Esiak 18.04.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tak szybko się z tym uwinął? Płytki z charakterem, tworzą podłogę z charakterem:) układał je w sumie od 8 do 17... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 31,6x31,6 oktagonalne, a te czarne 6x6 chyba... Proporcjonalny zestaw daje fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.04.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 w łazience będą mniejsze: oktagonalne 20x20, kwadraciki 5x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.04.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jakie wybraliście do łazienki, bo już nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.04.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jakie wybraliście do łazienki, bo już nie pamiętam? no wyglądają tak samo jak te w kuchni tylko są mniejsze no i droższe bo V&B a w kuchni jest vives... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.04.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Widzisz, aja myślałam że te w kuchni to V&B - ładnie się u Was robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Niezłe ma facet tempo a na ścianę jakie płytki pójdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Bardzo dziękujemy a miłe słowa. Nie spodziewałam się, że w jeden dzień jedno pomieszczenie już będzie gotowe. Jak będą białe meble kuchenne, wówczas efekt będzie widoczny, ale miło się patrzy jak coś idzie do przodu. Jutro może kominek nam zamontują - taki fajny tydzień mamy:) A w piątek jedziemy do sklepu z podłogami, może jakieś próbki weźmiemy. Wybór padł na deski podłogowe, choć ja wolałam parkiet, ułożony we wzór który pokazałam u nas w komentarzach na str 103 (post 2024) - i nikt go nie skomentował bo Wszyscy już żyli Świętami;)Ale po przemyśleniu stwierdziłam że taka podłoga jest za elegancka do naszej cegły i deski będą z nią lepiej współgrały, tym bardziej że bierzemy deski z sękami. A przy parkiecie tak ułożonym musielibyśmy uwzględnić deski o parę klas wyższe, a nawet myślałam o jesionowych a nie dębowych. W każdym razie decyzja już podjęta - Pan Płytkarz przymierza płytki do grubości deski dębowej. Chyba jakoś będzie to wyglądało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.04.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Płytkarz pierwsza klasa:) Parkiet bardzo ciekawie ułożony, myślę, że nawet pasowałby do klasycznego, prostego wnętrza. Jednak ja jestem fanką dech, a jak dębowe i z sękami to jeszcze lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Marcin też się stał fanem desek i jeszcze z V fugą (czy jak to tam się zowie) - ciekawe od kogo bakcyla załapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tylko w salonie będą dechy czy jeszcze gdzieś? Dużo jak ponad 60m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.04.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Salon, gabinet i pokój gościnny - po prostu cały dół. Lubię w jednym ciągu takie powierzchnie jak pokoje, a szczerze nie mamy żadnego korytarza który by je rozdzielał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.04.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Widzisz, aja myślałam że te w kuchni to V&B - ładnie się u Was robi... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 19.04.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Asiu - i ja gratuluję Bardzo ładnie wyszło. Klimat rzeczywiście zaczyna się tworzyć. Jak dojdą meble będzie super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.04.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Atika - dzięki bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 19.04.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 no no ja już sobie wyobrażam waszą kuchnie dla mnie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.04.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 khb - dzięki, właśnie przed chwilą byłam u Ciebie. Już podłączony gaz:) super! my może do sierpnia będziemy mieć gaz z głowy. Dzisiaj piękna pogoda, tata zawiózł mnie na działkę. Pan Płytkarz nadal działa...., instalują kominek - wczoraj nie dali radę go załadować i nie dojechali... kontener wywieziony, ale jeszcze jeden z pewnością zamówimy.... Wapno nam zostało 10 worków, nie chce ktoś kupić? A i jeszcze genderka na ocieplenie domu i na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.04.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Nie możecie zwrócić nadmiaru zakupionych towarów? Nasza hurtownia przyjmuje zwroty. Dużo pięknych dech będziecie mieli, u nas parkiet tylko w salonie i jadalni, czyli 41m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.04.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Esiak - juz napisałam u siebie ale jeszcze raz powtórzę Jesteś WIELKI Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ardea - styro był na zamówienie i nasz hurtownia nie ma go na stanie, dlatego nie możemy zwrócić. A na wapno chyba się znalazł chętny. Co do podłogi - obym nigdy nie żałowała decyzji .... toż to inwestycja do końca życia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts