Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Lukarna,

szkoda że nie miałyśmy się okazji zobaczyć u nas na działce, mam nadzieję, że jeszcze do nas kiedyś wpadniecie. Zapraszamy serdecznie.

Co do inspiracji, to mam ich za dużo i już czasami sama nie wiem co bym chciała.

Dobre wnętrze, Dom&Wnętrze, Weranda itp... wszystko takie piękne ale te ceny....gdzie ja mierzę:)?

Niedługo zacznę ujawniać różnego rodzaju zdjęcia wnętrz, którym nie mogę się oprzeć. Tylko mój kochany mąż musi mnie nauczyć jak wklejać te zdjęcia:)

Spoko, jak już raz udało mi się namówić mojego Ministra Finansów na wizytę u osoby poznanej O ZGROZO w internecie;) to teraz już nie będzie stawiał oporów:)

A może uda wam się wpaść z rewizytą jak już u nas będzie co oglądać:):):)

A z wklejaniem zdjęć nie jest źle:) najgorszy pierwszy raz:)

ja strasznie lubię kanciaste, moim faworytem jest coś w stylu roca element ale że nas nie stać to pomyślimy o roca hall, a jak będzie mocniej krucho z kaso roca gap

do dolnej mniejszej łazienki o nano Cersanitu myślę bo tam ma być umywalka w kształcie miski (wg mojego męża misko do owoców) ;)

Kształty ceramik kształtami, trudniej trafić przy różnych firmach ze zbliżonymi odcieniami bieli.

też mnie przed tym przestrzegali, słyszałam też koło ma lekko szarawy odcień i że np wanny też nie są idealnie białe i ciężko spasować z miską wc innej firmy. Kiedyś gdzieś czytałam że np cersanit będzie odcieniem wpadał w kość słoniową za to pozytywne opinie były że komplet roca + excellent, odcień praktycznie identyczny