pumpaluna 25.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dajcie namiary na priva na te ElBau, a Ci od Ciebie Arde to nie sprzedają na odległość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 26.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja załatwiam rozbiórkową, już oczyszczoną za grosze, tylko zaimpregnować i pobielić Ja też mam położoną rozbiórkową... no i piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 26.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) U nas rozbiórkowa by za dużo miejsca zajęła i skróciła trochę nasz mały salon, a po drugie chcę mieć taką samą cegłę na kominie na piętrze, a tam z kolei nie chcemy obciążać stropu. Jedyna opcja to ciąć takie cegły, ale czy to się opłaca do cen elkamino? Może się okazać że więcej się straci czasu i pieniędzy. Oczywiście musimy jeszcze się zastanowić, bowiem mamy przepiękną cegłę rozbiórkową - miodzio - w naszym przypadku do pocięcia. Może wiecie ile takie cięcie kosztuje? Asia - pogadaj z Adrianem On u mnie ciął cegłę i kładł taką pociętą w łazience. Trochę marudził na ciecie - ale wziął mało Wyszło sporo taniej niż Elkamino - którego próbki oczywiście też mam w domu A odpadu było tyle co nic. Albo miałam dobrą cegłę, albo nie taki diabeł straszny.... Aha ja mam ciętą na takie płytki ok. 2,5cm. Wykorzystywali przód i tył - środek do wyrzucenia. Tak cienkie płytki = tak jak z Elkamino. Jak masz dostęp do taniej i dobrej rozbiórkowej ja bym ją brała. Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 26.04.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 zresztą KHB chce dać Novalit T, prawda...? Kabe polisilikat w kolorze K11610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Pumpaluna już szukam namiarów i wysyłam na pv i do el bau i do moich, zadzwonić zawsze można:) Atika, będę miała tak samo kładzioną cegłę, nie wiem jak jakościowo, bo ona jest z bardzo starych zabudowań klasztornych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 26.04.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Atika, będę miała tak samo kładzioną cegłę, nie wiem jak jakościowo, bo ona jest z bardzo starych zabudowań klasztornych... To fajnie - będziesz miała kawał historii w domu. A jakość - pewnie nie ma się co bać, bo dawniejsze cegły są na pewno trwalsze niż obecne materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 26.04.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Atika - zagadaliśmy z P.Adrianem i okazało się że po przymiarce cegły do jego maszyny nie da rady (za duża cegła). U Ciebie miał inną maszynę, której już aktualnie nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 To fajnie - będziesz miała kawał historii w domu. A jakość - pewnie nie ma się co bać, bo dawniejsze cegły są na pewno trwalsze niż obecne materiały. Lubię rzeczy z historią jeszcze paru innym przedmiotom dam drugie życie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Pewnie już za póxno ale ja głosuję za tymi ciemniejszymi:)Dechami oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.04.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 nie wiem co z Wami kobiety jest...? wszystkie głosujecie za ciemniejszymi dechami a mi jakoś bardziej widzi się ten drugi naturalny odcień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ja Ci juz tłumaczę: bardzo podoba mi się ten ciemny. I generalnie lubię ciemne podłogi, ale... przyznam sie szczerze że po tym co się na forum naczytałam o ciemnych podłogach to ze względu na moje wygodnictwo u siebie bede miała raczej jasne, takie srednie:) Ale pytanie było które bardziej sie podobaja tak?? Więc zdecydowanie ciemne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Spojrzałam na innym kompie - one nie są ciemniejsze dużo tylko maja taki chłodniejszy odcień przeciezA raczej obydwa kolory do ciemnych nie należą - ale napisałam nieskładnie, sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.04.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Esiak mógłbyś się jeszcze obruszać gdybyśmy o wymiarach i rozmiarach tak debatowały, a tu tylko kolor w grę wchodzi Zresztą, przecież faceci nie przywiązują wagi do kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.04.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Esiak mógłbyś się jeszcze obruszać gdybyśmy o wymiarach i rozmiarach tak debatowały, a tu tylko kolor w grę wchodzi Zresztą, przecież faceci nie przywiązują wagi do kolorów faceci przywiązują wagę do kolorów, tylko nie potrafią nazywać ich odcieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 27.04.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 faceci przywiązują wagę do kolorów, tylko nie potrafią nazywać ich odcieni... tak, tak... fioletowy, różowy, modrakowy - wszystko "jeden pies" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.04.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 co myślicie o kolejnej wizualizacji naszej kuchni...? http://dl.dropbox.com/u/11252547/1.jpg http://dl.dropbox.com/u/11252547/2.jpg http://dl.dropbox.com/u/11252547/3.jpg http://dl.dropbox.com/u/11252547/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.04.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Esiak, Ty nas tu podpuszczasz? Chyba lepiej podobała mi się poprzednia wersja. Bardziej pasowała mi do Lapisa. Tutaj za duży misz masz: okap nowoczesny a zlew kompletne przeciwieństwo. Fronty to te same co wcześniej? W tej wersji kuchnia wygląda na stjuningowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.04.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 okap będzie inny... tylko taki wstawili tymczasowo...będzie zrobiony rustykalnie ze wstawkami z drewna np... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 27.04.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Esiak potrzebne wam tyle tych górnych szafek? trochę przytłaczające wrażenie sprawiają, poza tym kuchnia bardzo do mojej podobna (no moja się frontów jeszcze nie dorobiła)nie planujecie kuchenki mikrofalowej?blat dębowy ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.04.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Esiak potrzebne wam tyle tych górnych szafek? trochę przytłaczające wrażenie sprawiają, poza tym kuchnia bardzo do mojej podobna (no moja się frontów jeszcze nie dorobiła) nie planujecie kuchenki mikrofalowej? blat dębowy ma być? mikrofale mamy dobrą wolno stojącą (będzie w szafce nad piekarnikiem)... blat dębowy z ikei będzie... Ania dziś widziałem się z Twoim szwagrem... ale na górę niestety nie dał rady wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts