Ardea 24.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lukarna - przetłumacz co to - plum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 - cieść mama, ja dziś nie plum. Tancin (marcin) dziś nie plum. Ja kako i aaa a ty sio! rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Chyba się domyśliłam - kąpiel??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.04.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Jasne że kąpiel- ja załapałam bo my z Lukarną z tego samego regionu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kąpiel kąpiel:) Ej a może on ma uraz?? opowiadałam Wam czym sie ostatnio umył?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.04.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 No mów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Lukarna nie daj sie prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzień 1: wlał sobie do wody prawie całą butelkę płynu do płukania ustDzień 2: wysmarował się CAŁĄ butelką żelu do kąpieli, miał go tak grubo że nie mogłam go spłukać:/ a w wannie zrobiło się mnóstwo piany:/Dzień 3: pochowałam wszystkie płyny które miał w zasięgu reki więc... umył się CAŁY wybielającą pastą do zębów; od szyi, poprzed pachy i brzuch az do hmm części intymnych - wiecie jak sie darł?? I ma szlaban na długie kapiele do odwołania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kreatywne plum sobie robił:rotfl: prawdziwy facet dostarcza sobie wrażeń nawet w banalnej kąpieli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.04.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Taa wrażenia mam nadzieje będą niezapomniane przez jakiś czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 25.04.2012 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tracy Hogg przetestowałam na mojej córce, bo to egzemplarz co spac nie chciał, cięzko było bardzo, bo to nie osóbka co sie łatwo poddaje, ale ja rórnież upartaprzez pierwsz8 1,5 roku miałam arkusz w excelu, w którym zapisywałam godziny snu, co jadła (bo reagowała alergicznie) kiedy kupke zrobiła (a potrafiła kilka dziennie hehe)grunt, że taki system sie u niej sprawdził i przetrwaliśmy, bo gdybym nie była wytrwała i nie zmuszała do drzemek ciągle by marudziła ze zmęczenia zresztą tak ma do dziś, jak zmeczona za bardzo to prędzej w histerie wpadnie niż zaśnie synek pod tym względem okazał się aniołem, zasypiał sam w locie, spał dużo i zawsze miał dobry humorza to temperament choleryka odziedziczył i ze mną teraz dyskutuje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Lukarna - wczoraj wysiadłam zanim zdążyłaś napisać. No Młody lubi się po prostu smarować, a że ciut więcej niż zwyczajowo i czym się da... Fajnie - macie wesoło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.04.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dzień 1: wlał sobie do wody prawie całą butelkę płynu do płukania ust Dzień 2: wysmarował się CAŁĄ butelką żelu do kąpieli, miał go tak grubo że nie mogłam go spłukać:/ a w wannie zrobiło się mnóstwo piany:/ Dzień 3: pochowałam wszystkie płyny które miał w zasięgu reki więc... umył się CAŁY wybielającą pastą do zębów; od szyi, poprzed pachy i brzuch az do hmm części intymnych - wiecie jak sie darł?? I ma szlaban na długie kapiele do odwołania;) No to zaszalał Ja przed moim 3 latkiem też muszę chować wszystkie płyny, bo inaczej wleje wszystko co się da do wody (na szczęście tylko szampony, mydła, i płyny do kąpieli) ale w takiej ilości, że woda robi się gęsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.04.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Asia - plan macie fajny... mam nadzieję, że się uda.Mówicie, że Adrian ma tak odległe terminy?? Muszę Go na pół dnia ściągnąć do siebie, bo musi skończyć coś na korytarzu, czego nie mógł zrobić bo nie było ram do drzwi garażowych.... No i chciałam by mi płytki na schodach zewnętrznych położył.... hmmm czekać do sierpnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Atika - lepiej się już umów, bo może jeszcze mieć sierpień za chwilę zajęty. U nas już jest przesunięcie w terminie. Mam nadzieję że uda mu się skończyć, jeszcze muszę płytki domówić bo źle wyliczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.04.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Aga: Anathema wraca do Polski w październiku! Bydgoszcz (03.10), Gdynia (04.10), Warszawa (05.10), Katowice (06.10). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.04.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 dziś dostaliśmy próbki desek dębowych, które będą w salonie... drewno olejowane...co myślicie o nich? http://dl.dropbox.com/u/11252547/IMAG0102.jpg http://dl.dropbox.com/u/11252547/IMAG0105.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A co mamy myśleć - zazdrościmy;) są piękne:) Wyglądają jak inaczej wybarwione - to dwa różne odcienie, czy tylko kwestia oświetlenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Aga: Anathema wraca do Polski w październiku! Bydgoszcz (03.10), Gdynia (04.10), Warszawa (05.10), Katowice (06.10). To jest dopiero good news Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ardea - oczywiście jak to u nas często bywa mamy odmienne zdanie z Marcinem co do tego które nam się bardziej podoba. Są to 2 różne odcienie. Który do nas by pasował? Plebiscyt.... Zapomniałam dodać, ten z lewej (jaśniejszy) jest szczotkowany, a z prawej nie. Oczywiście można z każdego odcienia wybrać taki i taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts