Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień 1: wlał sobie do wody prawie całą butelkę płynu do płukania ust

Dzień 2: wysmarował się CAŁĄ butelką żelu do kąpieli, miał go tak grubo że nie mogłam go spłukać:/ a w wannie zrobiło się mnóstwo piany:/

Dzień 3: pochowałam wszystkie płyny które miał w zasięgu reki więc... umył się CAŁY wybielającą pastą do zębów; od szyi, poprzed pachy i brzuch az do hmm części intymnych - wiecie jak sie darł??

I ma szlaban na długie kapiele do odwołania;)

Tracy Hogg przetestowałam na mojej córce, bo to egzemplarz co spac nie chciał, cięzko było bardzo, bo to nie osóbka co sie łatwo poddaje, ale ja rórnież uparta

przez pierwsz8 1,5 roku miałam arkusz w excelu, w którym zapisywałam godziny snu, co jadła (bo reagowała alergicznie) kiedy kupke zrobiła (a potrafiła kilka dziennie hehe)

grunt, że taki system sie u niej sprawdził i przetrwaliśmy, bo gdybym nie była wytrwała i nie zmuszała do drzemek ciągle by marudziła ze zmęczenia

zresztą tak ma do dziś, jak zmeczona za bardzo to prędzej w histerie wpadnie niż zaśnie

synek pod tym względem okazał się aniołem, zasypiał sam w locie, spał dużo i zawsze miał dobry humor

za to temperament choleryka odziedziczył i ze mną teraz dyskutuje hehe

Dzień 1: wlał sobie do wody prawie całą butelkę płynu do płukania ust

Dzień 2: wysmarował się CAŁĄ butelką żelu do kąpieli, miał go tak grubo że nie mogłam go spłukać:/ a w wannie zrobiło się mnóstwo piany:/

Dzień 3: pochowałam wszystkie płyny które miał w zasięgu reki więc... umył się CAŁY wybielającą pastą do zębów; od szyi, poprzed pachy i brzuch az do hmm części intymnych - wiecie jak sie darł??

I ma szlaban na długie kapiele do odwołania;)

No to zaszalał :)

Ja przed moim 3 latkiem też muszę chować wszystkie płyny, bo inaczej wleje wszystko co się da do wody (na szczęście tylko szampony, mydła, i płyny do kąpieli) ale w takiej ilości, że woda robi się gęsta ;)

Asia - plan macie fajny... mam nadzieję, że się uda.

Mówicie, że Adrian ma tak odległe terminy?? Muszę Go na pół dnia ściągnąć do siebie, bo musi skończyć coś na korytarzu, czego nie mógł zrobić bo nie było ram do drzwi garażowych....

No i chciałam by mi płytki na schodach zewnętrznych położył.... hmmm czekać do sierpnia....

Ardea - oczywiście jak to u nas często bywa mamy odmienne zdanie z Marcinem co do tego które nam się bardziej podoba. Są to 2 różne odcienie. Który do nas by pasował?

Plebiscyt....:)

Zapomniałam dodać, ten z lewej (jaśniejszy) jest szczotkowany, a z prawej nie.

Oczywiście można z każdego odcienia wybrać taki i taki.