Ardea 20.04.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No coś Ty drewna nie będziesz żałowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Za taką cenę nie mogę żałować Planowaliśmy dzisiaj wlecieć zabrać próbki desek, ale nie starczyło nam czas. Może w następnym tygodniu się uda. Termin od zamówienia do realizacji to 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Będzie pięknie, solidnie i ponadczasowo, a że drogo - raz nie zawsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.04.2012 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dziś odbył się koncert Anathemy... na którym oczywiście byłem koncert super, zespół czuje się na scenie tak jak w studio... zagrali świetnie! szkoda tylko, że taki koncert odbył się w takiej klitce jak Eskulap... o wiele lepiej pasowałby stadion lub lub jakaś duża sala koncertowa z siedzącymi miejscami... http://www.youtube.com/watch?v=u9-u_LuVsKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.04.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No to poszalałeś Bardzo żałuję, że mnie tam nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.04.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Aga jeszcze będziesz miała okazje, zespół zapowiedział, że wraca do Polski we wrześniu i myślą o koncercie w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Aga jeszcze będziesz miała okazje, zespół zapowiedział, że wraca do Polski we wrześniu i myślą o koncercie w Gdańsku Ale wiadomość!!! Super, cieszę się bardzo i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Kadry bardzo podobne do moich, ciasno, głośno i bardzo klimatycznie:) Ma być płyta z wersją koncertową z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.04.2012 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ardea, tutaj masz zawartość koncertu jaka była grana, jeśli Cię to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 24.04.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Esiak pytanko z trochę innej beczkiczy w rozliczeniu z USkarbowym (vat na mat. budowlane) można odliczyć włączniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.04.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Esiak pytanko z trochę innej beczki czy w rozliczeniu z USkarbowym (vat na mat. budowlane) można odliczyć włączniki? Włączników i wszelkich pstryczków, elektryczków z tego co wiem niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.04.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Płytki w kuchni z fugą antracytową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.04.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Esiak pytanko z trochę innej beczki czy w rozliczeniu z USkarbowym (vat na mat. budowlane) można odliczyć włączniki? niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.04.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ładnie, ładnie, kiedy ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Esiak zadowolony jesteś z e swojego płytkarza? Nie wiesz czy ma w nadchodzącym czasie jakieś wolne? Potrzebuję kogoś kto mi skończy taras - zostało najgorsze - schody po łuku, jakieś 20 m2, ale ciężkiej roboty. Wyobraźcie sobie, że gościa, który mi te płytki na tarasie kładł zamknęli do więzienia! Bez związku z moim tarasem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.04.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Esiak zadowolony jesteś z e swojego płytkarza? Nie wiesz czy ma w nadchodzącym czasie jakieś wolne? Potrzebuję kogoś kto mi skończy taras - zostało najgorsze - schody po łuku, jakieś 20 m2, ale ciężkiej roboty. Wyobraźcie sobie, że gościa, który mi te płytki na tarasie kładł zamknęli do więzienia! Bez związku z moim tarasem oczywiście na razie jesteśmy zadowoleni... ale facet ma najbliższe terminy na sierpień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Esiak, płytki extra:) Kiedy startujesz z elewacją? Jaki kolorek w końcu wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.04.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Esiak, płytki extra:) Kiedy startujesz z elewacją? Jaki kolorek w końcu wybrany? elewacje chyba zostawimy na jesień... ale wiesz, że nam tylko otynkowanie pozostało..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Esiak, toż kolor jest najważniejszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.04.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 zawołam Żonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts