agalind 12.04.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Lapis coraz piękniejszy:yes: Najgorsze prace zrobione, teraz upiększanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 12.04.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Esiak pisałeś kiedyś o lupusie, czy orientowałeś się może jakie mają ceny frontów?brat z mężem zrobili mi kuchnię, ale z powodów finansowych na razie bez frontów, no ale szukam frontów i wypatrzyłam jedne lakierowane w lupusie, które by mi odpowiadały ps. jak chcesz na temat szkła pogadać to dam ci nr do mojego małża na pw, tylko jeśli planujesz prysznic bez brodzika to i tak z pomiarem trzeba czekać na zakończenie prac płytkarza (choć są rozwiązania o których trzeba pomyśleć wcześniej, my np. mamy listwę wklejona między płytki w której będzie zamontowane szkło, żeby na wierzchu nie było widać okuć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 12.04.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak dobra farba to aż miło się maluje:).Domek coraz piękniejszy i widać, ze przeprowadzka zbiża się wilekimi krokami. A lampy żałuje bo ta pierwsza rzeczywiście dużo ładniejsza i pięknie by prezentowała. No ale cóż zrobić. Na pewne rzeczy nie ma się wpływu. Ja miałąm tak samo z kinkietem do dolnej łazienki. Nigdzie nie ma w chromie modelu który wpadł mi w oko i w sumei na razie z niego zrezygnowałam. Czekam na rozwój wydarzeń - może się pojawi. No i jestem ciekawa pierwszych płytek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Esiak no ślicznie bielisz Wasz dom, moje gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.04.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Esiak pisałeś kiedyś o lupusie, czy orientowałeś się może jakie mają ceny frontów? brat z mężem zrobili mi kuchnię, ale z powodów finansowych na razie bez frontów, no ale szukam frontów i wypatrzyłam jedne lakierowane w lupusie, które by mi odpowiadały oglądałem fronty w lupusie, bo byłem tam z naszym stolarzem od kuchni... fronty mają ładnie wykonane, a co do cen to wiem jedynie, że wypadają drożej niż brw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Bardzo ładnie Wam domek pięknieje. Widzę że Kabe u Was też zagości. Ja mam ją wszędzie Co do kolorów - ja mam wiatrołap w prolatexie zabarwionym na taki grafitowy - kolor dość ciemny - 2 krotne malowanie idealnie pokryło. Zresztą wszędzie sciany mam malowane 2 razy. Z sufitami było gorzej bo panowie spie.... tą sprawę i sobie pomazali to co poszlifowali unigruntem i przez to nie chciała farba za bardzo kryć i trzeba było nieraz nawet 4 razy malować. A teraz pytanie do mojej imienniczki i współtowarzyszki "niedoli" w leżeniu... Asiu - na kiedy masz termin i czy już wiecie kogo powitacie na świecie ?? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.04.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Cześć Atika - wysłałam Tobie inf na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 sprzęt AGD prawie wybrany i omówiony w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.04.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 To kolejny milowy krok za Wami, teraz musicie znaleźć najkorzystniejsze oferty i czekać na sprzęcik:) Rozumiem, ze przy reku rezygnujecie z okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 my nie mamy reku, a co do okapu to muszę sprawę przemyśleć jeszcze, ma być przecież on całkowicie zabudowany w starym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.04.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Wentylacji mechanicznej też nie macie? Jakoś zdawało mi się, że planowałeś. Okap możesz zrobić prosty, bo przecież piekarnik też wybraliście nowoczesny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 wm nigdy nie planowaliśmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.04.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 wm nigdy nie planowaliśmy.... To tak, jak my. Miałeś udział w wyborze AGD czy Joasia wszystko wybrała? Mnie został jeszcze do kupienia okap, wybrałam już dawno, ale nie zamówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 ja wszystko wybrałem, teraz Ona dopiero usiądzie, obejrzy dziennik i zobaczy co będzie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.04.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Żartujesz? Jeśli nie to szacuneczek, bardzo dobrze wybrany sprzęcik, szczególnie zachęcająco brzmi opis zmywarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 15.04.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ardea - cokolwiek ja bym wybrała i tak by było nie takie a Marcin wybrałby lepsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 15.04.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Esiak sprzety fajne choć ja zdecydowanie polecam szerszą płytę, ja dziś zrobiłam pierwszą jajecznicę na budowie, tfuuu w nowym domu i oprócz tego, że udało mi się nie przypalić to poiwiem że 77cm to jest to, a gdyby było mnie stac na jeszcze szerszą to bym się ni wahała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 no ale 70cm już swoje niestety kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.04.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Jaką szerokość kuchenki użytkujecie teraz? Ja mam płytę 60 i nie czuję dyskomfortu, moje garnki też nie;) do nowego domu również kupiłam 60 - to kwestia indywidualnych preferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.04.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 również mamy 60cm...myślałem o płycie 70cm ale przy gazie, wtedy byłby 5 palnik, ale przy indukcji to nie występuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts