agalind 25.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Każda decha w dechę Będą się łączyć np. z płytkami? Jeśli tak to na podstawie tego jak sie zgrają bym wybierała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Aga, my mamy płytki biało-czarne - wszystko pasuje:) A która Wam się bardziej podoba - pomóżcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Przynajmniej jesteście zgodni, że chcecie dechy:) Do orzechowych okien chyba bardziej pasuje ten nieco ciemniejszy, chłodniejszy i bardziej elegancki, ale też bym go wzięła w wersji szczotkowanej. Ten słomkowy to do mojego domku idealnie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ardea - bardzo Tobie dziękuję za opinię (też tak myślę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Szczotkowany z prawej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Okna macie chyba orzech, prawda? Ciemniejszy odcień będzie lepiej pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Okna są w orzechu, a ściana z cegły - nie będzie się gryzło. Wiecie, że ostatnio chodzi mi po głowie aby taką cegłę przemalować na biało:) Oczywiście szkoda mi koloru "naturalnego" cegły, bo w tym też jest urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Rozumiem Cię doskonale, biała cegła też mi się szalenie podoba, ale też lubię naturalną, ceglaną... Już wiem, ze w sypialni też zrobię ceglaną ścianę i chyba właśnie bieloną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Okna są w orzechu, a ściana z cegły - nie będzie się gryzło. Wiecie, że ostatnio chodzi mi po głowie aby taką cegłę przemalować na biało:) Oczywiście szkoda mi koloru "naturalnego" cegły, bo w tym też jest urok. Ja od początku byłam pewna, że w salonie będzie cegła pomalowana na biało. Jeszcze na etapie fundamentów Ale jak powstała moja ceglana ściana tak mnie oczarowała, że została naturalna. Przemalować zawsze można, może kiedyś to zrobię, na razie pałam miłością do ceglanej cegły A co do dech - ja też jestem za tymi z prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Biała podoba mi się, ale wiem, że nie miałabym odwagi jej przemalować. To taka klasyka, której nie można zmieniać. Wg. mnie oczywiście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Atika - właśnie przemalować zawsze ścianę można. Ardea - do sypialni na 100% dałabym cegłę pomalowaną na biało. Super rozjaśni i byłby cudowny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Biała podoba mi się, ale wiem, że nie miałabym odwagi jej przemalować. To taka klasyka, której nie można zmieniać. Wg. mnie oczywiście;) Ja ją zamierzam pobielić i uzyskać efekt umazania wapnem - też klasyka klasyki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja ją zamierzam pobielić i uzyskać efekt umazania wapnem - też klasyka klasyki:) Pomazana to co innego niż dokładnie pomalowana na biało:) Jakbym miała mieć białą cegle, to od razu kupiłabym białą z elkamino, choć to oczywiście tylko imitacja tak jak biala cegla nie jest prawdziwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Elkamino chyba jest bardzo popularny na forum:) My też się poważnie zastanawiamy nad zakupem u nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mam ich próbki i choć oczywiście to nie to samo co cegła to całkiem nieźle wygląda. Wybierz z ich strony jaka cegła Ci się podoba i napisz do nich a przyślą Ci próbki za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kochana, już to zrobiliśmy i też mamy próbki:) Oczywiście jak je ujrzałam to stwierdziłam że absolutnie nie, ale całkiem inaczej prezentują się na ścianie i to mnie do nich przekonało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kochana, już to zrobiliśmy i też mamy próbki:) Oczywiście jak je ujrzałam to stwierdziłam że absolutnie nie, ale całkiem inaczej prezentują się na ścianie i to mnie do nich przekonało. Dokładnie to samo pomyślałam jak je dostałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 25.04.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Nie chcę psuć opinii - ale pierwsze co mi się skojarzyło - tandeta:) Dobrze że na ścianie nadrabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.04.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Nie chcę psuć opinii - ale pierwsze co mi się skojarzyło - tandeta:) Dobrze że na ścianie nadrabiają Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.04.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja załatwiam rozbiórkową, już oczyszczoną za grosze, tylko zaimpregnować i pobielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts