Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Esiak pisałeś kiedyś o lupusie, czy orientowałeś się może jakie mają ceny frontów?

brat z mężem zrobili mi kuchnię, ale z powodów finansowych na razie bez frontów, no ale szukam frontów i wypatrzyłam jedne lakierowane w lupusie, które by mi odpowiadały

ps. jak chcesz na temat szkła pogadać to dam ci nr do mojego małża na pw, tylko jeśli planujesz prysznic bez brodzika to i tak z pomiarem trzeba czekać na zakończenie prac płytkarza (choć są rozwiązania o których trzeba pomyśleć wcześniej, my np. mamy listwę wklejona między płytki w której będzie zamontowane szkło, żeby na wierzchu nie było widać okuć)

Jak dobra farba to aż miło się maluje:).

Domek coraz piękniejszy i widać, ze przeprowadzka zbiża się wilekimi krokami. A lampy żałuje bo ta pierwsza rzeczywiście dużo ładniejsza i pięknie by prezentowała. No ale cóż zrobić. Na pewne rzeczy nie ma się wpływu. Ja miałąm tak samo z kinkietem do dolnej łazienki. Nigdzie nie ma w chromie modelu który wpadł mi w oko i w sumei na razie z niego zrezygnowałam. Czekam na rozwój wydarzeń - może się pojawi.

No i jestem ciekawa pierwszych płytek:)

Esiak pisałeś kiedyś o lupusie, czy orientowałeś się może jakie mają ceny frontów?

brat z mężem zrobili mi kuchnię, ale z powodów finansowych na razie bez frontów, no ale szukam frontów i wypatrzyłam jedne lakierowane w lupusie, które by mi odpowiadały

oglądałem fronty w lupusie, bo byłem tam z naszym stolarzem od kuchni... fronty mają ładnie wykonane, a co do cen to wiem jedynie, że wypadają drożej niż brw...

Bardzo ładnie Wam domek pięknieje.

Widzę że Kabe u Was też zagości. Ja mam ją wszędzie ;)

Co do kolorów - ja mam wiatrołap w prolatexie zabarwionym na taki grafitowy - kolor dość ciemny - 2 krotne malowanie idealnie pokryło.

Zresztą wszędzie sciany mam malowane 2 razy.

Z sufitami było gorzej bo panowie spie.... tą sprawę i sobie pomazali to co poszlifowali unigruntem i przez to nie chciała farba za bardzo kryć i trzeba było nieraz nawet 4 razy malować.

A teraz pytanie do mojej imienniczki i współtowarzyszki "niedoli" w leżeniu...

Asiu - na kiedy masz termin i czy już wiecie kogo powitacie na świecie ??

Pozdrowienia