agalind 14.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 tak to jest jak ktoś obrazki ogląda a nie czyta:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie martw sie Ardea ja też w pierwszej chwili pomyślałam, że wanna:) Asiu super zakupy!!A nic się nie chwalicie co Marcin już pomalował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.05.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Lukarana - bo malował na razie wszystko na biało:) i tak różnicy nie będzie widać, ale jak będą kolory to oczywiście pokażemy jak wyszły - oby nie było tak jak z naszym kolorem tynku:) Bo w takim razie malujemy wszystko na biało:) Ardea - nie przejmuj się o takim kształcie wanny też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.05.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie, bardziej chodzi mi o to czy skończył już A schody na kiedy Wam Pan Bocian obiecał?? Może bocian hurtowo przyniesie: dziedzica i schody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Lukarna - malowanie całego domku no trochę jeszcze potrwa, tym bardziej że Marcin nie maluje codziennie. A co do Bociana - to nie zgra się w czasie:) Schody - termin min 2 miesiące - umówiliśmy się w sierpniu. Bo podłogi też min. dwa miesiące - koniec lipca. Oczywiście już mamy uwzględniony poślizg w tych zamówieniach, żeby się nie denerwować, że coś tam nie jest zgrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Najbezpieczniej dla własnego spokoju uwzględniać opóźnienia. Tym bardziej, ze Tobie nie wolno się stresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.05.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Aga - może został mi już miesiąc albo góra 1,5. Już mam taki zlewik na dom...nie ważne co kupimy, moje decyzje przyspieszają, obym nie żałowała później:) Inne priorytety się załączają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.05.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Jak dotąd decyzje wydają się trafione, więc myślę, ze nie masz się o co martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Esiaki, powiedzcie jakie macie dechy - firma - pięknie proszę Wybrałam jakieś do sypialni (na wstępną wycenę) ale nic nie wiem o tej firmie. A i jakim olejem Wam będą wykańczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.05.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Walczakchemia - Saicos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No to nie mogę porównać, bo mój olej inny. A co myślisz o kupieniu gotowej fabrycznie zaimpregnowanej dechy - wybrałam firmę Chapel - warta swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.05.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No to nie mogę porównać, bo mój olej inny. A co myślisz o kupieniu gotowej fabrycznie zaimpregnowanej dechy - wybrałam firmę Chapel - warta swojej ceny? no te deski co u nas widziałaś to też są olejowane już na gotowo przez producenta... uważam, że taki sposób jest dokładniejszy i deski takie są lepsze niż wykańczanie na miejscu przez montażystę/parkieciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.05.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 a jaka jest cena...? i jaką klasę drewna wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Przemysłówka nie ma typowych klas, wybrałam selekcjonowaną o największych deszczułkach jakie są i grubości 22mm. Po licznych rabatach wyszło mi równe 200zł/m z chemią i położeniem. Decha do sypialni to dąb rustic A/B 20mm gruba i 24,5 szeroka - cena katalogowa to 320zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.05.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 u Walczaka deska Rustic A 21mm gruba i 180mm szeroka kosztuje 221 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Tylko ta z Chapel idealnie pasuje do reszty domu, jest fabrycznie postarzana i wybielana - to jednak dopiero w przyszłości, bo raczej mnie nie stać na 5tys. tylko na podłogę w sypialni. Kiedyś będzie na pewno, ale nie teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 15.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ardea - ładne te deski, ale jeśli masz możliwość zobaczenia ich na żywo to warto sprawdzić jakie są w rzeczywistości. Trochę drogie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Widziałam w tym salonie, w którym zamówiliśmy schody i mozaikę, ładne są, ale cena straszna, dlatego zakup przekładam na kiedyś, ale będą na pewno takie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wiecie może czy tynk mozaikowy można kupić w jednym kolorze, żeby nie był to kulkowy melanż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.05.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wiecie może czy tynk mozaikowy można kupić w jednym kolorze, żeby nie był to kulkowy melanż? już to przecież Ardea przerabialiśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts