dla pracowników li i jedynie robi; cały materiał na faktury no i na 23% więc będziemy później się z odliczeniami bujać; wstępnie jak obliczałam to o zgrozo ok 180pkt nam wychodzi więc byśmy zbankrutowali licząc od punktu ( u nas stawka 40-50zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.08.2011 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Czyli pewnie jedno w drugie wejdzie... co wejdzie w co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.08.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) internet sobie sam zrobiłem, oni robili tv, bramy, alarm, oświetlenie zewnętrzne ni pełna elektryka... Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka1977 25.08.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kurcze, ja już chciałam podjąć konkretną decyzję w tym tygodniu bo już mam okien Napisz tylko kiedy będziesz dostępny;) i Twoje okna to postaram się pojawić z mężem i z Panem Robertem. Mam nadzieję, że nie będziemy przeszkadzać ?? Pan Robert przesłał mi wczoraj parametry okien - są dużo lepsze niż MS (ale bez wzmocnień termicznych) i przede wszystkim wspominany wcześniej Drutex ( nawet z super ramkami). Jeszcze raz dziękuję, że możemy obejrzeć okna:) Teraz również intensywnie szukam elektryka. Mam już kilka ofert no i zobaczymy która będzie najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 co wejdzie w co? No to w tamto:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.08.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) Kurcze, ja już chciałam podjąć konkretną decyzję w tym tygodniu bo już mam okien Napisz tylko kiedy będziesz dostępny;) i Twoje okna to postaram się pojawić z mężem i z Panem Robertem. Mam nadzieję, że nie będziemy przeszkadzać ?? Pan Robert przesłał mi wczoraj parametry okien - są dużo lepsze niż MS (ale bez wzmocnień termicznych) i przede wszystkim wspominany wcześniej Drutex ( nawet z super ramkami). Jeszcze raz dziękuję, że możemy obejrzeć okna:) Teraz również intensywnie szukam elektryka. Mam już kilka ofert no i zobaczymy która będzie najlepsza elektryka, mogę Ci polecić chłopaków, którzy u mnie robią: MM Systems Marcin Głuszek 518 250 665 jak chcecie w ten weekend przyjechać, to dwa okna jeszcze nie są zafoliowane, a całą resztę można pooglądać z zewnątrz... Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.08.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 powiem szczerze, że przy tynkowaniu to ładny burdel się robi... sprzątania pewnie będzie potem co nie miara... ale jakoś trzeba to przeżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka1977 26.08.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 No Esiak, chyba nas zobaczysz w weekend Co mam przywieść?? No i daj mi na PW nr telefonu i adres:) Ja sie umówie wówczas z Panem Robertem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Okna zakleiłeś, nie?To co jeszcze się może "zatynkowac" przypadkowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.08.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Okna zakleiłeś, nie? To co jeszcze się może "zatynkowac" przypadkowo? wszystko inne, np podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 nie strasz! nie znoszę sprzątaćpo kominach i tej czarnej zaprawie do cegły wszystko jest na czarno uwalone, dobrze że tego zmywać nie będzie trzeba bo bym fachowca przeklęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts