Ardea 29.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No właśnie teraz sobie uświadomiłam, że mają wanny takie niby owalne a kanciaste;) Wiem, że Fiedler mieszkał w Puszczykowie, chodziło mi o to czy to ta sam miejscowość, wiesz jest kilka np. Zielonych Gór itp. Teraz już wiem, gdzie mieszkasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ardea to na dodatek wiesz już prawie gdzie mieszkam ja bo ja rzut beretem (noo taki porządny rzut;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.08.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 dobra, przekonałem Żonkę, żeby też się zalogowała na FM i od tej pory ona będzie się udzielać w temacie wykańczania naszego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 To witamy serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 30.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam serdecznie WSZYSTKIE osoby śledzące nasz dziennik )) Mam nadzieję, że nadal chętnie będzie do nas zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 I może w końcu w dzienniku Lapisowa pojawią się jakieś porządne ploty a nie tylko konkrety Esiakowe:p Witaj Joannk w swoim dzienniku;) ps. to my juz poprosimy te pomysły i inspiracje:) i jak tam Wasza kuchnia??I co dalej z projektem łazienki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 30.08.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witaj Lukarna, szkoda że nie miałyśmy się okazji zobaczyć u nas na działce, mam nadzieję, że jeszcze do nas kiedyś wpadniecie. Zapraszamy serdecznie. Co do inspiracji, to mam ich za dużo i już czasami sama nie wiem co bym chciała. Dobre wnętrze, Dom&Wnętrze, Weranda itp... wszystko takie piękne ale te ceny....gdzie ja mierzę? Niedługo zacznę ujawniać różnego rodzaju zdjęcia wnętrz, którym nie mogę się oprzeć. Tylko mój kochany mąż musi mnie nauczyć jak wklejać te zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Spoko, jak już raz udało mi się namówić mojego Ministra Finansów na wizytę u osoby poznanej O ZGROZO w internecie;) to teraz już nie będzie stawiał oporów:) A może uda wam się wpaść z rewizytą jak już u nas będzie co oglądać:) A z wklejaniem zdjęć nie jest źle:) najgorszy pierwszy raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 30.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Pewnie że przyjedziemy podziwiać u Was domek:) Najgorzej to chyba to wszystko rozpocząć, ale potem to jakoś się kręci raz wolniej raz szybciej:) U Was też idzie całkiem nieźle, z tego co widziałam na dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Jak to nasz sąsiad skomentował w niedzielę: bo teść to za dokładnie robi, tak dokładnie nie trzeba:) Ważne że do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 też się witam Joannk czekam na inspiracje, może coś zgapimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.08.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 To i ja witam żonę Esiaka, jak się domyślam moją imienniczkę I czekam na wszystkie inspiracje, marzenia, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.08.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 To i ja się przywitam z małżonką Esiaka licząc na babskie pogaduchy w tym wątku.... chyba, że nas Esiak przegoni to zapraszam do siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 a co powiecie o takim połączeniu umywalki z miską wc? http://www.badshop-world.de/images/718611_1.jpg http://www.lazienkaplus.pl/files/produkty/CER/KOL/l43100_2.jpg http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/ovum/L43100/L43100_380x380.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 dobra, mała dygresja na wieczór kto zna ręka do góry, kto nie zna, może polubi... Coma Symfonicznie - Ostrość na nieskończoność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja jestem zwolenniczką dopasowywania umywalki i kibelka z tej samej serii. Swoją drogą świetna klapa sedesowa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 kibelek Koło Ovum, umywalka Villeroy&Boch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 ja strasznie lubię kanciaste, moim faworytem jest coś w stylu roca element ale że nas nie stać to pomyślimy o roca hall, a jak będzie mocniej krucho z kaso roca gap do dolnej mniejszej łazienki o nano Cersanitu myślę bo tam ma być umywalka w kształcie miski (wg mojego męża misko do owoców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Joannk - ja też lubię "Werandę":) Kształty ceramik kształtami, trudniej trafić przy różnych firmach ze zbliżonymi odcieniami bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Kształty ceramik kształtami, trudniej trafić przy różnych firmach ze zbliżonymi odcieniami bieli. też mnie przed tym przestrzegali, słyszałam też koło ma lekko szarawy odcień i że np wanny też nie są idealnie białe i ciężko spasować z miską wc innej firmy. Kiedyś gdzieś czytałam że np cersanit będzie odcieniem wpadał w kość słoniową za to pozytywne opinie były że komplet roca + excellent, odcień praktycznie identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts