Esiak 26.03.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 uszanowałem prośbę artystki i nie używałem aparatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No to musisz nam coś tu puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.03.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ale inni widzę, że kręcili: http://www.youtube.com/watch?v=8Q_f_--PwrI http://www.youtube.com/watch?v=Tl0Tuqdnzt0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.03.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Nie każdy jest taki uczciwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.03.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No Esiak, fajnie miałeś Ja też nie narzekam, bo miło spędziłam weekend, teraz czekam na Anathemę Spotkałeś się z tynkami mozaikowymi Caparola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.03.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 No Esiak, fajnie miałeś Ja też nie narzekam, bo miło spędziłam weekend, teraz czekam na Anathemę Spotkałeś się z tynkami mozaikowymi Caparola? czytałem o nich widziałam opisy techniczne na stronie caparola, ale na żywo ich nie widziałem... Ardea, a jak tam nowa płyta Anathemy? przesłuchana już...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.03.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Przez weekend mnie nie było i nie bardzo mogłam muzykować, ale od środy się biorę, żeby lepiej się do koncertu przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.03.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 efekciarskie... http://vimeo.com/38940289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.03.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zabawne, mnie się podoba i fajna muzyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolekk 26.03.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 widzę po dzienniku, że dogłębnie zbadałeś temat płyt kuchennych. możesz podpowiedzieć jakieś plusy i minusy każdej z nich ? jaką w końcu wybrałeś ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Przez weekend mnie nie było i nie bardzo mogłam muzykować, ale od środy się biorę, żeby lepiej się do koncertu przygotować. Muzykuj, bo warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.03.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Muzykuj, bo warto:) Grzechem byłoby słuchać muzy innej niż głosy Natury (po wielkich bagnach chodziła) Staram sie dzielić czas między sztukę i naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.03.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Joannk a propos ostatnich rozmów o farbach - byłam się dzisiaj upewnić z tymi farbami a że udało się trafić na klienta męża to mogłam marudzić do bólu. I tak tikkurile szarą na bazie Feelings Extra Durable bierzemy do łazienki, kuchni i na hol - 2 opakowanie po 2,7l pan wyliczyl ze beda niezbedne i tu podał kozst ok 320zł (za szarego dekorala mieliśmy 120 ale dorzucamy na tikkurilę skoro tak zachwalacie). Pokojowe jasne na bazie optiva mat 270zł za 9l, a mat satin za 325zł (mat satin ma lepszą zmywalność niż mat). Bierzemy pod uwagę tylko jasne kolory więc powiedział że pigment to koszt 3-5zł na pudełko. Pytałam się skąd różnica taka między moimi wizytami to tylko się zaśmiał że to pewnie "nowy" tak nas doinformował, uffff W prawdzie jak pokazaliśmy jaki kolor cchemy do salonu to zaproponował nam jednak duluxa w tych nowych kolorach seria KRETA Ostrzegał, że te jasne kolory tikku mogą wyjść jak siny biały i żebyśmy to jednak przemyśleli. Aha różnica jest taka że duluxa bym miała 15l a tikkurili 9 a powierzchnia zamalowywania m2 bardzo podobna. Pan twierdzi że z tej dużego pudła tikkurili amator może pomalować ok 120m2 pod warunkiem kupna właściwego, dedykowanego wałka. I potwierdził to co mówi nasz wykonawca, że jedną z najlepszych białych-białych jest w tej chwili akrylit w dekorala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 31.03.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Pumpaluna - z tego co czytam to rozumiem że mniej zapłacisz za farby:) Super wiadomość My chyba pojedziemy jeszcze zobaczyć farby Kabe - bo u nas można je kupić na wsi, a ja za bardzo nie podróżuję, a może coś do uda się wybrać do pokojów. Do kuchni jestem pewna że szary, do przedsionka też (ale nie wiem czy dwa odcienie szarości czy jeden), dolna łazienka jeszcze nie sprecyzowana, ale myślę cały czas nad tym:) Duży pokój aktualnie też w szarościach, a reszta zobaczymy. Dzięki za podanie cen, przynajmniej będę zorientowana - to dużo daje przy zakupie. Faktycznie co do wałka - potwierdzam musi być dobry - tak jak wcześniej pisałam nam wcisneli w sklepie jakiś beznadziejny, który pochłaniał za dużo farby. Ale już wiemy że przy zakupie pędzla musimy się najpierw upewnić u mojego taty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.03.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 U nas tą samą szarością idzie łazienka, kuchnia, hall i schody. Dodatkowo w łazience tam gdzie komin pójdzie wściekła czerwień pod którą dopasowywaliśmy dodatki (u Agalind pokazałam moje lampy) a salon to sama nie wiem jeszcze. Miał być jasny szary ale teraz "przemyśliwujemy" jakiś delikatny a'la biały jednak i kominek ze srebrną wstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.03.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Pumpaluna, napisz proszę jaki sprzęt wybraliście do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 31.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 U nas tą samą szarością idzie łazienka, kuchnia, hall i schody. Dodatkowo w łazience tam gdzie komin pójdzie wściekła czerwień pod którą dopasowywaliśmy dodatki (u Agalind pokazałam moje lampy) a salon to sama nie wiem jeszcze. Miał być jasny szary ale teraz "przemyśliwujemy" jakiś delikatny a'la biały jednak i kominek ze srebrną wstawką Lampy widziałam - bardzo ładne i bardzo ładna cena:) Co do bieli - to zawsze jest to uniwersalny kolor, jak nie jesteś zdecydowana do szarości, to faktycznie może lepiej wybrać jakiś odcień bieli. Ja bardzo lubię ten kolor, za neutralność, świeżość i jasność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Esiak no to po kolei wymieniając (z czego niektóre płytę, zmywarkę i mikrofalę mamy w formie nagrody za jedyne 10% odpłatności razem z pitem w przyszłym roku)Płyta indukcyjna BOSCH PIE611T14EPiekarnik AMICA EBI8862Zmywarka Bosch SGI 55E75EULodówka BEKO GNE 114610fxOkap AMICA OTS625Ii już łazienkowo ale też wrzucę Pralka SAMSUNG WF0602WJVKuchenka mikrofalowa Samsung GE86V-BB (na taką do zabudowy nas na razie nie było stać ale szafka pod zabudowę przygotowana) Jaonnk mój mąż czystej bieli mówi stanowcze nie, myślę że to ze względu na naszą stonkę, która jest niereformowalna jeśli idzie o uciapanie ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Co do bieli - to zawsze jest to uniwersalny kolor, jak nie jesteś zdecydowana do szarości, to faktycznie może lepiej wybrać jakiś odcień bieli. Ja bardzo lubię ten kolor, za neutralność, świeżość i jasność. co do bieli, jestem tego samego zdania, dlatego cały dół będzie biały, ciemniejsze podłogi; kolorowo bedzie na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Pumpalunko, u mnie też biało i odrobinka szarości:) Z czystą bielą uważaj, bo ona tylko pozornie jest neutralna i do wszystkiego pasuje, ale Ty nie lubisz, gdy zaczynam o cieniach i światłach się rozwodzić wiec tylko rada - posłuchaj męża i złam biel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts