pumpaluna 01.04.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ardea a ja się boję, że ta biel nie wyjdzie biała biała i właśnie cienie sprawią, że będzie szara, taka brudna raczej. Pan od tikkurili kazał uważać właśnie na pierwsze kolory z wzornika bo one wychodzą takie sine i w ostatecznym rozrachunku na ścianie wyglądają jak wiele lat niemalowane, zaniedbane ściany. Wczoraj przyszła mi na myśl jeśli nie seria kreta to może przełamę kolor pod delikatny odcień oliwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 04.04.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) W ostatni piątek byliśmy jeszcze raz zorientować co do ceny podłogi na parterze. W zeszłym roku planowaliśmy deskę lakierowaną na mat. Ale jak się okazało aktualnie producent poszerzył swoją ofertę i mają już gotowe deski fazowane i szczotkowane, olejowane. Znalezienie kompromisu między tym co się podoba a ceną jest niekiedy trudne. Poprosiliśmy o wycenę takich desek gotowych wraz z montażem oraz o wycenę parkietu (+ montaż). Różnica na m2 między tymi dwoma rozwiązaniami to 50 zł, co przy naszych 63 m2 daje do myślenia. Chciałam pokazać rozwiązanie dot parkietu, które mi się podoba. Grubość deski parkietowej (największa) 22 mm, 7 cm, 50 cm Tak właśnie miałby wyglądać parkiet - lakierowany myślę jakiś extra mat:) Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez Joannk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.04.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołego Alleluja! http://www.slonecznydwor.pl/imgk1_/informacje/wielkanoc2012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.04.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://img21.imageshack.us/img21/4769/zyczeniawielkanocne2011.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.04.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Świąteczne życzenia od atiki - córki marnotrawnej http://zawszewiosna.blox.pl/resource/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 06.04.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wesołej i Radosnej Wielkanocyhttp://cdn32.mowimyjak.smcloud.net/t/photos/thumbnails/3141/wielkanoc_2012_jak_udekorowac_stol_620x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.04.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.04.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt! życzą Joannk i Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.04.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://i1.fmix.pl/fmi1675/50beb1b8001e11874f7d431f Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 07.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img194.imageshack.us/img194/3690/swietaf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć po Świętach! Dziękujemy WSZYSTKIM za życzenia Świąteczne!!! Przybyło mi znowu kilka kilogramów po Świętach:) U nas dekory przysufitowe założone, pięknie się prezentują (przy najmniej dla mojego oka:)) Parapety wszystkie też są i rozpoczęło się malowanie w ramach wolnych dni. Na razie poszły pod wałek sufity w łazienkach, kuchni i wiatrołapie, żeby nie brudzić później płytek. Jejku jak to wszystko pięknie wygląda jak tak bielsze się staje - nawet sufity są większe:) Dzisiaj zamawiam płytki do łazienki górnej: na podłogę Paradyż Noce by my way, a na ściany Paradyż Piumetta Blanco - przez całe Święta zastanawialiśmy się ile więcej tego towaru zamówić. Przyjmuje się 5-10%, ale my według projektu mieliśmy już uwzględnione wszystkie przycinki itp. Mimo wszystko zdecydowaliśmy się zamówić po 1 m2 więcej (czyli po 5 płytek z każdej serii). Oby starczyło, jest to akurat te 5% więcej. Znalazłam piękną lampę do wiatrołapu - zamówiłam, zapłaciłam i okazało się że lampy nie ma:( Znalazłam drugi sklep, zamówiłam, ale jeszcze nie zapłaciłam i lampy też już nie ma:( Lamy te jeszcze są w sprzedaży ale głównie w patynie, w chromie już niestety nie:( A taka ładna była: Mam jeszcze w zanadrzu inną, ale ta wyżej była zdecydowanym faworytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć. Przynajmniej nie musisz po świętach się dietować Szkoda, ze nie udało się kupić lampy, bo rzeczywiście u Was by pasowała. Co za dekory na suficie zrobiliście? Na myśl przychodzą mi listwy i rozety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Aguś tylko listwy i to takie proste, żeby się nam nie znudziło. One są na tyle uniwersalne, że przy zmianie wizerunku dołu nie powinny tak razić. Wkleję później zdjęcia - jak Marcin z pracy wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Wkleję później zdjęcia - jak Marcin z pracy wróci. Koniecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Zamówiłam te drugie kinkiety - mam wrażenie że ceny lam poszły też w górę Miałam zapisane ile kosztują w zeszłym roku w danych sklepach dzisiaj wchodzę i są wyższe:( Co za nie fart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie ma to jak wiosenne zakupy:) Tez czekam na nowe zdjęcia Lapisa... Wiem, że to jest wkurzające pytanie (tzn mnie wkurzało:D) ale muszę zapytać: jak się czujesz?? Możesz już trochę wstawać czy nadal leżysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Chodzę ale na krótkie dystanse i staram się jak najmniej chodzić po schodach, co w naszym przypadku jest ciężko wykonalne, bo sypialnie na górze a kuchnia na dole. Generalnie mimo wszystko dużo nadal leżę, wolę dmuchać na zimne...Jeżdżenie po sklepach i oglądanie - to niestety dla mnie maraton:) Więc ostatnio pozwoliłam sobie na niego gdy jechaliśmy do lekarza, na drugi dzień wstałam o 12h w południe - taka byłam wykończona:) Jest to upierdliwe - bo mało da się załatwić, ale dobrze że jest internet i w ten sposób możemy dokonywać jakiś tam zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.04.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Jeszcze 2 miesiące, dacie radę Ale fakt, bez internetu nie wyobrażam sobie budowania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.04.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ceny wiosną zawsze rosną (ale mi rymy wyszły;) ), tylko nikt tego nie potrafi sensownie wytłumaczyć. Grunt, że kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts