Lukarna 11.04.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Podwyżka cen na mat-bud to jasne - sezon się zaczyna;) ale na inne rzeczy?? Ooo wiem, paliwo pewnie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Jakie piękne wnętrza pokazujesz, lamp szkoda, ale na pewno znajdziesz coś innego, ta druga chyba nie jest zła (nie wymądrzam się, bo nie mam pojęcia o klasycznych wnętrzach) Jaką farbą malowaliście sufity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 prolatexem kabe malowałem, bo to kuchnia i łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 prolatexem kabe malowałem, bo to kuchnia i łazienka... Moją farbą Ja nią wszystko poza kuchnią i łazienką maluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 gęsta jest jak diabli i ładnie kryje jak na białą... zobaczymy jak to będzie z kolorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja głównie bielą będę malowała, ale będę potrzebowała dwa inne kolory - ile najmniej można jej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Cześć Ardea - Marcin zadowolony z Kabe aż mu się w rękach pali robota:) Z tego co Pan nam wspominał to chyba jakieś 2l można by było najmniej wymieszać, ale dokładnie nie pamiętam. Szkoda mi tych pierwszych kinkietów, ale co zrobić, drugie też nie są wizualnie najgorsze - zobaczymy jak będą wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dzięki bardzo, dwa litry to nie jest mało, ale chyba z mieszalnika to mniej się nie da. Będę chciała czarną na jedną ścianę i jasnoturkusową na inną. Ciekawe czy przy kolorach starczy dwukrotne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja już oglądałam wzornik kolorów, bo u nas na wsi jest przedstawiciel Kabe i wystarczy podjechać. Ogólnie coś tam wybiorę, i tak w praktyce zobaczymy jak wyjdą te kolory. Czy pokój dziecka można malować lateksową (idę na łatwiznę - łatwiej wyszorować łapki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.04.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Co do dwukrotnego malowania to nie wiem. Marcin malował też zwykłą farbą Kabe białą i stwierdził że musi jeszcze 3 raz,ale my mamy tynki szare, i mimo gipsowania nie kryje tak szybko, a farba biała. No ale kolory ciemne powinny pokryć łatwiej i chyba wystarczyłoby 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Moje dziecko ma teraz pokój pomalowany lateksową Tikkurilą, tzn. od urodzenia ma taką samą farbę i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 gwoli uściślenia, prolatex występuje w opakowaniach: 2,5L, 5L, 10L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Esiak, jesteście już tuż przed przeprowadzką, zostało najprzyjemniejsze, pokolorować, ozdobić i zamieszkać Kawał roboty za Wami, a przed Wami tylko kawałek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 no malowania będzie a będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Zdradź technikę, z czym najlepiej do tej Kabe - wałek, pędzel, jakie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Zdradź technikę, z czym najlepiej do tej Kabe - wałek, pędzel, jakie...? wałek z krótkim "włosiem" na równe nawierzchnie... zresztą ta farba jest tak gęsta, że prawie nie chlapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Esiak, jesteście już tuż przed przeprowadzką, zostało najprzyjemniejsze, pokolorować, ozdobić i zamieszkać Kawał roboty za Wami, a przed Wami tylko kawałek;) fajnie napisałaś Ardea ja nie mogę sie już doczekać naszej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.04.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 fajnie napisałaś Ardea ja nie mogę sie już doczekać naszej przeprowadzki Nie jesteś osamotniona w tym pragnieniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Esiaku a jakie kolory planujesz ? u nas np. cały dół na biało z kolei na górze pokoje w kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.04.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 kolory planuje Żonka, coś już na ten temat chyba pisała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts